Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwiekreskiwpad

dwie kreski nieoczekiwane....

Polecane posty

Gość dwiekreskiwpad

rano zrobilam test i dwie kreski ciaza nieoczekiwana bo mam juz 11 miesieczne dziecko nastepne mialo byc w odpowiedniejszym momencie zycia tzn jak obronie mgr i znajde prace. ciaza z wpadki myslalam ze mnie to dotyczyc nie bedzie

Gość crazyblue
zazdroszcze Ci :( ja czekam z utesknieniem na dwie kreski, ale jak narazie wredota @ przychodzila ;(

Gość mtfzmnfgnfg
ja mam dokladnie poczete dziecko gdy pierwszy mial roczek i roznica jest super.nie nameczysz sie jak dzieci rok po roku starszy jak go nauczy bedzie sam jesc i sam sie pobawi schodzic po schodzie czy robic do nocnika naucz teraz duzo rzeczy swojego starszego synka zeby uz umial jak bedzie mlodsze bezdie ci latwiej

Gość mtfzmnfgnfg
dodam ze ja jeszcze studiuje zaocznie ale jeszcze rok mi zostal i idzie dac sobie rade

Gość dwiekreskiwpad
szok niewiem co myslec. z jednym dzieckiem dajemy rade ale 2....

Gość mtfzmnfgnfg
ubranka i reszte rzeczy masz po 1 wiec tylko pampersy jak karmisz to mleka nie musisz kupowac lepiej jest za 1 zamachem dwojke odchowac niz po 5,6 latach od nowa zaczynac i dzieci beda miec dobry kontakt ze soba

...te 2 kreski przydarzają się też starszym... Mam 38 lat, nastoletnią córkę, a tu taka wpadka.. 5tc I co teraz?

Noxelia jak zwykle swoja madroscia sie podzielila. Dlaczego na odwal wychowanie? Sa matki z czworgiem dzieci i radza sobie swietnie. Powiedzialabym,ze na odwal jestes wychowana TY,bo nie masz za grosz szacunku do innych.

Gość mamamama26
fajnie masz - odchowasz sobie - zdasz mgr i poszukasz pracy już z odchowanymi dziećmi = ja pracuje z przerwami na macierzyństwo i znów musze szukać nowej pracy..

Gość mokateee
Spokojnie, wiem, że teraz to nie brzmi może fajnie, że bedzie drugie dziecko, ale będzie dobrze, zobaczysz. Ja będąc na 4 roku studiów miałam 2 letnie dziecko i dowiedziałam się, że jestem w ciąży również nieplanowanej. Dałam radę, skończyłam studia. A uważam, że dwójka dzieci to nie jest źle. Wystarczy się trochę zorganizować.

Gość dwiekreskiwpad
oj wiem ze trzeba dac rade ale niewiem narazie jak