Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukają idiotóww

czy groupon nie nabija czasem w butelke?

Polecane posty

Gość szukają idiotóww

normalnie przecieram oczy jak widze taką np oferte http://www.groupon.pl/oferty/warszawa-extra sory batory ale usuwanie kamienia jest refundowane i jest za DARMO fluoryzacja to jest mazniecie preparatem zebów którey kosztuje grosze :D a cena ..1200 :D rozumiem mozna przesadzic z ceną ale noz bez przesady

Gość mamamjsjsjjjs
a byłaś kiedyś na takim zabiegu prywatnie? albo chociaż u dentysty prywatnie? ja chodzę zawsze prywatnie a raz byłam państwowo i mam traumatyczne przeżycia, nigdy nie poszłabym na usuwanie kamienia do państwowego, bo wiem jaki jest poziom ich usług, wole zapłacić i mieć zrobione to dobrze i bezpiecznie a nie zniszczone szkliwo

Jest jeszcze taki szczegół jak złota karta rabatowa. W cenniku widnieje przy niej cena 1000 złotych więc tak naprawdę w tej promocji to chyba głównie o tą kartę chodzi :)

Gość szukają idiotóww
słuchajcie jak ono mają wszystkie takie ceny z 60 razy zawyzone to ja dziekuje za ich karte :D nawet te 50 % znizki to o wieeeeeele za duzo

Gość szukają idiotóww
do mamamjsjsjjjs wyobraz sobie ze byłam :D -pracuje w gabinecie jako higienistka pracowałam z wielomo lekarzami teraz pracuje z taką lakarką ze uwierz na tzw kase ci 100 razy lepiej wyleczy zeba /usunie kamien ito niz 90 % prywatnych zresztą do usuwania kamienia (skalingu jak to szumnie piszą)jest ten sam sprzet ...no ale nazywa sie ze w prywatnym cóż jak chcesz płacic to kej

Gość tikal
kamien nie jest za darmo, 1/4 szczeki na rok za darmo

Gość szukają idiotóww
za wszystkie województwa sie nie wypowiadam bo nie wiem jakie sąróznice ale w moim jest ..i to cały i to 2 razy do roku i szczerze watpe ze gdzies refundują 1/4 :D

Gość kolorolowooo
poszłam kiedys na solarium w moim miescie i wisiala tam kartka ze przy okazaniu grouponu do kazdego karnetu za 100zł 20 minut gratis, a jako ze byly swieta oferowali promocje do karnetu za 100zł 30 minut gratis i krem do opalania;-) wiec groupon ma czasami mega zawyzone ceny w tych ofertach;P ludzie sie lapia na promocje niesamowicie, pracuje w handlu i wiem jak slowo promocja dziala na ludzi, nawet jak przeplacaja;-)

u mnie w mieście od kamienianie jest bezpłatne raz w roku. Mąż co roku chodzi do prywatnego gabinetu, ale pani dentystka ma podpisana umowę z NFZ i jest ładnie , nowocześnie, profesjonalnie i za darmo :) Aha no i cała szczęka :D

Gość szukają idiotóww
no ostatnio w moim miescie był skaling /PIASKOWANIE /i fluoryzacja w pryw za 50 zł ,i to jest okazja bo piaskownie sie nie nalezy w ramach NFZ sam kamien za .....1200 zł!!!! :D ludzie trzymajta mnie za 120 to by było wciaz drogo

a co do gruponu to moja koleżanka korzystała z pakietu 3*manicure hybrydowy za 69 zł. Niby wszystko ok, ale babka za każdym razem robiła jej te paznokcie 10 razy szybciej niż normalnie, nerwowo , mniej dokładnie, atmosfera napięta, babka nieszczęśliwa, ze znowu ktoś przyszedł z tej "promocji". Oczywiście to nie reguła, ze jest tak zawsze, ale niesmak pozostaje.

Gość uknino
co Wy pierd---cie, ze groupon zawyza ceny??? po 1) to groupon nie ma prawa cen zawyzac a po 2) najpierw zorientujcie sie ile oferta kosztuje w tym np gabinecie dentystycznm czy kregielni czy u fryzjerki a potem wypisujcie swoje chore wypociny. My zmezem chodzimy czesto na bilard i kregle i znamy ceny w najpopularniejszych lokalach i jak jest znizka na grouponie to widac, ze jest to prawda!!!!

Gość szukają idiotóww
ojejku ..przeciez wiadomo ze miałam na mysli samego portalu :D tylko tego ze na gruponie specjalnie zawyzają ceny i po co mam sprawdzac ceny przeciez chyba wiadomo ze 1200 za usuniecia kamienia to raczej przesada ( i nawet jest za darmo) taki rynek skoro jest klient to czemu nie :D

Gość 78-beronacelna
kretnka mysli ze jej sie cyce nareperuja hahhha to jest wlasnie szukanie i traffienie debila