Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

15 letni chlopak ma wieksze doswiadczenie z dziewczynami niz ja

Polecane posty

czy ja wiem.. no nie wszystkie są ładne. Widywałem takie, których bym nie pocałował za żadne skarby, co one więc mają zrobić? :D

Z tym się zgodzę bo większość niewyobrażalnie szpetnych bazyli jest już po pierwszym razie. Kiedyś jak już prawie udało mi się przekonać do mniej atrakcyjnych dziewczyn, mając nadzieje że będą pokorniejsze i mniej rozbuchane na punkcie swojego ja, to dochodziłem do wniosku że takie bazyle są jeszcze bardziej zapatrzone w siebie :D Bez jaj :D

Z pasztetami wiąze się ogromne ryzyko. Bowiem jak tylko taka wyczuje, że stać ją na kogoś lepszego od Ciebie, to momentalnie Ciebie rzuci albo zacznie zdradzać. 🖐️ Jeżeli w miare ładna dziewczyna chce z Tobą być to znaczy, że odpowiadasz jej jako partner, a nie jest z Tobą, z braku laku. 🖐️

Prawiczek bez wiary - tylko gdzie taka w miare ladna znalesc ktora zechce brzydkiego ?

Wiara, no ciekawy pogląd. W zasadzie ja pewnie zrobiłbym podobnie, pomijając zdradę.

Gość lol2lol2lol2
ojejku jejku jejku, chętnie bym was przytuliła do cysi, byście mieli choć JAKIEŚ doświadczenie ihaaaa :D

Gość alinak ;];]
*BLE BLE*- naprawdę jesteś bazylem? jakoś nie wierzę Ci. :P