Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoliozzzzza

kto nie lubił w szkole lekcji wf i dlaczego

Polecane posty

Gość skoliozzzzza

W Polsce niewiele szkół stwarsza warunki dzieciakom i młodzieży do krzewienia kultury fizycznej. Trochę lepiej ma się sytuacja na uczelniach, ale też jest jeszcze wiele do zrobienia

nienawidziłam wf:O najgorzej było w lo, bo miałam za nauczycielkę STARE PURPUDŁO. Pozdrawiam Panią R. :O 🖐️

Tja... a z drugiej strony dzieci i młodzież wraz z rodzicami kt NIK-u. jest o tym raporombinują, jak by tu nie ćwiczyć i załatwiają lewe zwolnienia. Nawet

Gość Panktórypokochałsztuke
Ja uwelbiałem zajęcia z wychowania fizycznego w szkole. Zawsze biegało się za piłką, i tyle. Czasem jakieś ewentualne ćwiczenia gimnastyczne - ale, że zajęcią te przypadały w jednym dniu - jednoska lekcyjna jedna po drugiej - każdego dnia, na który przypadał wf, był dniem biegania za piłką! I o to chodzi!

Nie lubiłam tylko jak był na pierwszych lub środkowych zajęciach :O A po wf np matma i nie ma że były sprawdzian z biegów czy coś i każdy pada i myśli tylko o odpoczynku :O

Gość skoliozzzzza
a ciekawe kto się dobrze nauczył pływać na szkolnym basenie, albo za sprawą starń wf-istów. Niektóre szkoły dowożą dzieciaki na basen

Ja jeździłam na basen z klasą do innej szkoły w klasach 2-3 - nie umiałam pływać mimo to, dopiero później sama w rzece się nauczyłam :D

Gość przez sport
wyczynowy, ale nie przez szkolny wf, no chyba, ze jakas nieszczesliwa kontuzja, ale nie o tym temat

Gość niedługo studentka
Zależy w jakiej szkole. W gimnazjum miałam taką nauczycielkę, że bez zwolnienia wykończyłabym się psychicznie. Pokrzykiwała, rzucała chamskie teksty, straszyła np. do jednej dziewczyny mówiła "tu ci ciężko, a jak urodzisz dziecko, wiesz co to za ból?", miała jedną ulubienicę, której rodzice należeli do bogaczy i jej właziła w dupę, a inne dziewczyny często nawet przez nią płakały. Jak wf miałam z innymi nauczycielami to go bardzo lubiłam. Nawet chodziłam na zajęcia pozalekcyjne. Grałam w koszykówkę, siatkówkę i jeździłam na zawody. Ale z tą jedną nie dało się wytrzymać.

Gość lubie niezdrowe jedzenieee
od podstawowki mialam zwolniene, przez astme

Gość Panktórypokochałsztuke
"tu ci ciężko, a jak urodzisz dziecko, wiesz co to za ból?" No, potworne, faktycznie.

Gość chyba tylko
baby wf-istki potrafia być takie jędzowate, nie udało mi się jeszcze spotkać wrednego wf-isty

Gość dupkaszankawdrzwi
Nie to nie to tam się chodziło takim kotem z giwerą i się potwory zabijało i pieniądze się zbierało za 100 to się dostawoło życie

Ja lubię jak np. jest gra w siatę. Ale jak całą lekcję nas męczy gimnastyką i to nie jakimiś tam prostymi ćwiczeniami, to jest masakra.

Gość piłka siatkowa
skok przez kozła nie wszyscy lubili, czy obowiązkowe skoki w dal. Nie każdy ma predyspozycje, a w siatkę właściwie każdy może grać, niby wzrost wskazany, ale na pozycji libero też mozna się wyspecjalizować

Gość dffgfghghgh
ja nienawidzilam, a szczegolnie tych wszystkich biegow, skokow w dal, skokow przez kozla, grania w siatke, kosza, jednyne w czym bylam dobra to gimnastyka.

Ja nie chodziłem na W-F bo to nie miało sensu. Nauczyciel siedział u siebie w kanciapie a my siedzielismy w sali, na boisku albo czasami na korytarzu. To juz lepiej bylo po lekcjach iść pograc w piłe. Poza tym wf był zazwyczaj pierwszy albo jakos na początku dnia a w szkole były takie obślizgłe prysznice że nawet karalucha bym tam nie wsadził bo by sie jeszcze czyms zaraził. Poza tym 3 prysznice na 15 osób i przerwa 10 minut to troszkie za mało ;)

Gość :)))))))))))))))
WF jest najgorszy.. nienawidzę go.. na każdej lekcji w LO od dwóch lat robimy to samo.. siatkówka.. nie ćwiczyłam i nazbierało mi się dużo jedynek i przez to miałam 2 na koniec.. ;/ w gimnazjum fajnie się ćwiczyło bo był fajny pan od wf :) i robił z nami różne rzeczy nie tylko siatkówka :)

Gość venom
(..) ..bo był fajny pan od wf i robił z nami różne rzeczy nie tylko siatkówka. :D

Gość kwiatulek
A ja straciłam dziewictwo z nauczycielem wf ze szkoly obok:) Dwie szkoly, jedna sala gimnastyczna... Zawsze wodzilam za nim wzrokiem bo byl uosobieniem piekna dla mnie, szerokie plecki, waskie bioderka...jak mysle o nim to mrauuuu:)

No bo tak rzeczywiście było :O Oprócz siatkówki robiliśmy jeszcze treningi siłowe, wytrzymałościowe, kamasutre i penetracje analną :)

oczywiście podszywie i nie tylko :P och.. :P

Bardzo sobie chwale doświadczenie jakie nabyłam w gimnazjum z moim wspaniałym panem wuefistą. To czego sie tam nauczeyłam procentuje mi w LO. Nawet sam ksiądz powiedział na szkolnej akademi że nie miał jeszcze takiej zdolnej uczennicy. nawet Siostra Klara mu tak nie daje :) Pieszczotliwie mówie na niego "mój przeorek" :)