Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezzzrobotna

dlaczego ludzie przeklinaja?

Polecane posty

Gość osobabezzzrobotna

Ja ostatnio jestem tak wulgarna, ze az postanowilam zapytac sie na kafe - DLACZEGO? Albo mnie szatan opetal albo nie wiem - towarzystwo takie piekne mam. Dzis jestem normalna. Ale w poniedzialek znowu mi bedzie walic POD DEKLEM - nie wiem :( Tak przeklinam ze sie opisac nie da nawet. Wszystkie wyzwiska. Ale wiecie - powiedzialabym TO SAMO NORMALNIE - zero reakcji. No i jak tu byc NORMALNYM. Nie wiem :( Normalna w moim wypadku :(

Gość dziaddek
jak cos mnie wkurwia to klne

Gość ja przeklinam
jak sie wkurwie to wtedy takie lecą że masakra

Gość osobabezzzrobotna
To fakt jak cos kogos WKURWIA to klnie. Na przykald mnie moja matka. Akurat teraz jej nie ma, ale od rana mnie juz WKURWIALA rowno dzis. I znowu klne wiecie, ale co zrobic. A powiem wam - te baby na tym Zachodzie TAKIE SAME -dobra juz nie wyzywam ale i tak mialam racje i koniec. A one nie klna? Jeszcze gorzej 10 razy niz ja. A jak matke wyzywalam to tez racje mialam, tylko ze wulgarnie. Co ona w zyciu widziala? Tak ja zwyzywalam, a wszyscy na mnie - a te baby co na tym Zachodzie i kasuja to TAKIE SAME. Choc kit tam wie jak sie lesbia to tam roznie moze byc. Ale to by sie zabezpieczyly i wiecie - z mezem sie powalily troche, a te sie lesbia. Na to samo wyjdzie - to grzech tamto. No taniej wyjdzie lesbijstwo. Ale moze i pigulki im kupil choc woli zgwalcic niz sie przejmowac. Ale takie stare to nie zajda. Bo jeszcze mlodsze bo antykoncepcja, zeby nie zajsc, a to takie stare pizdy i tak sie lesbia. I jak to pozniej byc normalnym. A te w tym ogrodnictwie - siedza jak w Auschwitz - takie prycze tylko maja - nawet krzesla, stolu wiecie USIASC , szafeczka - ubrania sobie wyloze. WIELKI ZACHOD i obraza bo ja na miesiac, a one na lata. No to tym bardziej sie wyniose wiecie i kit. Pokoik maly swoj mam, po pracy sobie usiade, dojde do rownowagi psychicznej - a te tylko pija, pala, wrzescza jak STADO MALP. Naprawde. Istny zachod. I wiecie bo wszyscy na mnie, ze w takie ksiazki nie chce wrocic. Jak bedzie wysylka do Zinbabwe - z wielu wzgledow. Oni chyba mysleli, ze ja szczesliwa jestem jak tak ta noca ten wozek pcham. No bardzo. W RFNie i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Tu pisze dokonczenie innego watku bo w koncu tekst napisalam - OWCA ATAKUJE ktos zauwazyl na co pisalam tak w watku ktorego nie ma : No ale co to jest prawda. Nigdy nie sadzilam ze Holendrzy tak sa smutnymi ludzmi. Nasi nawaleni w PIZDU i po prostu jedna polewka wzajemna. No jednak poczucie humoru jest wazne, ale zeby latac przez to rok jak szmata to dziekuje pieknie. Bo ktos ma ubaw jak przychodzi poiska grupa - wszyscy nabuzowani agresja - NSZZ Solidarnosc idzie - jedynie flagi nie maja bialo czerwonej - pochod 1 majowy w tym - to nasi w Holandii. No wiecie co - tez sie z nich smaialam i tak skonczylam. Obecnie ksiadz Popieluszko sie dowiem i kiedy to umarl - data. Tak sie ja wykonczy? Jakas data , ale jaka? I tyle :( Lucyferem w nich ja i ... po kim? I po kim? I tak sie skonczylo ich skakanie - ja jestem bez kasy dzis, a oni jutro. Czemu oni tacy sa? Z wody i tyle. Po co mnie zrobili alkoholiczka. Tam urzedas niemiecki mial sie za biurkiem posuwac - ja im ustapie bo oni sa grupa - raz flaga Solidarnosci wiecie, a za 5 minut pochod 1 majowy i jeszcze BOZE NARODZENIE jakby nie bylo. Ciekawe jakie maja TERAZ ze mna szanse. Tak im dobrze zycze jak rok temu. Doslownie :(

Gość osobabezzzrobotna
No sluchajcie zostaje im na mnie Jerzy Popieluszko kapelan SOLIDARNOSCi a ja w nich wale Jerzym Urbanem i mam ich gdzies - co przezyl tsunami z kolejna swoja zona i tyle. Jakie daty Jerzy Popieluszko ma? 14 wrzesnia mnie nie ogra. Dalej 19 paxdziernik no tez slabo... zostaje jeszcze 16 paxdziernik gdy Karol Wojtyla zostal papiezem Janem Pawlem II - co jeszcze? No byle co. Jak z Polski bym chciala byc. Ale panstwo moge zmienic i tyle :( Jerzy Aleksander Popiełuszko, wcześniej Alfons Popiełuszko (ur. 14 września 1947 w Okopach, zm. 19 października 1984 we Włocławku) polski prezbiter rzymskokatolicki, kapelan warszawskiej "Solidarności", zamordowany przez funkcjonariuszy Służby Bezpieczeństwa, błogosławiony Kościoła katolickiego.

Gość osobabezzzrobotna
I powiem wam tak sie z nimi walic to lepiej panstwo zmienic i ZMIENIAM i tyle. Rodowodem bo to bez sensu. Z powodu 2 osob mam byc Polka? To zmieniam rodowod i koniec. Moglabym jeszcze byc Polka z jednego rodowodu, ale mam to gdzies. Ciekawe co na to moj mlodszy brat. tez wybiera na pewno zmiane narodowosci i miec ich gdzies bo to jest bez sensu tak sie walic. Tak wszystko nieistotne. No chyba, ze chce byc tym Polakiem. Dla mnie juz nie moze - jeden powod. Juz bym mu musiala do zadka nakopac jak on jest Polak. A wszyscy mysla ze za Faustyne. Ja im dam Faustyne - to w ogole nie ma zadnej Faustyny w tym. Faustyna to wlasnie by byl Polakiem i moze byc z innego rodowodu, ale przypuszczam, ze on ma wszystko juz gdzies. A czemu? Bo tak i juz :(

Gość osobabezzzrobotna
Gdyby byl naprawde Polakiem ten mlodszy TO JUZ bylby madrzejszy od szefa. Bo czemu go nie chce zrobic Polakiem bo by madrzejszy od szefa i by go wyciepnal, a co by zyskal? Nic i tyle. A tak - nic mu sie nie stanie bo ma cos z polski tyle ile - to tez jest dobry rodowod, a tam sie madrzyc nie musi i nie po nim. A po mnie tez bo moge to wszystko tak DOKUMENTNIE olac - po matce moge sie zrobic Francuzka i tez nie po mnie. I tyle. Od kogo? Wszyscy beda wiedziec. Nie napisze nigdy i tyle. Jeszcze mam jedna narodowosc po bracie, ale wole matke i tyle. Jak zwykle a rodowod? Od niej, jej rodzicow - albo od niej jako Francuzki i nikt mi rady nie da. Walic sie datami to by mi musialo walic na leb :( Chyba jeszcze tak zle za mna nie ma choc KTO WIE :(

Gość osobabezzzrobotna
Ja wiecie mam tak linie rodowodowe, ze zmieniam narodowosc, ten brat moj tez i poprzez Polska jestem Niemka ale nie tylko i to jest nie do ogrania i trzymam z bratem bo matka do kitu. Za ogrodnictwo mnie z wiary wypisala i tyle. Nie teraz tylko, ze sie dalam matce i nie poszlam do szkoly ogrodniczej. Wybaczy mi to bo z takiej okolicy to tylko do piekla, no ale... mialam sie nie dac bardziej. Jeszcze ta klasa sportowa - po co to komu bylo. Bezsens kompletny. Tylko na wsi takie pierdoly moze ktos wymyslic - tam mata, rela, polski, jezyki obce - tak sie mialam uczyc wiecie. A ja biegalam niczym MARATONKA i powiem wam w koncu poszlam do liceum jak mlot ostatni. No coz... wybronilam to, ale bez sensu. Mialam byc ogrodniczka po technikum i koniec. Pozniej 3 lata I KONIEC. KONIEC WSZYSTKIEGO. Wydac sie i dzieci - NIC POZA TYM. A ja 5 lat jak idiotka - tu idiotka tam idiotka i cale zycie do kitu. Taka prawda :(

Gość bo ogólne schamienie nastało
taka moda... Osobiście nie znoszę i NIGDY, nawet w największej złości nie użyłam wyrazu uważanego za wulgarny. Więc jednak można być niemodną i odstawać od towarzystwa. I powiem, że nie jestem z tego powodu dyskryminowana, a kolegom zdarza się przeprosić jeśli przeklną w moim towarzystwie :)

Gość dasd
jak kórwa lubiom to przeklinajom :classic_cool:

Gość osobabezzzrobotna
No jest to schamienie. Ale wiecie - siedze teraz w domu i mysle, ze normalnie gdyby nie rodowod od Lucyfera to musialabym sie do tego chorego umyslowo ogrodnictwa wrocic. Juz nie powiem o ksiazkach, ale to tam wiecie mi wybacza bo w tej szkole mam opinie ostatniego zera (jak moja matka dlatego ja mialam nawet zostac w szkole - ja bylam chora psychicznie ze ja sie uczylam) i wiecie - gdyby nie ten rodowod to musze sie wrocic I LESBIC Z TYMI LESBIJAMI - 35 lat majac. No ja jestem przerazona. Jak to jest mozliwe, ze ja mam rodowod od Lucyfera i ... nie po mnie wiecie. Tego nikt w tym ogrodnictwie nie rozumie, ale rady nie umieja mi dac, a ja bede agresywna w razie - bedzie krzeslo to nim w ktoras rzuce - bo mam prawo i tak mnie wszystko tam wpierdzielalo wiecie - tam wszystko fruwac powinno - one tez. Dlatego sie ciesze, ze mam ten rodowod, boja sie mnie bo nie rozumieja o co chodzi i moge zyc normalnie. Uwazaja ze nie po nich. Mnie to nie obchodzi wiecie. Tylko zeby sobie juz odpuscily bo wszystkie wyleca i Iwonka tez za czekolady bo wiecie normalnie gdybym tam byla to siedze tam moze i do dzis i tyle, a w takim ukladzie jak bylam SZANS NIE MIALAM ZADNYCH przy wzrorowym zachowaniu nawet bo ja nie bylam z biura tylko od ludzi. Z tym ze Iwonka nie jest czlowiekiem ona jest RYBA moim zdaniem. I to KARPIEM i tyle. Po tym moim uczniu wiecie - bo mnie sie uczen zabil. A ty wyrznelas cala rodzine, a dzieci siostry to cie w ogole nie obchodzily. Bo uwaza, ze karpiem cos wskora. Sznurek na drzewie i tyle :( Ona nawet karpiem nie umie byc. Przede wszystkim karp nie pali, troche wody pije, a ona pali , pije - jak ona chce dziecko urodzic temu HOLENDROWI a karpie sluchajcie nie maja ojca - po je dziecku ojciec. Dzieci siostry nie mialy ojca, a ma siostre w Niemczech. Tyle mysle o tej zlodziejce, wariatce zaklamanej i degeneratce umyslowej :(

Gość osobabezzzrobotna
Ta iwonka to jest normalna kryminalistka - w razie co bo nie wiem co bedzie - ona lesby, a ja satanistka - co robic. Chodze do kosciola, a w polsce mam czarne msze, czarne sakramenty, czarne wszystko. Satanisci maja orgie powiem, ale tylko w swoim gronie i zeby byc przyjetym do danej wspolnoty to najpierw trzeba miec rodowod od Lucyfera i lesbijstwa i gejostwa tam nie ma tylko ze zwierzetami sa orgie i tyle. Moze gdzie indziej ale w mojej sekcie tak jest - albo czarny chrzest albo rodowod jakis czarci i czarny kaplan o tym decyduje czy to prawda jest czy klamstwo. No i tak bede pieprzyc i nie musze wachac ich KWiATKOW wiecie. Bo to chyba o to chodzilo z tym kwiatkiem bo niby o co? I tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie kazdy zyje na wiele sposobow - ja np. chodze do kosciola normalnie i jeszcze na czarne msze. I stwierdzam ze to sie niczym nie rozni.Tylko nasze msze sa o 3 w nocy i zamiast oplatka jest krew i mieso zwierzecia. To w dzien normalny oplatek, a w nocy tak. No ... kto ma racje? W nocy sa swietni ludzie i tyle. I wiecie to jest OFICJALNE ze gejow i lesb wsrod satanistow nie ma - to dobre dla mieczakow. Ale no ... ja chodze w dzien do kosciola a oni sie geja i lesbia za plecami. Nie mam dowodow, ze nie . A w pracy? Przerwa na papierosa i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Satanisci moga sie gwalcic wiecie, ale jest czas na gwalt i jest to powiedziane, ze dzis bedzie gwalt. TYLKO TAk. Czy moga sie gwalcic? Tylko tak. Bo to jest skomplikowane i tyle. Orgie rozne tak - to trzeba , ale gwalty to najrozniej. Tak sie z tym ogrodnictwem rozmawia. szkoda, ze taka nie bylam bo do dzis bym tam byla. I na te Magde JESTEM SATANISTKA bo jest od Nerona, a ja od Lucyfera - no to jestem prawdziwa satanistka i tyle. I co? I po niej do piekla i tyle. I tak do piekla, ale nie umieja jej wyrzucic czy ograc. Ja bym ja w 5 minut wyrzucila, ale po co? Niech ze zezre te kwiatki i swoja opinie. Znaczy jaka - matki dobrej, tak? No jak kase przywiezie to czemu nie :(

Gość osobabezzzrobotna
Ten gwalt jest taki niepisane w sataniastach, ale jednak ogria bo gwalty to takie nie za bardzo pasuja. Pasuja ale RYTUALNE - to se dorobimy. To tez tylko w swoim gronie i tyle :( I wyja satanisci i sie poca byle co robia. I tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
czy satanista chodzi do ubikacji? Jak uwazacie - w czasie czarnej mszy... ?Bo po ja chodze do kosciola. ODCHAMIC SIE . Naprawde. Bo ta czarna msza - fajni ludzie ale czasem... cale wlosy we krwi, twarz, nie wiadomo czym, pelno odchodow, jemy muchy i pajaki - pozniej w dzien ide do kosciola bo mi sie troche w glowie kreci. Po co tam chodze? A po co chodze w dzien mi powiedza. Raz dniowka, raz nocka - tu plac, tam plac - bez roznicy.

Gość osobabezzzrobotna
A wiecie, ze gdybym wylizala pizde tej Zaklinie to by ONA do piekla poszla za to. A ja wiecie co zrobilam? WYLIZALAM SUCE a jej nie. Zeby do piekla nie poszla. Taka jest Zaklina. Ona powinna miec takie urzadzenie do wylizywania i ja jej to kupie - na pewno sa takie wykalaczki w sekszopach. Nie ma i sie cieszy. I wole wylizac suce niz jej - ale zeby nie bylo, ze przeze mnie ta morderczyni do piekla poszla. Ona pojdzie do piekla przez Hakiego. Tak chcial zostac lekarzem w Albani. Weterynarzem powie i na mnie. Eee bez sensu - ja tez moglam byc wetereynarzem a mam brata z ojcem zoologiem bo mialam byc zoologiem i bym prace w Niemczech teraz miala, ale co - takie kolezanki i fizjologia roslin oraz zapomnij o pracy. Smutne lecz prawdziwe :(

Gość osobabezzzrobotna
On i tak jedyne co chcial to tego mojego brata wykonczyc tym lekarzem bo go wpieprzal wiecie. I sie sam wykonczyl. On jest DLA MNIE chory umyslowo i tyle. Ja tez ze tak pisze. No co - czemu nie chce zostac baptystka wiecie z Rosjanka - bo jestem satanistka JUZ bez Rosjanki i tyle. I rodowod od Lucyfera mam to po co mi chrzest u baptystow. Mam czarny i tyle. Koniec. Ile mozna miec chrztow. Jeden mam chrzescijanski a drugi satanistyczny i tyle. I moze byc. Po co mi baptystki i tyle :( No nie? Niech sie tez licza, ze nie wszystko kreci sie kolo islamu i ksiedza z dziecmi. Jeszcze satanizm tez jest. Co oni sobie nie mysla? Lesby moga byc, a ja nie? Bez przesady. Bo powiem, ze sie przyznalam , ze jestem satanistka od Lucyfera i mnie wyrzucili. Tak bede ich pomawiac, zeby nie bylo, ze za wyglad wylecialam bo tak beda mowic i po mnie. Bo mysle sobie, ze dobrze wygladam to mnie urzadza. Nie - mysle ze jestem niezla satanistka i ich wszystkich z tej pracy wyrzuca. Ale maja wartosci. A haki ma dziecko z Zaklina przed moim bratem. No i co dalej? :(

Gość osobabezzzrobotna
Roznie sa satanisci - ja jestem od Lucyfera - ci maja czarne msze. Spowiedzi - nie bylam jeszcze. W czarnej mszy bralam udzial, ale w spowiedzi nie, kwri i ciala zwierzat nie pilam i tyle. No i wiecie po co tam rodowod jest. Bo mozna wyjsc za maz z rodowodem za innego sataniste a bez rodowodu tez mozna, ale owinno sie brac udzial w ogriach ze zwierzetami. A przeciez ofiara tam to tez kot na przyklad albo pies. No i poza tym takie rozne rzeczy. Np. moj kaplan nie ma rodowodu a inny ma i tyle. Kaplani moga byc zonaci i tyle. Takie rozne rzeczy. Bo moglabym byc gdybym byla baptystka i trzymac z Rosjanka. No ale nie moge bo JUZ jestem satanistka i tyle. A takie w ogole myslenie uwazam za streczycielstwo tak jak i lesbijstwo tych pan tam - tez na policje i tyle. Bo klamia, ze pozostaja w zwiazkach z facetami, a wlasciciel jest samotny i po co tak klamia, nie? :( Koniec. :(

Gość osobabezzzrobotna
Juz tam pojechalam jako satanistka ale JESZCZE bez chrztu bo po co pojechalam do ogrodnictwa - po to, zeby zobaczyc czy nie ma tam innych satanistow na przyklad i tyle :( A po przyjezdzie do polski sie ochrzcilam czarnym chrztem i tyle. A ze slubem jest tak, ze w sumie czlowiek 1 czlowieka lub zwierze powinien poslubic bo jest ZWIERZECIEM to moze poslubic zwierze. Niektore sa cenniejsze - np. krowe moze poslubic czy maciore. I z nia mieszkac i tyle. No najwazniejszy jest czarny chrzest ale malzenstwo tez wazne. Rozwody sa. Mozna sie co chwile rozwodzic. Zwlaszcza ze zwierzetami. Maja swoj wymiar sprawiedliwosci tez - byle co mozna robic i tyle. Nudno nie ma. Tylko sa inne problem. Sluzbe zdrowia tez maja. Takie tam. Kto chce niech sie przylaczy i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
:( :( :(

czasem się zdarza że ktoś mnie przeprasza jak zaczyna przeklinać w towarzystwie...i wtedy sobie myślę, ze w sumie to nie ma za co też czasem klnę.

Gość osobabezzzrobotna
No roznie bywa - ja juz ide z kafe, ale to jest wszystko prawda. Co robie w satanizmie? ktos zapyta. Bo to najwazniejsze, prawda. Otoz 5 lat temu PONAD wrocilam z Zimbabwe gdzie rozne sie dzialy rzeczy na koniec zostalam BEZ KASY wiecie jak i teraz. Ale mam tam duzo znajomych. I chodzi o malzenstwo. Z kim sie to pobrac. I satanisci chca sie zenic z MALPAMI i ja im je dostarczam wiecie z tego Zimbabwe. Dlatego dolaczylam do satanistow i tyle. Wiecie - pieniadze sa jakie sa. Ale co robic? Z malpa mozna robic wszystko, zwierze jest i wszystko gra - z przodu z tylu nigdy nie jest nudno. Poza tym WAZNE - malpa nie potrzebuje ciuchow, zje byle co. Bywa tak, ze satanista bez rodowodu chce miec np. kobiete i malpe i co wtedy? No ale ja mam najwyzszy rodowod i co? Ze zwierzeciem sie powinnam zwiazac czy z czlowiekiem. To dopiero czarny kaplan powie mi za rok w moje urodziny bo to mu wyjdzie w czarnej kuli bo jeszcze czarna magie mamy - byle co tam mamy w tej naszej wspolnocie satanistycznej. Ja bym chciala za czlowieka wyjsc, ale musze sie podprzadkowac. NA RAZIE mam tylko chrzest, nie musze koniecznie wychodzic za maz. Nie mam spowiedzi satanistycznej. Albo nie - powiem, ze chrztu czarnego nie ma i reszta jest i dlatego stawiam pod znakiem zapytania sens tego wszystkiego i to malzenstwo moje i malpy. Bo sie wkopalam powiedza i mnie nie chca. Nie jeszcze chrztu nie mialam i tyle. I Nie wiem czy jest. Ale po dyskusjach ze mna zastanawiaja sie nad czarnym chrztem wiecie. Takie rzeczy bede pieprzyc. Najwazniejsze malpy z Zimbabwe i tyle. Tu w Polsce w 2005 zaraz klopoty, troche w szkole pouczylam, ale bez sensu - siedzialam przez procesy bo tam na kontach sie przelewy nie zgadzaly. W banku co innego w pracy. Nic nie mialam na koncie bo interesy, ale mimo wszystko . I w Polsce mialam procesy - wiecie jak to jest :( No i tyle. Czarny chrzest - to juz przesadzilam. Ale to wspolnota satanistow jest i juz sie wciagnelam i nie da sie nic zrobic :(

Gość osobabezzzrobotna
Powiem ze juz mialam byc ochrzczona wiecie, ale... i jeszcze nie i tyle. Kazali mi duzo czytac bo duzo mna sobie wyjasnia i tyle. No i tak robie i tyle. Zle robie? :(