Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranormal activityyo

Jaki znak zodiaku najbardziej lubicie?

Polecane posty

jak chcecie możecie uzasadnić :)

ok już wiem, możecie wypieerdalać :D

up

wasze chuuje w mojej mordzie

01:56 zamknij paszcze podszywie :)

Gość gość
ja też jestem Lew :classic_cool:jesteśmy wyjebani w kosmos

Gość gość
coś sie wysyp lewków zrobił :D

Lwy są próżne i zapatrzone w siebie, raki są inteligentne i wrażliwe.

a tu niespodziewajka bo ja też jestem lew :classic_cool: znacie jakieś sławne osoby z tego znaku?

Gość kaaaaaaaaaaaaaaami
ja tez lewek:) dokladnie 1 dzien lewka

dziwne . ale trudny scorpion.,ten pózniejszy ,a ja ostatni baran ,. ale te scorpiony to takie wyzwanie intelektualne i tajemnicze. na pierwsze starcie - bardzo ciezko.

Gość Gloryyyyy
Zależy jaki lwy, znam i dobre i złe. I wielu oszustów spod tego znaku i wielu uczciwych. Ja chyba najbardziej lubię Koziorożce. Miałam męża lwa i mam przyjaciółkę i przyjaciela lwa. Wodniki mnie denerwują. Sama jestem spod tego znaku, ale niektóre są bardzo nieodpowiedzialne, choćby moja teściowa i szwagierka. Bliźnięta takie podwójne twarze, kobiety zazwyczaj lekko głupawe, bez obrazy, może tylko ja takie znam. Skorpiony dość okropne, cholerycy. Ale uczciwi.

Gość do gloryyy
ty mówisz, że kobiety głupawe a sama wierzysz w znaczenie znaków zodiaku.... wybacz...żenujące ;) Trzymaj się

ja jestem ostatnim baranem w zodiaku . wokół i czesto wodniki . a jednak. sa dwa rodzaje z kazdego znaku , kazdy ma dwie odmiany.

Gość Gloryyyyy
Nie wierzę ślepo, oceniam znaki po osobach, które znam. Jednak nie da się ukryć, że ludzie spod tego samego znaku mają wiele wspólnych cech.

panna jest de best

Gość widać żeś głupia gloryy
nie, to nie jest tak, że mają wiele wspólnych cech, udowodniono, że działa to na prostej zasadzie, wiele cech można w ludziach znaleźć wspólnych, jak powiem "raku, jesteś wrażliwy, w życiu postępujesz ostrożnie, niektóre raki mają skłonność do przesady" to ktoś spod tego znaku pomyśli "no w sumie, może nie postępuje jakoś szczególnie ostrożnie, ale rzeczywiście jestem wrażliwy i mam skłonności do wyolbrzymiania". Zamienie odbiorcę na dowolny inny znak i każdy znajdzie coś dla siebie, zauważcie, że opisy znaków są bardzo obszerne i mieści się tam olbrzymia ilość cech. Mówi się, że bliźnięta są roztrzepane, dwulicowe, skore do zdrady, a ja jestem spod tego znaku, wierna jak pies, rozważna i szczera, co więcej nienawidzę ludzi fałszywych i głupkowatych. I co? Kto tak naprawdę w to wierzy? Uwierzy w to tylko idiota, bo oceniać ludzi na takiej podstawie to już chyba gorzej niż totalny zaścianek intelektualny

Księżna Diana, Dalajlama, Courtney Love, Juliusz Cezar, Francesco Petrarca, Natalie Wood, Ernest Hemingway, Miłosz i Szymborska, Antoine de Saint- Exupery, Krzysztof Kieślowski, Janusz Kamiński, James Dean, Jimi Hendrix, John Lennon, Marilyn Monroe- to są wielkie RAKI

Gość scorpione
Znam jedna wodniczkę, starszawa, gadatliwa, a głupia jak but, jak cos powie to chciałoby sie to włączyć do humoru zesztów szkolnych, tylko że baba ma 40 - 50 lat, do tego nie myje się i śmierdzi potem a uważa za ósmy cud świata.

Gość Mała Destylacja
Ja najlepiej dogaduję się ze strzelcami.

Gość Do tych co nie rozumieja
Znak zodiaku to nie jest zbior cech. Slusznie zauwazylas, ze przeciez cechy sie powtarzaja w roznych znakach. Charakterystyki znakow zodiaku to jest po prostu pewnego rodzaju okreslenie konstrukcji psychicznej, pewnych predyspozycji psychicznych a podane cechy to takie cechy, ktore u danego znaku maja wieksza szanse sie pojawic, uwydatnic, ale na to ma wplyw takze wiele innych czynnikow jak wychowanie czy sytuacja materialna. Wiele osob tez nie wie, ze paradoksalnie z tak samo duzym prawdopodobienstwem pojawic sie moga cechy przeciwne do tych przypisywanych. Kumata tera ludzie?

Gość Do tych co nie rozumieja
Jak historia dluga, tak od zawsze czlowiek mial potrzebe okreslania, opisywania i kategoryzowania wszystkiego, co dotyczy naszego jestestwa, a czego nie mozna dotknac i polizac, co jest nienamacalne. Stad takze proba skategoryzowania rowniez charakterow. Jednak kazdy rozsadny czlowiek ma swiadomosc ze mimo podobienist i powtarzajacych sie zestawow cech, to ile ludzi tyle jest osobowosci.