Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqhgvyvrj

Pedagogika - specjalność- pytanie!!!

Polecane posty

Gość qqqqqqqqhgvyvrj

Proszę o odpowiedź osoby mające doświadczenie i wiedzę w temacie. Którą specjalność lepiej wybrać [która ma większe zastosowanie... *przedszkola *domy dziecka *świetlice * ośrodki pomoc. ] Pedagogika opiekuńczo - wychowawcza, czy Pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna??? Chodzi o studia uzup. i będzie to mój drugi fakultet mgr, więc nie życzę sobie komentarzy typu: po co ci pedagogika.....skoro tylu jest pedagogów...

proponuje opiekunczą - wychowawczą ja jestem po niej dużo możliwości jeśli chodzi o prace, fajna specjalność, chociaż w mojej dziurze to ciężko będzię coś znaleść, ale mam nadzieję, że znajdę coś.

Gość qqqqqqqqhgvyvrj
dziekuję za odp. a z jakiego wojewodztwa jestes?

Gość qqqqqqqqhgvyvrj
a uwazasz ze w przedszkolu mozna pracowac po opiekunczo-wych.??? czy trzeba znowu robic wczesnoszkol. i przedszl?

Gość jyru57i
a jakie niby masz mozliwosci po opiek -wychowawczej bom ciekawa

Gość qqqqqqqqhgvyvrj
bez sensu... :( to właściwie po co jest ta opieku-wych ?? w przedszkolu chyba się sprawuje opiekę nad dzieckiem i je wychowuje? nie mam racji??? [pytam jak żółtodziób ale nie jestem pedagogiem :) więc nie jestem typowo w temacie]

po op - wych można pracować w - żłobku, - domy dziecka, - pogotowia opiekuńcze, - hospicja, - domy starości, - świetlice szkolne, - świetlice środowiskowe, - w poradnoach psych - ped, - można coś swojego otworzyć jakąć placowkę.

Gość qqqqqqqqhgvyvrj
ooo dziekuję anusiak :) teraz podałaś mi to, co chciałam wiedzieć :)

ja np myślę żeby od września otworzyć prywatną poradnie pegagogiczną jakieś konsultacje czy coś w tym rodzaju

Gość zzellka
zalezy gdzie chcesz pracować do przedszkola nie przyjma cie po opiek-wych trzeba mieć wych. przedszkolne, w szkole to tylko do swietlicy....ja zrobiłam edukację wczesnoszkolną z wych przedszkolnym i terapię pedagog. Pracuję w szkole a w razie czego mogę do przedszkola .....

Gość nie cierpię go
ja jestem po pracy socjalnej. i z tego co nam mówili,to praca z tą specjalnością jest wszędzie. ale i tak nie zamierzam pracować w tym kierunku więc nie interesowałam się nawet ewentualnymi ofertami pracy :)

Gość qqqqqqqqhgvyvrj
a w jakim kierunku chcesz pracowac ?? {jesli to nie tajemnica :) } ja ewentualnie. dom dziecka, swietlice...

Gość qqqqqqqqhgvyvrj
dodam ze jestem... socjologiem :)