Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaa11

Czy to ciąża???

Polecane posty

Gość tak wczesnej ciąży lekarz nie
stwierdzi po badaniu. Co najwyżej wyśle cię na HCG. Myślę, że za wcześnie na wizytę u gina

Gratulacje autorko!!!!! Żono powodzenia życzę i kciuki trzymam :):):) A tak z innej beczki... orientujecie się, które testy są najczulsze????

Gość zapałka123
Robiłam Acon - 10 jednostek, a nie 25 jak w większości

dziękuję :) Jestem po pierwszej próbie i mam takiego stresa... wydaje mi się, że już miesiące całe czekam na zrobienie testu a mam dopiero 20dc :D

Gość agaaaa11
Hej wszystkim:) Jestem po wizycie.Lekarz zrobił mi USG no i zobaczył tam jakąś plamkę takie zaciemnione miejsce,ale na razie nie może mi potwierdzić bo za wcześnie a nie chce mi robić nadziei i w poniedziałek idę na HCG.No i dalej niepewność.

Gość agaaaa11
żono-swojego-męża zrobiłaś test???

Gość agaaaa11
Kurcze boli mnie brzuch jakby na okres:( Czy to normalne???

Aga jakiś dziwny ten ginekolog, bez względu na kolor drugiej kreski, świadczy to o ciąży....A czy czytałaś w instrukcji testu ciążowego. Jakiś Twój ginekolog niezorientowany jeśli chodzi o testy, a jeśli nie jest pewnien a okreś Ci się spóźnia powinien Ci dać skierowanie na hormon ciążowy określenie stężenia we krwi aktualnie. Jeśli tego nie zrobił to radzę zmień ginekologa.Powidzenia.

Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość agaaaa11
Jej oby to było normalne bo tak bardzo bym chciała dzidzię:)

Aha agaa jeśli testy owulacyjne wykkazują dwie kreski różnego koloru tzn. kreska druga jest jaśniutka ta testowa, to wtedy owulcaji nie ma, kreski owulacyjnego testu muszą byś jednakowego koloru albo ta testowa musi być ciemniejsza nawet ale to tylko w przypadku owulcji. Na testach widać opisane w instrukcji kiedy może być owulcja a kiedy jest ciąża.... JESTEŚ W CIĄŻY.

Gość mikullaas
ciąża

Gość agaaaa11
Witam.Zrobiłam HCG-ilościowo wynik 12,59 mUL\ml .Czy ktoś potrafi je odczytać lub miał ktoś podobne?? Czuję się zawiedziona bo podejrzewam,że wynik jest za niski:( Czyli chyba 3 testy z dwoma kreskami kłamały:(A okresu dalej nie ma:(

Gość ona i on 0000
3-4 tydzień ciąży: 9-130 mlU/ml 4-5 tydzień ciąży: 75-2600 mlU/ml 5-6 tydzień ciąży: 850-20800 mlU/ml 6-7 tydzień ciąży: 4000-100200 mlU/ml Gratulacje:):)

Gość agaaaa11
Czyli co jestem w ciąży???

Gość ona i on 0000
No tak:)Gratulacje:)Jak masz test w domu to sobie zrob:)Zobaczysz 2 piekne krechy:)

Gość agaaaa11
Robiłam już 3 testy :) Wyszły pozytywnie z tym że jedna kreska była słabsza.Mam przed sobą wyniki i w nich ciąża jest dopiero od 1500 a ja mam 12,59 przez to myślę że są za niskie hmmm sama już nie wiem co myśleć:(

Gość ojeju_czarodzieju
gratulacje! ja wlasnie zaczynam 7 miesiac :)

Gość ona i on 0000
dziwne te normy...moze zadzwon do laboratorium lub lekarza i zapytaj:)

Gość Nika02
agaaaa11 gratulacje:) Mozna wiedziec ktorego mialas ostatni okres??? Mnie tez sie spoznia ale boje sie jeszcze robic testu bo za duzo juz mialam rozczarowan. Jeszcze raz gratuluje:)

Gość gosiaczek29
hej tez mam pozytywny test kreseczki minimalnie różnią się zabarwieniem ,ta druga jest troche ciemniejsza niz autorki , pojawiła sie od razu u lekarza jeszcze nie byłam pójde w czwartek bo dzis dzwoniłam i na czwartek mówił żeby przyjść ,interesuje mnie czy po zabarwieniu kresek mozna mniej więcej się zorientować co do tygodnia ciąży??

Gość Nika02
A ile sie Tobie Gosiaczek juz spoznia?

Gość agaaaa11
mi się spóźnia dokładnie 8 dni,zawsze miałam regularnie co 18 dni a w dzień w którym miałam dostać to miałam tylko brązowe plamienie przez chwilkę

Gość Nika02
No 8 dni to juz sporo dlatego mi sie wydaje ze to ciaza:) Ja mam dopiero 3 dni spoznienia dlatego narazie sie lepiej nie nakrecam.

Gość agaaaa11
dziwne te normy prawda??

Gość Nika02
teraz przeczytalam na foru za ciaza jest powyzej 5 wiec u ciebie powinna byc bo masz 12 i cos ale nie jestem pewna czyto bzdury tam nie pisza.