Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jest tu jakiś lekarz

Polecane posty

Gość a co sie stalo??
?

Gość a co sie stalo??
Są zbyt zajęci pracą no i bankietami :P

Gość DYREKTORE MA MOTOROLE
nie ma - tu same proszki do prania siedzą :classic_cool:

Gość PeggySueee
Tak siedzą i też czasem się nudzą:)

mi się skończyl okres i od 3 dni mam jakby niestrawność i brak apetytu czy to normalne ,miesiąc temu też miałam jakby zaburzenia układu pokarmowego po okresie.

Dziwne, że taką bogaczkę nie stać na prywatną wizytę u lekarza i uzyskanie fachowej porady. :classic_cool: Tak to jednak jest, jak dzieciaty plebs ma fantazję, że jest bogaty a na forach o porady medyczne pyta, o wymienianiu się szmatami i kosmetykami na wizażu nie wspominając. :D Prawda madziu? :p

jak pierdnę to też mam odrazu lecieć do lekarza ,bez przesady prywatnego lekarza nie mama jak M.jackosn ;) .Ostatnio byłam 2 razy u lekarza na zaplenie gardła więc mam dosyć wizyt

Gość leihenette
nie wiem czy jest tu jakiś lekarz ale mi by się chyba psychiatra przydał:(:(:(:(

Gość fajansiara
mam trądzik na pipce i w związku z tym układam domino w poziomo-pionowy tor przeszkód, po którym popier­dalam w sandałach po uprzednim założeniu szarych skarpetek z dziurą na pięcie i śladem po soku czereśniowym cioci Wiesi :classic_cool:

hehe przestan się uganiać za facetem ,to facet musi pierwszy krok postawić ,bo jak pokażesz że ci zależy to cię pozbadnie

Gość leihenette
fajansiara moj problem jest gorszy:D

Gość fajansiara
to tylko jeden z moich problemów :( macam się po cycach bo mam nadzieję, że powiększą mi się z rozmiaru 75A na rozmiar 80E używając przy tym śliny mojego psa śliniaka, tak go nazwałam ponieważ kojarzy mi się on z serialem "rodzina zastępcza" a co za tym idzie z Olą Szwed która ma ogromne cyce i ja mam nadzieję, że właśnie mi takie urosną :classic_cool:

Gość leihenette
tylko uważaj żeby nie przeskoczyło ci coś innego z oli szwed;p lub z kogoś innego z rodzinki zastępczej:D np.zrobiłabys się brzydka jak majeczka:D

Gość fajansiara
majeczka jest ładną kobietą :classic_cool: cierpię na schizofrenię paranoidalną z objawami psychozy maniakalno-depresyjnej a co za tym idzie obgryzam paznokcie u stóp i wrzucam je za pomocą ust do wywaru z moich łoniaków ściętych wcześniej nożycami od żywopłotu mojego dzidka który hoduje gołębie i dżdżownice :classic_cool:

ty jennie zawsze masz niestrawność , tyle razy ci mówiłam żebyś nie wyjadała resztek jedzenia z poprzedniego dnia poza tym nie podrywaj lekarzy , to nie twoja liga

Gość janosica
co ty jarasz fajansiara daj mi namiar na dilera:D:D:D

Gość janosica
germanotta jesteś taka ,,ładna'' jak lady gaga?

Gość fajansiara
nic nie jaram, po prostu o tej godzinie uaktywnia mi się serotonina i działa na mój mózg niczym koka z domieszką amfy lub blant po którym rechoczę jak ropucha której dziewictwo odebrał jaszczur podobny do węża boa skrzyżowanego z salamandrą plamistą :classic_cool: