Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingalek

muszę oddać ukochanego pieseczka

Polecane posty

Muszę oddać 3 miesięcznego szczeniaczka, którego urodziła moja suczka(seter irlandzki). Mieszkam w bloku i nie mogę pozwolić sobie na dwa psy. Mam już nowych właścicieli , piesek poszedłby do dużego domu. Moje obawy są takie iż boją się,że Miecio nie będzie mógł się przyzwyczaić do nowych właścicieli, tak bardzo go pokochałam i jest mi bardzo trudno, wiem że w domu będzie mu lepiej , ale tak mi ciężko ... , tak się martwię,że będzie się bał , tęsknił...

Gość bunny28-1983
przeciez on ma dopiero 3 miesiące i to jest odpowiedni wiek aby isc do nowego domku...na pewno sie przyzwyczai bo jest przeciez jeszcze malutki,w tym wieku własnie pieski sie sprzedaję...

Wiem , racjonalnie myśląc wiem, ale to są moje obawy ,raczej wynikającego z tego ,że ja tak bardzo się do niego przywiązałam , .... Po prostu nie mogę sobie tego ułożyć w głowie (wiem ,że to dziwne )

Gość bunny28-1983
wiem co czujesz (a raczej domyslam się) bo gdybym miała szczeniaczka do wydania to pewnie i tak bym go nie wydała bo kazdy dom by miał zawsze jakies ''ale''....mam dwa yorki,dwóch chłopców...temu nie kupiłam dziewczynki bo nie chcialam zeby mi sie w razie rozmnożyły bo nie mogłabym wydac szczeniaczków bo kazdy dom by mial własnie jakies ''ale'' i u mnie było by im najlepiej...na pewno nie wydałabym do domu gdzie sa dzieci....wiem ze go kochasz,ale jesli nie mozesz go zostawic to wydaj jak najszybciej zeby sie jeszcze bardziej nie przywiązac