Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała Beti

mój mąż chce mnie zdradzić

Polecane posty

Hej pomocy.Jestem po ślubie 10 lat dwójka dzieci. Wiem że mój mąż pisze do innych kobiet i proponuje spotkanie na kawę lub takie dyskretne.Zrobiłam mu awantury już nie jedne bo moje koleżanki mówiły mi że mój mąż do nich pisze i zaczepia je.Miał się zmienić żeby ratować rodzinę i związek ale widzę że robi to dalej co robić pomocy!!

już chyba 5 razy dawałam szanse i zawsze coś wyjdzie,on nie wie że mam hasła do jego poczty i widzę że po awanturze miesiąc jest spokój a potem znów się zaczyna.Ile razy można dawać szanse?? Tylko czy dam sobie rade sama z dwójką dzieci.

Gość bobekslowek
Myślisz, że byłby zdolny do spotkań, czy to tylko gadanie?

Gość ma ktoś fajki ?
????

Gość mnnnnnnnnn
oczywiscie ze nigdy sie nie zmieni, mozesz go kopnac w tylek albo akceptowac to

Gość do małej beti
A Ty chcesz tak całe życie go kontrolować i pilnować, żeby nie zgrzeszył? Nie masz ciekawszych rzeczy do robienia w życiu tylko ciągle drżeć o to, czy już to zrobił czy jeszcze nie? Podstaw mu jakąś laskę, która potem w sądzie zezna, że miała romans z tym panem. Pokażesz ich korespondencję mailową. Przeprowadzisz rozwód z orzeczeniem winy. Wystąpisz o alimenty na dzieci i siebie. I będziesz żyła długo i szczęśliwie, a zwłaszcza spokojnie :-)

Dzięki za wypowiedzi.Myślę że tylko dzieci i strach przed ciężkim życiem w samotności jeszcze nie pozwolił mi zrobić tego kroku do zakończenia naszego chyba fikcyjnego małżeństwa.Kurde nic mi nie brakuje dużo kolegów mojego sk...na męża uważa że jestem super kobitka to czemu on to robi??nie mogę tego ogarnąć.

Gość Naj naj naj Najnormalniejsza
Zdradę ma się we krwi:) Masz dwa wyjścia: 1) Pozbyć się dzida, 2) Pogodzić się z tym, że nigdy się nie zmieni i udawać, że tego nie widzisz - ( i jak się domyślam już tą opcję podświadomie wybrałaś:) )