Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika lena

jak wytłumaczyć teściowej że nie chcemy mieć dzieci?

Polecane posty

Gość egosistyczne i głupie
Co to za wada kregosłupa ? Jakie masz dolegliwości ?

Gość natrentusteściowussss
Ja też mam taką teściową, my jesteśmy 2 lata po ślubie mamy po 30 latek ale dzieci nie chcemy , ale teściowa oczywiście swoje : że to wstyd , że to nie rodzina bez dzieci, że napewno jesteśmy bezpłodni ,że jej wstyd wychodzić na dwór bo sąsiadki ją nagabują i mówią że powinniśmy mieć dzieci . Mimo to że z nią nie mieszkamy za każdym razem jak do nas dzwoni to porusza ten temat i mnie obraża , mam już dosyć , może i jesteśmy źli że nie chcemy mieć dzieci niewiem, ale jej mam już dosyć czuje że to sie źle skończy ,że przestaniemy z nią utrzymywać kontakty ): kłucić się z nią nie będziemy bo to bez sensu ....

Gość gość
Ile z osób nie chcących dzieci zdążyło te dzieci urodzić? :D

Gość gość
my mamy problem z zajsciem. rodzina juz troche sie opamietala z komentarzami bo zaczelam byc po prostu tak samo bezczelna jak oni. babcia jednak ciagle komentuje, ze jak to malzenstwo bez dzieci, ze mojego brata dzieci takie piekne, taka fajna prawdziwa rodzina. ciagle nie rozumie! ludzie niektorzy po prostu maja .... w glowach. wtracaja sie we wszystko

Gość gość
Jak sie jeszcze raz zapyta kiedy bedziesz miec dziecko, to sie jej zapytaj kiedy bedzie jej pogrzeb ( ustal z mężem bo z autopsji wiem że większość to mamisynkowie i jeszcze sie na Ciebie obrazi)

Gość gość
Wsioki mają wiejskie problemy. Normalnie ludzie nie czują się w obowiązku tłumaczyć z intymnych spraw, ani wywnętrzać na publicznym forum.

Gość gość
Ja bym wypowiadala swoja opinie ze jak to wspaniale jak babcia jest na kazde zawolanie, biedne te matki co maja obie babcie daleko, bo babcia i zajmie sie za darmo wnusiem jak mama w pracy i w dodatku posprzata i ugotuje, oplaci prywatne przedszkole i szkole bo z plebsem dziecko nie bedzie chodzic i wozek musi byc firmowka w cenia auta ale to nie problem bo przeciez sa babcie.krytykowalabym te "stare czarownice"co zamiasta na wnusie dawac to jezdza na wycieczki i pielgrzymki, lecza sie u prywatnego lekarza a te pieniadze i czas powinny byc dla wnukow."no ale mamusia na szczescie taka nie jest"