Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luk19999999

gdy caluje i pieszcze sie z dziewczyna...

Polecane posty

Gość luk19999999

gdy caluje i pieszcze sie z dziewczyna tkz dotykamy sie... to po chwili z mojego penisa wydobywa się trochę takiego przezroczystego płynu jak myslicie dlaczego ??proszę o poważne odp

Gość niezaspokojona koteczka
potwierdzam :classic_cool: na wszelki wypadek podpowiem ,ze gdy wydobędzie się biały płyn (a wydobędzie się prędzej czy później ,oj wydobędzie :classic_cool:) to jest to zaskórniak .Musisz wtedy zadrzeć skórkę i pójdzieeee!!!:classic_cool:

Gość luk19999999
no coż jednak nie ma normalnych ludzi którzy odpowiedzą kulturalnie !!;p

Gość jak biały płyn
koetaczko to pewnie zawiesina z serem spod napletka, nastepnym rasiem umyj pałkę facetowi, przy okazji nastepnego dnia nie bedzie ci waliło z paszyczy jak takiego wyssiesz

Gość niezaspokojona koteczka
jak biały płyn koetaczko ...-w pierwszej chwili myślałam, że to było do mnie ale nie ma chyba takiego półgłówka na świecie ,który by nie napisał poprawnie słowo "KOTECZKA",jest jeszcze opcja kopiuj-wklej zwalmy winę na to ,ze mój post cię podniecił ,zwaliłeś gruchę ,paluszki zadrżały i wyszło co wyszło :classic_cool:

ta przeźroczysta "wydzielina" to preejakulat (poczytaj na necie), wydziela się ona w stanie podniecenia oraz w trakcie stosunku płciowego, to wydzielanie jest całkiem normalne i nie powinieneś się tym przejmować;)