Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbzskcj

Dlaczego kobiety po ślubie się zapuszczają????

Polecane posty

Gość kjbzskcj

tzn. nie dbają o siebie, robią sie grubsze...i czy rzeczywiście mając dzieci nie ma sie czasu żeby się zająć sobą tzn. chwilke na jakies ćwiczenia, bieganie albo makijaż

Gość noo świetnie....
a ty jestes taka zoną czy masz taka zone?

Gość noo świetnie....
"tzn. nie dbają o siebie, robią sie grubsze...i czy rzeczywiście mając dzieci nie ma sie czasu żeby się zająć sobą tzn. chwilke na jakies ćwiczenia, bieganie albo makijaż" kurwa jak czytam takie gówno to mam wyrzuty sumienia ze nie jestem zaniedbana...moz3e powinnam aby sie wpasowac słuchaj autorze... jestes taka zona czy masz taka zone czy poprostu cos ci sie w mózgu jebneło?

Gość patrzac na moje koleżanki
z liceum, moze 2 albo 3 wygladają ok, reszta jest niestety bardzo zaniedbana, tusza, ubranie i ogolny wygląd jest okropny, takie są fakty, dlaczego tak sie dzieje, spojrzcie np. na NK fotki i popatrzcie na swoich znajomych ze szkoły

Gość noo świetnie....
"patrzac na moje koleżanki z liceum, moze 2 albo 3 wygladają ok, reszta jest niestety bardzo zaniedbana, tusza, ubranie i ogolny wygląd jest okropny, takie są fakty, dlaczego tak sie dzieje, spojrzcie np. na NK fotki i popatrzcie na swoich znajomych ze szkoły" ludzie sie starzeja i zmieniaja fizycznie :) no chyba ze odkryły elikir młodosci

Gość starzeją...haha
chyba rzeczywiście zapuszczaja, a nie zmieniaja fizycznie i tu nie chodzi tylko o kilka kg, ale ogolnie niechlujstwo, tez popieram, widzialam pare moich kumpelek, wcale sie nie dziwie ze maja rogi na glowach....

Gość fetka20gorzów wielk.
ja jestem po slubie,po porodzie,i jestem bardzo atrakcyjna.Nie jeden facet mnie porzada!maluje sie,chodze na solarium;)

Gość michalzlublina
bo mlode siksy lapia faceta, robia dziecko i sie zapuszczaja. zlapaly faceta wiec po co sie maja starac? niestety ale taka prawda. maja dziecko, facet jak odejdzie to im przynajmniej alimenty zostana