Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukrowa_wrozka2222

Czy to normalne zachowanie faceta????

Polecane posty

Gość cukrowa_wrozka2222

Mam takie pytanie, moj chlopak pojechal na kilka dni na wakacje z kolegami, wykupil wczasy all inclusive, oczywiscie szukali takich aby zarcie i drinki byly za free. Troche mnie wkurza, bo caly czas pisze, ze teskni za mna, brakuje mu mnie, wydzwania. A z smsow dowieaduje sie, ze niemal codziennie od rana do wieczora pija przy basenach? Czy to jest normalne , ze on tak pije alkohol? Ja rozumiem wypic dla towarzystwa kilka piw, ale pic juz od rana do wieczora i tak jest kazdego dnia?? Powiedzialam mu, ze mi sie to nie podoba to teraz milczy i sie nie odzywa;/ Juz nie wiem co o tym myslec.

Gość cukrowa_wrozka2222
latwo ci mowic bo pewnie jestes facetem:)

Gość jaklababci
jakby nie bylo koszt tych napojow jakos tam ulokowany juz jest w cenie wczasow all in, wiec chlopiec musi zjesc i wypic jako, ze placil ;O nim zdecyduje sie na wyjazd z Toba, dopadnie go marskosc watroby...

Gość cukrowa_wrozka2222
To, ze sobie je to jak najbardziej jest na plus, nie mam nic przeciwko. Ale wczasy przeciez nie polegaja na tym aby byc caly czas pijanym i siedziec w basenie. Ja rozumiem wypic kilka drinkow wieczorowa pora dla towarzystwa, a z tego co wiem to tam juz jest picie od rana:( No ze mna chce jechac dopiero pod koniec sierpnia. Powiedzialam mu ze to picie mi nie odpowiada a on teraz milczy:(

Ale wczasy przeciez nie polegaja na tym aby byc caly czas pijanym i siedziec w basenie ale to nie twoje wczasy, ty nie pij i nie siedz w basenie, w czym problem?

Gość jaklababci
macie inne priorytety wczasowe, dlatego tez on pojechal z kolegami, a nie z Toba na all in...

Gość no widzisz...
a ja lubie takie wakacje...siedziec wylegiwac sie relaksowac, pływac ...hmmm

Gość ech wiosna..wiosna...
Paczka facetów pojechala na wakacje, więc to normalne, ze chleją od rana do wieczora.Pojechali poleżeć na plaży i pić.Dla nich to noramlne. Nie zadręczaj się kobieto tylko zrób sobie wypad z jakąś koleżanką i też się zabaw:).

Gość cukrowa_wrozka2222
macie racje bardzo sie roznimy, ja mam inne priorytety on jeszcze inne. Niech robi co chce, to jego zycie, nie jestem jego narzeczona wiec nie mam nic do gadania. Jestem kobieta, pewnie gdybym byla mezczyzna to tez bym tak postepowala jak oni. No tak pojechal z kolegami, szybko zalatwil ta wycieczke, ze mna tak nie jest - zawsze na ostatnia chwile wyjezdzamy. A tutaj zalatwij sobie all inclusive i znalazl sobie czas wolny od pracy. Oczywiscie dla mnie juz pewnie tego czasu w sierpniu nie znajdzie, a poza tym nawet nie mam ochoty z nim jechac po tym co mi zafundowal na ostatnich wakacjach : on wogole nie zna slowa sprzeciwu, myslal, ze jak jedzie ze mna na wakacje to mam robic to co pan i wladca kaze. A jak nie to obrazal sie i mowil, ze juz ze mna nigdzie nie pojedzie i potem przepraszal. Macie racje, przestane o tym myslec, zajme sie soba, niedlugo lece na fitness. Weekend tez sobie jakos zaplanuje. Dzieki za rady:)

Gość buzzrrza
nie rozumiem - dlaczego on pojechał bez Ciebie?

nie no, oczywiście, że to nienormalne :D powinien pić herbatkę ziołową i zajadać się kaszką, no co najwyżej budyniem - to wymarzone menu męskiego urlopu :classic_cool:🖐️

Gość cukrowa_wrozka2222
No mielismy poczatkowo jechac razem, ale oczywiscie po skonczeniu stazu napieral na mnie abym wysylala cv i poszla dalej gdzies do pracy. Wiecie bylam na godzinach probnych ale nikt nie oddzwonil. I tak mam od pazdziernika studia wiec bede miala zajecie. No a na ten wyjazd namowili go koledzy i jego braciszek, zeby pojechali, on oczywiscie nie mogl kumplom odmowic, chodzil po biurach podrozy, przegladal oferty w internecie. Sam wszystko zalatwial, szkoda ze dla nas w zeszlym roku tak sie nie staral, tylko ja z nim na ostatnia chwile wszytsko latwilam. Czyli dla kolegow potrafi a dla mnie juz nie. Niech przestanie mi pierdzielic jak mu tak bardzo mnie brakuje i teskni. Ma 2 twarze w zaleznosci przy kim jest. Znajac zycie w sierpniu nie pojedziemy bo pewnie bedzie mial ogrom pracy i nie bedzie kasy. To pojedzie ze mna na weekend gdzies w Polske.

Gość cukrowa_wrozka2222
Aha chodzi o to, ze nie pozwalalabym mu pic alkoholu i ograniczalabym go tak? Z kolegami ma szanse na bardziej wyluzowany urlop????

Gość aberracja^
no widac, ze facetowi w ogole nie zalezy na Tobie... inny to by sie posral z nerwow, gdyby babe mial na tyle czasu sama zostawic... zachodzilby w glowe co i jak... a ten swietnie sie bawi pijac od rana do nocy... do tego jak piszesz bedzie mial pewnie gdzies to czy razem wyjedziecie czy nie... nie dorosl do zwiazku... to dzieciak, ktory jara sie alkoholem i towarzystwem kolezkow...

Gość Charmiiing
Nie czekaj, nim zapuka do Twych drzwi! Już teraz oszukaj smierc i dowiedz się kiedy umrzesz! Kliknij i poznaj datę swojej śmierci! http://smierc.org

"Niech przestanie mi pierdzielic jak mu tak bardzo mnie brakuje i teskni." chce mieć zapewniony seks po powrocie. kumple mu loda nie zrobią :D

Gość cukrowa_wrozka2222
aberracja^ --> no wlasnie o tym samym pomyslalam i wkurzalo mnie, ze po pijaku mi wypisuje jak to mu mnie brakuje, ze teskni , kocha. Tylko, ze jak wytrzezwieje to sie tego wyprze co wypisywal, bo tak zazwyczaj jest. Bo bedzie glupio mu sie przyznac, ze takie rzeczy wypisywal. A najbardziej mnie zabolalo, ze jak mial jechac z kolegami to chodzil po biurach podrozy, sprawdzal oferty, ciekawe czy jak bedzie mial ze mna gdzies jechac to czy tez pojdzie?? Bo w zeszlym roku nie chodzil, przez neta sobie zabukowalismy wyjazd. I oczywiscie zadzwonil zeby mnie sprawdzic czy zapisalam sie na prawko, czy zlozylam wniosek o paszport - istna kontrola.

Gość dobra ciotka
Mnie by zaniepokoił już sam fakt, że mój facet jedzie sam z kolegami na wczasy, a to że cały dzień pije to normalne w tych okolicznościach - przecież zapłacone:) Problem w tym że po alkoholu jak człowiek rozluźniony, to różne głupie pomysły do głowy przychodzą...i to by mnie bardziej martwiło niż samo picie

Gość klaudiiiiiiiiii
i po co teraz sie uzalasz? trza bylo mu pozwalac jechac? co ty myslalas, ze co oni tam beda robic? RANO WSTANA, WYPIJA KAWKE, ZJEDZA BULECZKE I POJDA ZWIEDZAC MIASTO Z APARATEM W RECE, WROCA O 22 TAK ZMECZENI, ZE DLA SWIETEGO SPOKOJU WYPIJA 1 DRINA (1/5 malibu, 4/5 mleka) I POJDA W KIMONO?? Oj dziewczyno :P Swoja droga - maja wykupione , wiec co w tym dziwnego, ze chleja od rana do wieczora????? :P po prostu widac Twoja zlosc, ze wywala kase z kumplami, pojechal na all inclusive z nimi a nie z Toba, Tobie zas zafunduje marne (czyt. tanie) wakacyjki :)

Gość to niesamowite!!!!!
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?