Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help help :) .

jadę do paszczy lwa!

Polecane posty

jadę do austrii do pracy,na dworzec ma po mnie wyjsc kierowniczka (tej pracy w ktorej mam robic)ona mowi po angielsku,a ja prawie nic nie umiem (kilkanascie pojedynczych slow ogarniam) i prosilbym zeby jakas zyczliwa pani udzielila mi teraz malej lekcji angielskiego :)aby przetlumaczyla mi kilka zwrotow o ktore zapytam :) (juz w autobusie jade)

up pomoze ktos?

ooo kobieto zycie mi ratujesz. Dzien dobry-good morning ?? Bardzo słabo mowie po angielsku- very (tu jakies slowo) not speak english ?? Tak to jest?? Bo ja jestem zielony

good morning -mowisz rano good evening- po południu good afternoon- wieczorem. Ale raczej nikt tego sie nie trzyma i wszyscy mowia good morning. A odnosnie tego angielskiego slabego to ja bym powiedziala- I speak english very poorly. Albo I don't know english very good, Znaczy to w zasadzie to samo. Niie dam glowy sobie uciac ze wszytko jest super gramatycznie ....

dzięki dzięki za odpowiedz :)

oj na nauke to juz trorzke za pozno ale moze kilka zwrotow ogarne do rana,najgorsze jest to ze ja z tą panią mam isc z dworca i jechac 40km autem i jak sie mnie cos zapyta to lipa :) bedzie panowac niezręczna cisza :)

Gość bajlabajla
duzo sie usmiechaj kiedy nie bedziesz kumał, moze nadrobisz urokiem osobistym ;) Powodzenia:)

Gość zabiłabym za taką romantyczną
ok, koleżanka wyżej już Ci napisała te zwroty, są ok i ma rację. do kolegów w pracy możesz po prostu mówić "hello" albo "hi" i już. a to, że słabo mówisz po angielsku, to - I don't speak English very well. zapamiętaj i już będzie ok :) powodzenia w pracy. aha i nie martw się gramatyką, jak będziesz mówił, nikt nie zwróci na to większej uwagi

dzięki wam za mile slowa :) a czy taki odwazny jestem? Nie przesadzajmy znowu :) na miejscu pracy jest mój kuzyn to tam juz jakos ogarne,najgorsze to spotkac na dworcu tą panią i sie z nią jakos dogadac :)

A to jak nie bedziesz tam zupelnie sam to inna sprawa. W takim razie powodzenia zycze

Gość angielskadziewczyna
a nie moge powiedziec: I speak english a little :)

o wlasnie !! A jak sie mowi "nie rozumiem" ?? Kurde wszyscy w autobusie spią jak niemowleta a ja sie mecze :) na dodatek o 6rano do roboty...

o wlasnie !! A jak sie mowi "nie rozumiem" ?? Kurde wszyscy w autobusie spią jak niemowleta a ja sie mecze :) na dodatek o 6rano do roboty...

Gość sgshqeqrqt
I don't understand