Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojego imienia nie chcesz znać

jakie to uczucie być zdradzaną? powiem

Polecane posty

chujowe! ale wiecie co? to że perfidnie przez bardzo długi okres okłamuje cię osoba, na której ci zależy nie jest najgorsze. Każdy chroni swój tłusty tyłek jak umie najlepiej. Najgorsze jest to, że zawsze wszyscy wokół wiedzą i to o wiele wcześniej i nikt nie powie...

sama się rozpłacz, mnie łzy są obce

to wypierdalaj

okej, przecież nie będę tu siedział i pisał z jakąś głupią koorwą ;) papa 🖐️

głupim pojebańcem to ty jestes a myślisz ze pozjadałeś wszystkie rozumy spierdalaj i nie wracaj obsrańcu forumowy 🖐️

na pocieszenie powiem że jak bym był z tobą to też bym cie zdradził, każdy by tak zrobił, a twojemu kolesiowi się nie dziwię ;) masz nerwicę macicy :D

Gość mmmmmmmmmmmmmppppppppppppppp
nie sluchaj tego debila powyzej...wiesz co\? pociesz sie ze wkoncu wiesz...lepiej jak to zrobil i wiesz niz przymierzal sie do tego 5 lat i zrobil to i dalej bys nie wiedziala, tylko nie wracaj!

ignoruję wypowiedzi trolli kafeterianych sami powiedzcie, co powoduje ludźmi którzy nic nie mówią w takich wypadkach? obowiązuje zasada, nie moja sprawa to się nie wpierniczam, ale wszystko działa w obie strony. Następnym razem ty dowiesz się o czymś takim na końcu.

do wyżej nie, nie wracam. zresztą teraz interesuje mnie odpowiedź na pytanie, kto wiedział i krył oszusta. Jakaś przyjaźń zakończy się z hukiem :P

mmmmmmmmmmmmmppppppppppppppp czyż nie prościej by było ,,mp" (mała pizda)? :P

ale czy warto to roztrzasac? zajmij sie soba, zadbaj nie zajmuj sie niczym co dotyuczylo tej sprawy.... wspomnienia bola im predzej przestaniesz interesowac sie wszystkim zwiazanym z tym co Tobie zrobiono tym lepiej wiesz.... ludzie to cioty,zwyczajnie sieboja ten dran juz zniszczyl Ci kawalek zycia\ nie daj zeby niszczyl nadal opowiesz cois bklizej? czy nie chcesz o tym rozmawiac? on chce wrocic?

Gość Ja ci powiem co nimi kieruje
bo ja jestem ta co mowi i zbieram baty :( No wiec chec uchronienia siebie, konformizm. Przeciez mowiac, zrobisz sobie wroga z niego - tego, co zdradza, Twojego kumpla - a na ogol i z niej, bo ona w 90% nie uwierzy. Do tego jeszcze bedziesz miec opinie donosiciela, a jak on dobrze klamie, a ona jest latwowierna, to jeszcze panieny podrywajacej cudzych facetow, ktorej nie wyszlo.

do powyzej dokladnie, niestety ale malo kobiet wierzy w to co mowia jej inni jesli dowiaduje sie o zdradzie, malo tego czesto wylewaja na te osoby swoja zlosc wyzywaja sie. niestety....

kiedyś poinformowałam znajomą, że jej partner ją zdradza. nie uwierzyła, broniła się, zaatakowała mnie i wyśmiała. ale! sprawdziła. rozstali się po siedmiu latach związku. z nią nadal mam dobry układ a co z nim to nie mam pojęcia. chyba to, co czyni zdradę, to oszustwo.

nie, on nie chce wracać, zresztą nie wiem co on chce, czego nie, wiem, że zdradzał, ale nikt nie chce tego przyznać, ani on ani jego znajomi. Z nim kontakt już zerwałam. Nad znajomymi co do których mam podejrzenie że byli dobrze poinformowani się zastanawiam. Ale macie rację, nie ma co roztrząsać. Tyle tylko że będę cierpliwie czekała aż w końcu prawda ujrzy światło dzienne. W głowie mi się nie mieści, że ze wszystkiego można się ot tak wykpić. Nie chodzi o jednorazowy wybryk ale o perfidną długą grę na dwa fronty.

nie, nie u jego boku, nie mamy kontaktu od czasu nagłego rozstania przeciwko któremu z wiadomych względów on wcale nie prostestował a podobno taaaaak kochaaaał- sposób się znajdzie, ktoś w końcu puści parę. Prawda zawsze wychodzi prędzej czy później. W tym przypadku będzie później, ale będę cierpliwa.

dobranoc...

wszystko co wiem, to poszlaki, pośrednie dowody i moja niezawodna intuicja. Dobrze byłoby dowiedzieć się kiedyś jak to było naprawdę i kim ona jest. Na razie ją ukrywa starannie ale całe życie nie będzie mu się to udawało. Najzabawniejsze jeśli okaże się że już się miałyśmy okazję spotkać:) taaaka miłość i tyle pięknych słów, które nic nie znaczyły:D aż śmiać się chce. Wiem, że planuje udawać, że był idealnym partnerem i to mnie coś odwaliło, ale nie uda mu się.

Gość Jjjjljjjkjklll5
Przed laty poinformowałyśmy koleżankę, że facet ją zdradza! Akurat ja widziałam ich razem, a także ich wspólne zdjęcia! Byli rok po ślubie, ona się leczyła bo nie mogła mieć dzieci, a on sobie imprezował! Nie zerwała bo miała bardzo dużo do stracenia wieelki majątek! Dziecka się doczekali, kasy full! Teraz ona tak się wyrobiła, że zdradza jego!;-) Udają przykładne małżeństwo ale tak naprawdę robią z siebie pośmiewisko, bo ludzie znają prawdę!;-) Kasa jest, oni mają swoich partnerów na boku i to się nazywa szczęście-życie w hipokryzji!;-)

Gość no widzisz...
"Udają przykładne małżeństwo ale tak naprawdę robią z siebie pośmiewisko, bo ludzie znają prawdę! Kasa jest, oni mają swoich partnerów na boku i to się nazywa szczęście-życie w hipokryzji!" moze im taki układ zajebiscie pasuje a was maja w dupie :) wiesz gdyby im nie pasowało nie siedszieli by w nim...cos z tego maja :)

Gość no widzisz...
"ale wiecie co? to że perfidnie przez bardzo długi okres okłamuje cię osoba, na której ci zależy nie jest najgorsze. Każdy chroni swój tłusty tyłek jak umie najlepiej. Najgorsze jest to, że zawsze wszyscy wokół wiedzą i to o wiele wcześniej i nikt nie powie" to to jeszcze nic.... uwierz mi...znam kolesi którzy jeszcze potrafia dodatkowo po wszystkim przesladowac cie i czerpac satysfakcje z twojego cierpienia

Gość ja tez takich znam
:(

Gość no widzisz...
i nie mówcie mi ze to my kobiety jestesmy pojebane, wariatki i psychopatki :) wieksoc to faceci którzy wine zwalaja na nas...oczywiscie nie zdziwiłabym jak gten twój co cie kantował wine zwalił na ciebie za swoje kłamstwa :) daj spokoj z facetami oni sa tak kurwa załosni ze aż komiczni... nomalnie z takim to była bym chyba tylko z litosci bo kochac sie nie da :)

Gość no widzisz...
nie... jednak byłabym z nim dla zartów :P bo normlanie sie nie da