Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość despe

dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość despe

witam poznałam go w sobote na imprezie, fajna rozmowa nawet umowilismy sie wstepnie na kawe. od poczatku zaczal pisac do mnie smsy w poniedzialek zadzwonil przyznam sie ze od wtedy zaczelo mi zalezec, czułam jakbym go znala ze 2 lata. wtorek piszemy w srode pisze do mnie ż ejedzie na lotnisko po jakas dziewczyne bo znajomy go prosil, nie wiem w jakim celu mi to napisal?? chcial zdystansowac znajomosc?? wrocil ok 23 pisze sms chcial gg rozmawiamy i mowie z emy sie chyba dzis nie dogadamy on dlaczego jest ok itd w czwartek cisza jak makiem zasial chociaz widzialam ze siedzi an gg napisalm do niego niby rozmawiamy ale tak oschle bez uczucia pytam czy jest zly an mnie on ze nic z tych rzeczy ok. psz esms wiem moj blad zadzwonil z takim humorkiem i mowi widzisz ze mam dobry humor nie jestem zly. dodam ze od poniedzialku mial zly humor i wtedy pisal a tu nagle cisza, czyżby zapchaj dziura??

Gość despe
a...zapomniałam dodać, że obiecał mnie przeruchać jak zgodzę się na założenie torby z Biedronki na głowę... kochani, co to znaczy?

Gość wyjście awaryjne **
oschle bez uczucia ??? po chwili znajomości, no powaliło cię

Gość despe
czyli że jestem zbyt uczuciowa?? chyba można wyczuć czy oschle czy z entuzjazmem chce podtrzymać rozmowe?? to nie ejst trudne