Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackflower

Jaki był najcudowniejszy sms w waszym życiu? ;D

Polecane posty

Gość blackflower

no własnie ...jaki taki romantyczny ... jak z bollywoodow ;PP

Gość blackflower
zainspirowała mnie jedna odp. i tak bede Cię kochał ;d

Gość 123987
Jesli Okaze sie ze jestes w ciazy... Bede kochał was oboje

Jeden chłopak przepraszał ,że mnie chciał pocałować -CUDOWNIE mnie to rozbawiło :D (to nie zart)

Gość zmartwionnaaa:(
1 sms o treści KOCHAM CIĘ :)

bardzo dawno temu od jednego z pierwszych chłopaków "lubię przebywać w Tobie" :D oczywiście chodziło " Z TOBĄ" i do dzisiaj śmieje się na wspomnienie tego jak to przeczytałam :D

Najcudowniejszy sms był wtedy gdy mój prawie chłopak napisał do mnie po raz pierwszy "moje kochane słoneczko" i "mój przepiękny kwiatuszek" to było o 2 w nocy, kiedy już spałam :) oczywiście odpisałam :) 😭 dałabym dużo by wrócić do tamtej chwili 😭

mnie najbardziej ucieszył kiedyś sms baaardzo fajnego ciacha (myslalam ze o takim moge pomarzyc tylko ) : " co tam słychać śliczna " bardzo mnie to podnieciło :classic_cool: wybaczcie , miałam tylko 17 lat 🖐️

Od mojej polonistki w gimnazjum: GRATULUJĘ TYTUŁU LAUREATA :) Co znaczy: -idziesz do liceum, do jakiego sobie tylko zapragniesz - masz 200 pkt. do szkoły średniej - maksa z egzaminu humanistycznego Te smsy "kocham Cię" nie są warte, bo to minie, a mi osiągnięcia nikt nie zabierze. Zresztą "kocham Cię" to zwykle "chcę Cię przelecieć".

Gość szminkaniedoust
matko co za nadęta bufoniara

"dzien dobry krolewno, buziak w pupe na dobry dziem" mniej wiecej takie dostaje codziennie jak sie nie budzimy kolo siebie, tzn ja jestem na jakims wyjezdzie

szminkaniedoust matko co za nadęta bufoniara niestety, taka prawda. Miałam takie smsy i takie i mam porównanie.

Gość zmartwionnaaa:(
maladie - nie kazdy tak samo interpretuje slowo KOCHAM CIE .. moze ci co do cb pisali tylko chcieli cie przelecieć .. dla innych to slowo mogło wiecej znaczyc..

Gość szminkaniedoust
zgadzam sie, smutne musi miec doswiadczenia dziewczyna :( tak bywa... life is brutal

maladie sie poznała na facetach i wie ze własnych sukcesów nikt jej nie odbierze a kochac to mozna wiele razy , ja ją rozumiem

Gość szminkaniedoust
wieczorami, gdy biorę kąpiel mój ojciec niespodziewanie wkracza do łazienki i z okrzykiem "Ungaha makala!" zaczyna oddawać urynę do wanny w której siedzę :( P.S. podnieca mnie to :classic_cool:

"maladie - nie kazdy tak samo interpretuje slowo KOCHAM CIE .. moze ci co do cb pisali tylko chcieli cie przelecieć .. dla innych to slowo mogło wiecej znaczyc.." żebyś wiedziała, że pisali do mnie Ci, którzy byli wpatrzeni we mnie jak w obrazek, szanowali mnie itp., ale kur** przecież uczucia mijają, wypalają się, a osiągnięcia nie.

Gość szminkaniedoust
o szczynach w wannie już dziś mi mówiłeś

Gość adolali.cu
daj mi swój uśmiech a ja Ci oddam całe życie

Gość blackflower
ogolnie fajny był ten sms byl cos tam że pokacham was oboje . taki mmm.. a jesli chodzi o mnie to wkurza mnie jak mi pisza chłopacy raczej nie w moim stylu komplementy .. nie wiem czemuu..ale np. '' mmm jestes jak aniołek tylko sie do Ciebie tulic " a najlepsze są na dobranoc : " spij słodko'' ..albo .. "spokojnej nocy ;**"