Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiona-48

matura 2011

Polecane posty

Gość Fiona-48

Moje dziecko nie zdało matury z matmy!!! Jeden punkt jej brakował. Szukam korepetytora. Może ktoś pomoże udzielając korepetycji? Jesteśmy z Wa-wy.

Gość niedługo studentka
Z czego nie zdało?

Gość niedługo studentka
A już widzę, że z matmy. Sorry za głupie pytanie. :P Tak mi się kliknęło.

Gość co za idioci
Wyhodowałaś głąba we własnym domu, gratulacje. Nie za późno teraz na naukę? :D Ach, jaka troskliwa mamunia...

Gość Fiona-48
mam niepełną zawodówkę rusznikarską :O

Gość W wiadomościach
podawali, ze co 4 maturzysta nie zdał. Tłumaczyli to tym, ze to słaby rocznik poprostu. Czyli co? To sa głąby? Jaki rocznik zdawał w tym roku maturę?

Gość Fiona-48
1992. Córka nie jest głąbem. Inne przedmioty zdała fajnie. Tylko ta nieszczęsna matma. Szukam niedrogiego korepetytora. Liczę na kogoś uczciwego.

Gość estkaa
matuta z matmy była trudna w tym roku, ja nigdy nie miałam problemów z matmą i w ogóle się jej nie bałam, a wynik mam słaby :(

Gość niedługo studentka
Nie obraziłabym się jakby rocznik był słaby. Wtedy bym była na 100% pewna przyjęcia. Oby tylko nie pozdawali lepiej niż w zeszłym roku, bo pod te zeszłoroczne punkty liczyłam, czy się dostanę na dany kierunek.

Gość Fiona-48
Rusznikarz???? nie mam pojęcia kto to taki. To nie ja pisałam.

Gość W wiadomościach
Ale ja nie rozumiem tłumaczenia, ze rocznik jest słaby. Mogl słabo wypaść na tle innych, ale słaby sam z siebie? Skoro co 4 osoba nie zdala to bym sie nie martwiła o miejsca na studia, nie bedzie dużej konkurencji. Autorko, a czy Twoja corka moze poprawić maturę w sierpniu czy obecnie nie ma takiej możliwości? A do wszystkich którzy nie zdali- matura nie zajac..,

Gość Fiona-48
Ma poprawkę 23 sierpnia. Całe szczęście! To nie jest słaby rocznik. Moja córka w ciągu trzech lat miała pięciu nauczycieli od matematyki. Uważam to za błąd szkoły. Nie mam pojęcia ile osób z jej klasy nie zdało. To nie ma znaczenia w tej chwili. Dla mnie i córki najważniejszy jest sierpień.

Gość niedługo studentka
Martwić się trzeba jak się chce iść na to co się chce. Co z tego, że będą miejsca, jak będą na kierunkach, które mnie nie interesują. W takim wypadku wolałabym zapłacić za zaoczne niż się męczyć ucząc się czegoś do czego nie czuję pasji.

Gość W wiadomościach
To moze wśród znajomych popytajcie o korepetytora, albo w jakies gazecie z ogłoszeniami poszukajcie bo na forum raczej nie uzyskasz takiej informacji. Nie ma co sie załamywac skoro jest poprawka powtórzy materiał i napewno da sobie rade. Powodzenia 🖐️

Gość niedługo studentka
Matura z matmy na pewno nie była taka prosta. Większość moich znajomych dostała mniej punktów niż się spodziewała. Na próbnych lepiej szło i rozwiązywaliśmy stare arkusze, ale jednak ta prawdziwa wypadła najsłabiej.

Gość de Fontages
Dla mnie polski to porażka była :( a matma to zawsze na myślenie jakby nie było... Niektóre zadania to po prostu takie "łamigłówki"/

Gość niedługo studentka
Wielu o zdanie nie musiało się martwić, ale i tak wyniki nie są tak dobre jak mogłyby być.

Gość Fiona-48
czasami z mężem czytamy "Twój Weekend" :classic_cool:

Gość Fiona-48
Ja tu pisze o prawdziwych problemach, a to wyżej o bzdurach. To podszywa!!!! I jak ma być dobrze? jak my w swoim gronie robimy sobie nawzajem przykrości..

Gość Fiona-48
W nocy pilnuję stryjowi kapci :classic_cool:

Gość groszkekowa
rowniez oblalam matematyke, wybulilam tyle na korepetytorow, ze glowa mala. i tylko osoby, ktore maja glowe do matematyki moga powiedziec, ze byla latwa. przygotowywalam sie od kilku miesiecy, duzo sie uczylam i *upa :/ nie byla latwa, a glabem nigdy nie bylam, reszta poszla mi dobrze ;)

Gość zakręt
matura była dziwna

Gość matma nie była trudna
tylko trochę zaskakująca. Z początku też mi się wydawało, że polegnę, ale po opanowaniu pierwszych nerwów pomału od ostatniego zadania trzeba mi było rozpocząć by rozwiązać pozostałe zadania i poszło nadspodziewanie dobrze

ZDAŁAM !!!!! :D:D:D:D:D:D i jako jedna z nielicznych na kafe miałam wyniki już o 19 :classic_cool: