Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzewdomuwpiatek

Niewykorzystane sytuacje

Polecane posty

Gość czułam się cudownie
cóż za zbieg okoliczności...tyle samo.

Chowa się przed Tobą. Czasem się przywita innym razem nie... na moje ona się Ciebie wstydzi co oznacza,że nadal jej się podobasz. A Ty jesteś tego świadomy i nic z tym nie robisz! :-) żeby nie było tak , że jak już się przełamiesz i zaproponujesz spotkanie usłyszysz odpowiedz- bardzo chętnie się z Tobą spotkam!:-D na moim weselu i wręczy ci zapro. na ślub :-P tak naprawdę nie wiesz jaką rolę odrywa ten facet w jej życiu i jestem przekonana,że z takim podejściem na pewno szybko się nie dowiesz;-) na koniec dodam , że przeważnie kobiety nie biją po twarzy za próbę zaproszenia na randkę ewentualnie może ci odmówić,nie sądzę żeby to było dla Ciebie poniżające no chyba , że nie przekraczasz 20stki :-P

nie pomyślałeś też o tym, że może ma jakieś problemy, dlatego tak reaguje a nie inaczej??!! nie bądź dupa w tym wieku już nie wypada :-D

Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość jej?! naprawde????
i dlatego z facetami nie chce juz miec nic doczynienia :)

nie no bez przesady :-D można się zawieźć na kimś ale nie próbujmy przez to zmieniać swoją naturę :-D wiem, że żyjemy w czasach w których jest przewaga ignorantów i samolubów myślących tylko i wyłącznie o sobie ale to nie oznacza, że ci normalni już nie istnieją oni są , żyją, oddychają tak samo jak my. Co prawda należą do gatunku któremu zagraża całkowite wyginięcie ale jeszcze są więc nie odpychajmy ich swoim podejściem:-) lepiej będzie nauczyć się odróżniać normalnych od nienormalnych ;-)

Gość p-odbijam
podbijam.odezwij sie

Gość siedzewdomuwpiatek
nie sadziłem ze jakas kobieta/y na mnie czeka/ją. i co z tego ze w internecie ;) navi, odnosnie tego chowania i ze wciaz moge sie jej podobac, patrze na to inaczej. sam sie podobam pewnej dziewczynie a ona zupelnie mi nie a na samym poczatku bylo troche inaczej.to ona mi sie podobala ale po czasie zrozumialem ze to nie to i sam sie zastanawialem gdzie ja mialem glowe. to samo moze byc teraz. ja sie jej jak mi sie wydawalo spodobalem na poczatku, a teraz mogla zupelnie stracic zainteresowanie ma osoba, tak jak to bylo w moim przypadku. poza tym im jestem starszy tym bardziej dochpdze do wniosku ze za zadna dziewczyna nie zamierzam biegac jak piesek. moze to blad, moze i warto byloby powalczyc ale nie chce robic z siebie posmiewiska, robiac maslane oczy do niej czy zabawiac ja jakimis tekstami bo raczej opcja na zimnego skurwiela nie wchodzi w gre, bo tu trzeba zdobyc najpierw jej wzgledy, a nie na odwrot. problemy na pewno jakies ma bo to emocjonalna dziewczyna, na pewno szuka wrazliwego chlopaka, ma takze wachania nastrojow. ostatnio ja widzialem rozradowana i postawilbym kazde pieniadze ze to przez jej miłosc z ktora wiem ze ma stycznosc na codzien w pracy, czyli tak jak ze mna , lecz jednak rzadziej i wiem ze to jest ktos trzeci, a nie ja. myslac o niej ciagle pamietam czemu juz na samym poczatku bylem dla niej niezbyt mily chcac od razu odrzucic jej zaloty i wiem ze teraz niestety zrobilbym to samo. nie jestem gotowy na zwiazek, za duzo we mnie wad, ktorych wciaz sie nie pozbyłem. sam nie arzde sobie ze soba a co dopiero mowic o zaopiekowaniu sie druga osoba.

Gość laRekla
do siedzewdomuwpiatek- nic z tego belkotu nie mozna zroumiec. To w koncu jestes z nia? Kochasz ja? nie chcesz byc z nia?Podoba ci sie czy nie? Maslo maslane

Gość welweties
ja mialem niezliczonom ilosc takich okazji ,z czasem wszystkich zaczynam zalowac

MASŁO MAŚLANE :-D dobre , dobre coś w tym jest ;-) co do jest dziewczyny o której piszesz na wstępie- powiedz mi: przestała ci się podobać po tym jak ją przeleciałeś??:-D co do tej o której mowa od samego początku- jak dziewczyna ma się interesować kimś kto ją ignoruje? sama bym tego nie robiła wiedząc, że ktoś ma na mnie , że tak brzydko powiem wyje...ne jeżeli dostaje jasne i wyraźne sygnały, że ktoś nie jest mną wcale zainteresowany bądź stracił to zainteresowanie to po jaką cholerę mam się upadlać? nie to nie :-) nie bądźmy natrętni ! zresztą role często się odwracają o czym się właśnie przekonałeś. Widzę też, że poznawanie nowych ludzi , zdobywanie czyjegoś zaufania, zabieganie o czyjeś względy jest dla Ciebie pośmiewiskiem? czy psimi zalotami ?he he dobre a wiesz o tym, że facet posiada wiele organów? nie tylko ten w rozporku, macie też serce i żeby nie wyjść na zimnego skurwiela trzeba je czasem okazywać ;-) każdy ma wady! nie ma ludzi idealnych! i albo nasze wady zostaną zaakceptowane albo nie! nie wiem czy wiesz zresztą z tego co czytam wnioskuję , że nie! miłość nie polega tylko na wzajemnym wzdychaniu do siebie i robieniu pięknych oczu! to zrozumienie, szacunek do drugiej osoby, zaufanie, wsparcie.... a Ty ze swoim nie zdrowym podejściem być może odpychasz od siebie osobę która zrozumiała by Twoje problemy i wspierając cię pomogła pozbyć się tych wad ;-) nie wiesz jak się zmienić? przede wszystkim bardziej otwórz się na ludzi, swoje serce , zmień podejście i szczerze z nimi rozmawiaj a nie będziesz później niczego żałował tak jak kolega powyżej ;-)

Gość siedzewdomuwpiatek
no chcialbym byc z nia ale nie jestem na to gotowy. wczesniej tez nie bylem, w najblizszej przyszloscitez sie nie zanosi bym byl , nie jestem takze teraz mimo ze chce chociaz chcialbym bardzo z nia byc jednak czuje ze to jeszcze nie czas i nie wiem kiedy on nadejdzie, ale wiem ze kiedy nadejdzie bede gotowy by z nia byc poniewaz chce z nia byc choc nie wiem kiedy macie to swoje maslo maslane co do dziewczyny o ktorej pisze we wstepie mego poprzedniego posta - nie przelecialem jej.po prostu otrzezwialem w pore zadajac sobie pytanie "jak ona mogla mi sie kiedykolwiek podobac?". co do tej o ktorej mowa od samego poczatku jest zupelnie inaczej.podobala mi sie od poczatku a po czasie zalowalem swych nieprzemyslanych decyzji odnosnie niej. i nie łacz dwoch pojec czyli poznawanie nowych ludzi a uganianie sie za dziewczynami. poznac moge kazdego kto stanie na mej drodze natomiast ubiegac sie o wzgledy moge tylko tej jedynej szczesciary:) i mozliwe ze by mnie zrozumiala tak jak i ja ją ale powstala pewna bariera i ciezko ja zburzyc. z ludzmi nie mozna szczerze rozmawiac o ile nie chce sie miec wrogow..szczerosc tylko dla najblizszych. ona raczej ta najblisza nie zostanie. stracilem z nia kontakt i teraz albo zaczne miec wjebane na jakiekolwiek kontakty z kobietami albo sie dla nich zmienie. wybieram to pierwsze bo szkoda mego czasu

Gość miste rex
agusweet ile masz lat?

z góry spisujesz kogoś na straty:-) nie ładnie ;-) żeby ciebie ktoś tak kiedyś nie potraktował ;-)

....chcialbym bardzo z nia byc jednak czuje ze to jeszcze nie czas i nie wiem kiedy on nadejdzie, ale wiem ze kiedy nadejdzie bede gotowy by z nia byc poniewaz chce z nia byc choc nie wiem kiedy.... Ty chyba nie liczysz na to, że ona będzie czekała za Tobą wiecznie?? :-D

Gość siedzewdomuwpiatek
ja sie tylko nabijałem z tego waszego "masło maślane" a ty to na serio wziełas ;/ z gory spisuje na starty po prostu przez brak wiary w siebie. raczej w druga strone tak nie bedzie gdyz musialbym byc zdecydowany ze chce a na razie musze w sobie wiele poprawic by moc startowac do kobiety

czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość traci :-)