Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam w Niemczech

Niemcy dużo bogatsi od nas a oszczedniejsi i gospodarni

Polecane posty

Gość byłam w Niemczech

i nie napieci tak by się pokazać ... że samochodem [ ach jakie oni bryki mają] a jeżdzą rowerami nawet w koszu obok swe pociechy-pieski woża, i nie marnotrawią benzyny w korkach. Polacy są biedni bo nieoszczedni, po co stoją w korkach i z dymem tyle kasy puszczają przy okazji zatruwając siebie i innych wokoło

Gość unijny człek
a paszport mialas?

Gość Dilajlaaaaaaa
racja w Niemczech inne życie

Jedna jaskółka wiosny nie czyni. A kobieta mówiąca po niemiecku nie ma w sobie seksu. No chyba że ktoś lubi BSDM. Ja wolę polskie dziewczyny rumiane jak sierpniowe jabłka o włosach złotych jak zboża łany :classic_cool:

Byłam niedawno w Niemczach i jakos tej powszechnej brzydoty nie widziałam.

Gość unijny człek
szczegolnie te rumiane z cyckami jak dojrzale gruszki plapsy he he he he

Gość unijny człek
ładne są zadbane, czyste , krost na plecach nie mają i łupieżu

Gość pieczonkina
takie dyskopolowe piesniczki rosiewicza to komunistyczne propagandowki

Gość POWIDELKO
jak kafeteria to czemu niesmialo lomy

Gość osobabezzrobotna
Niemcy sa straszni. Moze i sa gospodarni i oszczedni, ale inni nie sa gorsi, a gorszych beznadziei nie ma na calym swiecie. Zyc tam to przeklenstwo boskie, a dogadac sie z nimi to 2 przeklenstwa. Wole juz 100 razy bardziej Chiny niz ich. Nie wiem jak wy - tez sa gospodarni i oszczedni i cos z nich rozumiem, a z Niemcow OBECNIE nic :(

Gość osobabezzrobotna
Kto sie nimi zachwyca ten ma moim zdaniem POD DEKLEM i tyle. A czemu nie Chinami? Na to samo wychodzi - o ile. Bo Polacy maja jakies kompleksy - w sumie czym sie zachwycac w tych Niemczech? Nie wiem czym. Jedna rzecz maja tam dobra - rodowody. To jest dobre. Ale Chiny tez beda miec i nie takie panstwa juz byly jak Niemcy - ostatnio sa zakala Europy i zachwycac sie nimi to moim szczyt ignorancji i tyle :( I glupoty :( Tylko osoba z kompleksami moze sie zachwycac Niemcami. Zwykle degeneraty umyslowe i kazde inne :(

Gość osobabezzrobotna
Bogatsi od nas na pewno sa choc tez im tam idzie ostatnio najrozniej ale gospodarnosc i oszczednosc to tam najrozniej wyglada w szczegolach a ile CHCIWOSCI, PAZERNOSCI, SKAPSTWA, downizmu umyslowego - wygladac wygladaja ale żyj w tym na codzien. ZWARIOWAC Z NIMI MOZNA moim zdaniem. Ja tam tylko troche chcialam byc. Troszeczke. Zeby wygladac z nimi. Juz nie musze na szczescie. Bogu dziekuje za to, zeby nie bylo ze sie na nich wypielam. Sami sie wypieli - Bogu dzieki powtarzam.

Gość osobabezzrobotna
Jak ich UWIELBIASZ to sie tam wynies - jutro. Juz masz nawet granice otwarta ty downie z kafe i tyle. To jest down z kafe ten co to napisal. Tam to na wycieczke i do domu. Duch Hitlera zyje tam do dzis i ma sie calkiem dobrze :(

Gość osobabezzrobotna
Ty zamiast MAGIEL NA KAFE podpisz sie DOWN Z KAFE i jeszcze cos zrozumiem. Bogu dzieki, ze tak mnie urzadzili, ze nie musze juz w ogole sie nimi przejmowac. I to nie myslcie ze 2 prace tylko mialam - 3 prace. Do trzeciej nie dojechalam a w polowie stycznia powinnam tam byc. Co tam sie dzieje wiecie do jasnej cholery? Ile ja mam lat. Oni i ich III Rzesza. Beznadziejne dekle i tyle :(

ty słuchaj no, psyche masz zryta, to ,że tobie dali po tylku, to nie znaczy, że każdy ma ich nienawidzieć! DOWNIE-sam/a się oceniasz! Tłuku!

Gość osobabezzrobotna
Wiecie jak ja bym skonczyla z tymi downami gdybym ja byla glupia? Gorzej niz w rynsztoku. No i wielkie Slazaki - swoi cie tak zalatwili. Nie chcieli mnie bo by im sie grupa rozleciala. Ciekawe co na to powiedza normalni ludzie jak im opisze ile wart paszport niemiecki. Za darmo to nie jest im powiem i niech sie wysraja z calym Bozym Narodzeniem. I tak to nie ich pomysl byl i tyle mi zrobia wiecie. Jedyne co moga to rzucic we mnie kartoflem. Ale... jesli nie jedza frytek. A co oni jedza? Nic oprocz frytek.Parszywe gnoje, zboki i ostatnie zera tego zacnego kontynentu obecnie. Najgorsze zboczenstwo na swiecie to Niemcy :(

A ta znowu tu siedzi, to ta OWCA!!!:D tylko nik inny! I zaczyna już swoje wywody, kobieciska jeszcze nie przypieli pasami w psychiatryku! Byłby spokój i...TYLE:p

Gość osobabezzrobotna
A ciebie nie urzadzili? Poczawszy od krzyzakow zawsze byli stonka i wsza tu stali - wszawica niemiecka. Oni i ich budowle - durne paly i nic wiecej. Nic nie robia tylko tylki se poleruja nawzajem i to cale Niemcy. Albo zyja jak Lucyfery. Lo matko - w Chinach takich lomow nie znajdziesz jak tam :( Idzcie mi - na szczescie sami mnie wypedzili i tyle. :(

Gość gaka19
ta idiotka znowu spamuje

Gość osobabezzrobotna
Psychiatryk juz zaliczylam, ale w Niemczech kto siedzi w psychiatryku to nie wiem. W kazdym razie rozczarowalam sie nimi i tyle. No i przeszlo mi myslenie o nich do konca zycia. Jak mojej matce wiecie. Chiny i koniec. No co tam jest czego nie ma w Polsce wiecie , a co czyni ich godnymi nasladowania. Nic. Naprawde WIELKIE NIC OBECNIE. To co bylo to znamy, a teraz? No buduja zeby sie rozwalic. Jak sie wkurza to wszystko znowu rozwala. No i co oni soba prezentuja? Czasem mi sie wydaje ze nie wiem ... dzdzownica w ziemi jest madrzejsza od nich bo ja sulchnia i sobie sama nie rozwala swojej pracy. Nie wiem - naprawde niczym sie nie zachwyce tam. Maja zmysl techniczny, ale tez sami na to nie wpadli, ze maja zmysl techniczny. Pomysly tez podbieraja, beznadziejni sa i tyle :(

Gość osobabezzrobotna
jestem kretynką mam wszy i śmierdzę :O