Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati20pati

zakochana mężatka:(

Polecane posty

Gość pati20pati

witam , 2 lata temu poznałam faceta przez kolezanke i odrazu mu wpadłam w oko i on mi , wtedy niebylam mezatka tylko bylismy z mezem para.. spotkalam sie z tym chlopakiem kilka razy a potem wolalam to urwac i niewidzielismy sie 2 lata az do wczoraj... przez te 2 lata ja wzielam slub i urodziłam synka :) teraz ma 11 miesiecy, wczoraj bylam z synkiem na spacerze i wpadłam na niego (mieszkamy niedaleko siebie) poczulam dziwne uczucie , cala sie spociłam rozmawiając z nim , miałam motyle w brzuchu , wzioł moj nr telefonu i nie moge sie powstrzymac zeby do niego nie napisac... smsujemy , prosi mnie o spotkanie ale boje sie tego... mam taki metlik w głowie, tesknie za nim... strasznie bym chciala z nim pogadac... ( dodam ze maz calymi dniami gra na kompie i nie ma dla mnie czasu ani dla synka) moja sytacja jest beznadziejna... jak zobaczycie głubią wypowiedź niby odemnie to znaczy że podszyw:/ dzieki z góry za mądre odp, może jest jakaś mężatka w podobnej sytuacji.. ?

I TY IDIOTO PISZESZ ZE MAŻ SIEDZI NA KOMPIE I MASZ O TO PROBLEM? a sama jak nienormalna slinisz sie do faceta? co za kuuu...... charakter. poć się dalej. żałosna jesteś.

ty nie wiesz co to jest miłosc kobieto.

trzeba ponosic konsekwencje swoich czynow - wyszlas za maz, masz z mezem dziecko i chcesz teraz niszczyc rodzine dla faceta, ktorego w zasadzie nie znasz - zastanow sie zanim zrobisz taka glupote

Gość pati20pati
a on wie co to jest milosc jak ma mnie w dupie? czemu mam byc uwiazan z kims takim jak moge byc z kims innnym szczesliwa? facet jak zdradzi zone to odpisujecie ze fajnie ze mu zazdroscice ze ma kochanke i takie tam i juz wtedy nieodp mu ze jest idiota i ze niewie co to jest miłosc.. to odwal sie odemnie

pracujesz? to podstawowe pytanie.

Ty już podjęłaś decyzję że zdradzisz. Oczekujesz teraz żebyśmy usankcjonowali Twoją decyzję na skok w bok. Skoro tak znasz Kafe, to na pewno wiesz, że mnóstwo tu też topików zakładanych przez płaczące panny, które po przyprawieniu rogów swojemu facetowi nagle zaczęły żałować i chcą cofnąć czas.

"Głubia wypowiedź" mówi sama za siebie :classic_cool::D

Gość matacz ,,,..,,,,
nie słuchaj pierdół , jak z mezem jzu rozmowy były pzreprowadzone a on ma to w dupie to poddaja sie temu - przezyjesz wsapaniałem chwile , a dla nich warto - napisza ci ze poswiecisz rodzine - jaką ? meza ktory siedzi non stop przed kompem ? jest tzw. wladca pilota ? dziecko go nie inetersuje ? ty też nie ? nawet jak tamto bedzie przygoda , to warto .

Gość pati20pati
spierdalajcie wszyscy :P to kafe to jedno wielkie gówno!!! chuj wam w dupska :D papapa:D

ale czy pracuje, bo pewnie ten jej PAN ją utrzymuje:P a gdzioe pójdziesz pati jak PAN kopnie ciebie w dupsko za przyprawienie rogów? myslisz ze kochac ciebie z dzidziusiem przygarnie? wie jaka jestes bo męża zdradzałaś on jest wart niewiele wiecej zrobi ci brzuch i zostaniesz z reką w nocniku zrób porządek na swoim podwórku a wtedy pakuj się na cudze

oj jak ja dobrze Cię rozumiem :( jestem w bardzo podobnej sytuacji :(

Gość takie tam duperele
Ogarnij się, dziewczyno! Rozumiem, że jesteś chwilowo zauroczona innym kolesiem i znudzona mężem. Ale łatwo stracić coś czego się nie ceni, gdy się to ma czyli RODZINĘ. Rzadko który mąż wybacza zdradę, a najbardziej cierpią dzieci....:( Pomyśl dwa razy zanim wszystko sobie rozwalisz :(

Gość matacz ,,,..,,,,
jak madrze tym pokieruje to bedzie dobrze ! jak bym ja mial miec takiego meza jak pisze autorka , to wole byc z dzieckiem i alimenty brac od meza jak na dziecko tak na siebie . wiec w sumie nic nie traci , a zyskac moze cos

Gość matacz ,,,..,,,,
zycie wam pzrecieka pzrez palce - co najlepsze umyka ! jak bedziecie stare nikt was juz chciec nie bedzie jak teraz ...

Gość mataczowi karolkowi
Już kompletnie odwalilo

Gość no widzisz...
"poczulam dziwne uczucie , cala sie spociłam rozmawiając z nim" to sa tez objawy napadu paniki i nerwicy

chociaz badz w porzadku wobec meza. najpierw go zosatw pozniej zacznij sobie ukladac zycie. bo teraz ci wygodnie - maz w domu przynosi kase, a kochanek bedzie od przyjemnosci

Gość matacz ,,,..,,,,
maz ma przynoscic nie tylko kase , ma przynosci i dbac o radosc zony , dzieci o bezpieczenstwo itd. a nie tylko kase , jest od tego jak dupa od srania , to samo tyczy sie kobiet choc zakres ich czynnosci jest inny .

Gość no widzisz...
ale kłamczuch z tego prowodyra....

Gość A PO CO MIAŁAS TAK SZYBKO DZI
dziecko?!?!!?!

Gość matacz ,,,..,,,,
jak to dlaczego ? bo kochała ? tyle , ze wczasie sie zmieniło

Gość no widzisz...
a ja bym sie zapytała po co tak kłamie? :)

Gość matacz ,,,..,,,,
to złe pytanie bo odpowiedz logiczna ! pytanie skierowne powinno byc do niego , po grzyba kontroluje kobietę i jej o nic awantury robi

Gość no widzisz...
wyluzujcie ...ja mezatka i nie slinie sie na innjych no chyba ze mam odruchy wymiotne... no jak spotkałam mojego byłego to miałam podobne objawy z tym ze były one zwiazene ze stanem depresyjnym i napadem paniki (bo chuj był socjopata razem z jego nowa i mnie gnembił) to tyle...wiec ja dziekuje... nie wczuje sie i nie rozumiem panny bo były wywołuje u mnie pocenie jak najbardzie ale tez chec ucieczki i napad paniki i stany depresyjne ze wzgledu na to jakim chujem był .... to tyle. no tak reaguje sie na oprawców

Gość matacz ,,,..,,,,
ty sie popukaj po głowie . Co chcialas Tym postem powiedziec ? ze masz problemy ? ze nie kontrolujesz czegoś ? Autorka - jej organiz działa tak ale w pozytywnym znaczeniu ! a nie tak jak u ciebie .