Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kurcze ale jaja

rekrutacja na studia, pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o kurcze ale jaja

blagam o pomoc. chce zlozyc dokumenty na uczelnie, tam pisze ze rekrutacja jest do 07 albo na innej uczelni ze 06 teraz mam pytanie bo zarejestrowalam sie w tym calym systemie a nic nie pisze kiedy dokumenty maja byc. ja mieszkam daleko i chcialam je doslac. czy dokumenty dosyla sie dopiero po przyjeciu czy do tego 06 musza juz byc tam? skad mam wziac adres na jaki mam wyslac te dokumenty?? Blagam o pomoc!!

Gość Wyślij wypowiedź.
Zadzwoń i się dowiedz.

Gość o kurcze ale jaja
jutro pewnie maja nieczynne a jak w poniedzialek wysle to bedzie troche poznawo moga nie dojsc na czas :( chcialam to jutro zalatwic

Gość wyluzuj!!!!!!!!!!!!!!!!:D
dokumenty przesylasz dopiero jak bedziesz wiedziala z listy ze sie dostalas

Gość o kurcze ale jaja
nie mam górnej jedynki :classic_cool:

Gość o kurcze ale jaja
nie mam nawet dwóch jedynek podszywie, w ogole to proteze nosze:D Tylko ze ja zdawalam mature kilka lat temu, i znalazlam tu cos takiego: kandydaci z maturą z lat ubiegłych i osoby, które w roku 2010 poprawiały wyniki egzaminów maturalnych zobowiązane są w terminie od 28 czerwca 2010 do 5 lipca 2010 r. (do godz. 12:00) dostarczyć do komisji rekrutacyjnej kserokopię świadectwa maturalnego i ewentualnie aneksu z wynikami poprawionymi. Kandydaci, którzy przystępują do rekrutacji, a nie zdawali na egzaminie maturalnym przedmiotów wymaganych w procesie rekrutacyjnym powinni w tym czasie dostarczyć kserokopię świadectwa ukończenia szkoły średniej w celu potwierdzenia przez sekretarza komisji wpisanych ocen,

Gość to jedz tam..nie masz
wyjscia albo zadzwon i zapytaj na jaki adres przeslac dokumenty ;)

papiery się wiezie, jak już będziesz wiedziała czy Cię przyjęli, nie panikuj i czytaj dokładnie, ja jak się zapisywałam to jakoś to doczytalam, a Ty co?