Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgla nad dolina...

ładny???

Polecane posty

Gość Mgla nad dolina...
up

Gość komplet
78 zl?

Gość Mgla nad dolina...
78 zł to tylko stanik dodatkowo strigi i pas do ponczoch

Gość ksjakahdsfkja
ladny ladny

Gość seniora lola
chwalić się konradem?? Słabo. Panache, to jeszcze zrozumiem powód do dumy ale konrad?? Słabizna.

Gość Mgla nad dolina...
hehe,, według mnie ta bielizna jest bardzo ładna, i w dupie mam jaka to firma.Pancze srancze

Gość tyyghjhjkjk
widac jak cie traktuje, jak panne do lozka

Gość tyyghjhjkjk
hehehe zamiast kupic pierscionek to kupuje jej bielizne, od razu wiadomo za kogo cie uwaza

Gość raczej niekoniecznie
ale właściwie chcesz się pochwalić, czy co...? W życiu by mi nie przyszło do głowy chwalić się na forum tym co dostałam od faceta ;)

Gość Mgla nad dolina...
do tyyghjhjkjk , no za kogo mnie uważa? Informuje Cie człowieku,ze ten facet jest moim męzem wiec... chyba powinnas / powinienes zrewidowac swoja mongolska teorie i pochlastac sie nalesnikiem.

Gość Mgla nad dolina...
Tak, chce sie pochwalic. Wszysycy inni chwala sie tutaj swoimi cyckami, cipkami i penisami, a ja postanowiłam bielizna ;)

Gość pomarańczowa skurwysynka :P
ale po cholerę się tu chwalisz?? Jak się tak cieszysz, to powieś na balkonie albo w oknie. Możesz obwiesić lampkami choinkowymi, by był bardziej widoczny. Nie wszystkim się podoba to, co tobie. Wg kiszkowaty. W dodatku jak ktoś już to zauważył-słabej firmy i kiepsko modelujący. Więc nie ciskaj się dziecko, bo gust masz spaczony

Gość Mgla nad dolina...
do pomarańczowa skurwysynka :P żebyś się nie zejsrała z żalu. Spaczone to jest twoje koło od roweru na ktorym pomykasz w soboty.

Gość Mgla nad dolina...
:)

Gość pomarańczowa skurwysynka :P
sfrustrowana gimnazjalisto, połóż się spać, bo już dawno po dobranocce. A jutro pooglądaj sobie str z bielizną-zobaczysz wtedy jak marny jest ten Twój prezent dobranoc, dziecinko

Gość Mgla nad dolina...
pomarańczowa skurwysynka :P to chyba ty jestes sfrustrowana, bo plujesz jadem wokół,że az kałuże się robią. Nie potrzebuje najdroszych kompletów bielizny, ciesz sie z tego,ze mój facet ma takie pomysły,żeby zupelnie bez okazji kupic mi cos ładnego, a ty stara raszplo mozesz sobie tylko o tym pomarzyc i zawyc w nocy do ksiezyca.

Gość jajko jak jajko
nie wiem czemu jestescie takie zawistne dziewczyny,a komplet bardzo ladny

Gość zapraszam zapraszam
Komplet bardzo ładny...nigdy nie wchodzilam na takie tematy z foto teraz weszlam i co widze? Jakby mogly to by cie zjadly z zazdrosci....czemu tak jest to ze facet kupil jej bielizne to jest super ges z jego strony bo nie dal jej kasy i nie powiedzial idz sob ie kup nie poszedł na latwizne...dla mnie nie wazne czy kosztowal by 20 czy 200 zl wazne ze od osoby ktora kocham najbardziej i jest dla mnie bezcenny:) Za kogo ja uwaza nie wiedzialm ze jak mezczyzna kupuje swojej kobiecie bielizne to uważa ja...... Ach nie chce mi sie ierzyc ze te komentarez pisaly dorosle kobiety to forum dla kobiet a wchodza tu dzieci

Gość Mgla nad dolina...
Hej frustratki. Z ciekawosci sprawdziłam to wasze PANACHE, no po prostu rewelacja, w wiekszosci bielizna dla wielkich baboli, ktore musza chowac i modelowac swoje wielkie obwisle wymiona, a tyłki z rozstepami i cellulitem zakrywać pod wielkimi, zabudowanymi gaciami. Ja na szczescie nie mam takich problemów i moge sobie pozwolic na prostą delikatna bieliznę, która swietnie pasuje do mojego zgrabnego ciałka, co wczoraj wieczorem potwierdził mój facet ;p

Gość cfvvvvccvvvvvvvvv
Koorwa panny, dziewczynie zazdrościcie ładnego kompletu, pewnie 3/4 z Was nie wciśnie w taki swojego spasłego dupska:D

Gość Mgla nad dolina...
co racja to racja ;)