Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yetti100

Włosy na rękach u kobiet

Polecane posty

Gość yetti100

Cześć. Chciałam Was zapytać czy macie włosy na rękach? Czy je golicie? Czy jest ich dużo? Czy kiedykolwiek miałyście z ich powodu jakieś nieprzyjemności?

Gość yetti100
Ja nie twierdzę, że golę sobie włosy na rękach, tylko chciałam się dowiedzieć czy inne kobiety to robią i co na ten temat sądzą. Z tego co napisałaś wynika, że jesteś gładka, ale widzisz, nie każda kobieta ma takie szczęście...

szczerze to kiedyś miałam dużo włosów i z głupoty je ogoliłam. Odrosły, ogoliłam znów.. Uplynelo 5 lat, Teraz jest ich malo i jestem zadowolona;)

Gość barbarastraiszend
tak, mam wlosy na rekach, nie gole ich, sa jasne i nie jest ich duzo

Gość kruszonka na ciasto
a ja miałam długie i ciemne i mnie to krępowało, zwłaszcza latem przy kolegach i już od jakichś 3 lat depiluje woskiem i odrastają coraz słabsze i jaśniejsze przede wszystkim. one są już tak jasne że właściwie jakbym zarosła to już nie stanowiło by to dla mnie problemu, ale wiadomo- przyzwyczajenie

Gość Pogodynka szuka słońca
ja robię depilatorem od wielu lat, takze nawet nie wiem jakie by były gdyby odrosły :)

Gość Alexxx_x1235
A włosy na twarzy golicie? na brodzie itp?

koljhtf skoro Tobie to przeszkadza to nikt golic nie kaze ale innych nie potępiaj i nie narzucaj swojego zdania a na marginesie obrzydliwie wyglądają kobiety z mocnym owłosieniem :o albo taka blondi napotkana ostatnio w pociągu .. niby jasne wlosy ale bylo ich tak duzo na tej mizernej ręce że wspolczuje

Gość ieguireuhg
no widzicie ,a ja gole i w dodatku jestem dopiero w gimnazjum. Zaczęłam to robić z desperacji,bo sie okropnie z tym czułam i koledzy mnie przezywali,no ale to prawda,że odrastają grubsze i gęstsze.W te wakacje mama zamiar coś z tym zrobić pójdę chyba do dermatologa,a później prawdopodobnie do endokrynologa.Tobie też tak radzę nie gol,tylko zrób tak jak ja zamierzam. Tu się naprawdę nie ma z czego śmiać jak się nie ma takiego problemu,ani mówić,że to normalne,bo dla tych,którzy tego sami nie mają wydaje się normalne ...:) życzę ci powodzenia w walce z tym problemem,bo wiem,że to okropne uczucie(o ile naprawdę są takie ogromne) :)

Gość dfdfffgfgfg
Layla kwadratowa gębo a ja wlasnie wolę normalne kobiety co mają wlosy na rekach niż takie debilki co je golą. rozumiem golic sobie nogi, lydki, ale golic rece to juz trzeba miec nasrane, podobnie uwazam o tych wariatkach co gola sobie UDA

Gość ieguireuhg
sama dużo szukałam w necie jak można z tym walczyć no ale nic interesującego nie znalazłam,jedynym skutecznym wyjściem jest dermatolog,który prawdopodobnie później skieruje cię do endokrynologa :)

głupi anonimku znajdź we mnie coś brzydkiego to wtedy pogadamy:) pokaż swoje zdjecie matole

Gość MAX 22
A ja na wałki zakręcam i mam piękne loki.

Gość Alexxx_x1235
Mam malutkie włoski (jasne) na twarzy i wczoraj mój facet się zaczął z tego dość chamsko naśmiewać... Ja widzę te włoski, ale jak parę razy zgoliłam to przy odrastaniu wyskoczyło mi pełno krostek w okolicach ust i nieładnie to wyglądało, więc uznałam, że zostawię to jak jest ;) No i wczoraj mój facet się nabijał i się pokłóciliśmy, niby w żartach, ale mnie to zabolało. Powiedziałam mu, że poczułam się anty-kobieco i albo przeprosi mnie własnoręcznie zrobioną kolacją i kwiatkiem, albo nie będę z nim gadać :P Brzmi jak dziecinada... Wiem! :) Ale kobiecie nie mówi się takich rzeczy, na Boga... Myślicie, że słusznie się pogniewałam? Czy to jestem jakaś dziwna. Zaznaczam że włoski są jasne i prawie niewidoczne, nie wiem co mu odbiło, ale mi sprawił tym przykrość...

Gość ja tez nie golę
a mam duzo i ciemne. kiedys ogoliłam i w zgięciu porobiły mi się paskudne rany. Wyglądałam, jakbym brała narkotyki i musiałam nosić długi rękaw, choc były upały. Teraz boję sie golić, choc się źle z tymi włosami czuję. :( Nie rozumiem tez, dlaczego golenie łydek jest ok a ud juz nie? Na udach mam gorsze włosy niż na łydkach. :(

Gość wóose sa podniecajace
na rekach czy na plecach

Gość wielkie halo nie wiadomo o co
ja sobie gole tam gdzie uwazam za stosowne, na udach i rekach tez chociaz sa malo widoczne jak sie komus nie podoba to jego problem i nie odrastaja mi grubsze i ciemniejsze

Gość yoohoo
en contra del viento W jaki sposób je rozjaśniasz wodą utlenioną? Ja mam ciemne włoski i chciałabym je rozjaśnić:)

Gość polecam w rossmanie
rozjaśniacz za 5 zł (starcza na 2 razy). tylko wiadomo każdy inaczej reaguje to ostrożnie na początku (testowałam różne rozjaśniacze, wody itp i to jest najlepsze a tanie, i nie zawiera tych gówien pielęgnujących włosy), początkowo są jasne plamy na skórze mogą być co przerażająco działa jak ktoś nie ma doświadczenia z farbowaniem itd ale schodzą szybko :D trzymam max 1,5min i nie widać ich praktycznie po ty do tego przed przemywam je jakby kremem do depilacji (ale szybko by się nie spaliły a tylko osłabiły) mam problemy hormonalne i serio nie jestem przewrażliwioną nastolatką co pojawiło jej się parę włosków na rękach, woskowanie nie podoba mi się bo moje łapy debilnie wyglądają kompletnie gołe

Gość yoohoo
A jak się nazywa ten rozjaśniacz?pamiętasz nazwe?

Ja wole wydepilować... Nie widze w tym nic dziwnego, Jeżeli ktoś sie źle czuje ze swoimi włosami na rękach, czy nogach, to po co ma je hodować?

Gość OOOjuj
Ja tez mam problem z włoskami na rękach... masakra szukam po tym internecie jakich skutecznych sposobów i nic nie ma takiego . Chciałam ogolić je MASZYNKA ale jak tak przeczytałam opinie ze wyrastają kujące , ciemniejsze i dłuższe to ODPUŚCIŁAM . Myślę żeby iśc najlepiej do dermatologa i potem lekarz mnie pokieruje co mam dalej z tym zrobić żeby nie żałować tego co bym sobie z tymi rękoma zrobiła . Zbliża sie lato jest ciepło na dworze a ja w krótkim rękawku nie wyjdę ; C tak się krepuje , głupio mi jest zdjąć bluzę , tak niektórym dziewczynom zazdroszczę a ja muszę się męczyć tak z moim kompleksem ; x MASAKRA ...Może kupię sobie tą wodę utlenioną i posmaruje te ręce zobaczę jaki efekt będzie ..

Gość gość
Niestety mam, bo w młodości zaciekawiła mnie mojej mamy maszynka i postanowiłam ogolić sobie ręce -.- największy błąd mojego życie, teraz muszę je depilować cały czas, odrastają tak jak na nogach i nie wygląda to pięknie..;c

Gość gość
ja nie golę, mam je jaśniutkie i cienkie, choć jest ich sporo. I uważam, że kobiety nie powinny tego robić, bo to już jest przesada.. chyba że któraś ma naprawdę bardzo ciemne, ale większość kobiet ma normalne. Moja koleżaka miała niemal niewidoczne i je goliła, nawet koledzy się z niej śmiali że to robi

Gość gość
Kretyńskie posty, do tego ARCHIWALNE! Kiepski jest ten portal, niema tutaj mądrych ludzi????? Spadam!

Gość gość
POMOCY !!! chodzę do gimnazjum , mam długie czarne :C włosy na rekach ... nie wiem co robić kiedyś je goliłam maszynką ale to zły pomysł odrastają są grubsze i kujące .. na szczęście przestałam ..podoba mi się chłopak ale boje sie że go zrażą JESTEM PRZERAŻONA JESTEM JAKIŚ POTWOREM :C :( ;( POMÓŻCIE BŁAGAM !! was jedna nadzieja :C

Gość gość
Ja mam 31 lat, zawsze miałam owłosione przedramiona ale nigdy mi to nie przeszkadzało - wręcz przeciwnie- lubiłam to! Ogólnie to jestem słabo owłosiona , tylko w tym jednym miejscu mam gęste , dłuższe włoski hehe! Ale co tam, oryginalna sie czuje z tym:) napewno nic z tym robic nie zamierzam!

Gość gość
Wlosy na klacie i twarzy sa bardzo kobiece

Gość gość
Oblesnie to wygląda wiec się pozbywam.

Gość gość
Chociaż miałam jasne to kiedyś zgolilam i odrastaja mi od tamtej pory bardzo wolno i pojedyncze :) nie wyobrazam sobie nie mieć gładkich rak i rozwala mnie jak widzę kobietę z zarosnietymi rękami,a zwłaszcza jak maja ciemne włosy.a