Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cachechach27

Czy 1,5 roczniakowi spodoba sie lampka nocna z projektorem czy to za późno?

Polecane posty

Gość cachechach27

Jedziemy na ślub połączony z chrztem dziecka (chłopczyk 1,5 roku) szukam jakiegoś niedrogiego upominku. Czy taka lampka z projektorem byłaby dobrym pomysłem? Chciałam kupić ciuszek ale nie wiem jaki rozmiar nosi. lampka wygląda tak: http://allegro.pl/lampka-nocna-projektor-nieba-zolw-do-sypialni-nowe-i1588396785.html Proszę o opinie i rady.

lepiej za 20-30 zl kup jakąś dzwiękową książeczkę...wg mnie ta lampka to średni pomysl

Gość cachechach27
wiec książeczka lepsza mówisz? Jeszcze pomyślałam o zabawce tory z pociągiem ale też nie wiem czy trafie bo nie wiem czym lubią sie bawić chłopcy w tym wieku :(

Gość 7u7tyuyrty5t
kup mi tą lampkę ja taką chce

Gość lejla28
po co mu kojec bez piłek?..''zawartosc kojca nie jest przedmiotem aukcji''...poza tym nie wiadomo ile miejsca maja rodzice dziecka? zastanów sie czy w razie czego bedą mieli gdzie wstawic tak duza zabawkę lampka bardzo fajna :)

Gość cachechach27
mały ma starsze rodzeństwo więc pewnie byłoby sprzątania z tymi piłeczkami a taki kojec z piłeczkami to już za duży koszt ja szukam czegoś ok 30zł. Moja córa nie specjalnie sie tym bawiła a mamy taki domek z piłeczkami i leży..

Piłki do kupienia też są. A lampka fajna, owszem, ale dziecko 1,5-roczne cieszy się bardziej z czegoś czym może się bawić. Średnica 80cm, także miejsca dużo nie trzeba.

Gość mamusieńka..
to po co jedziesz na imprezę jak nawet na głupi prezent za 50 zł nie masz kasy.. Na chrzciny daje się 200zł a nie lampkę za 20 zl!!!

Gość cachechach27
mamusieńka ja nie jestem chrzestną i właściwie to wogóle nie musze kupować prezentu dla małego bo jestem zaproszona na slub i wesele więc to tylko moj gest... nie rób komerchy że dobry prezent to tylko drogi prezent :o

Gość cachechach27
Dzięki Lapia, oglądałam między innymi tę kolejkę, mówisz, że będzie odpowiednia? Zatem stawiam na te kolejke, lampkę z projektorem odpuszczam ;)

Gość mamusieńka..
to ze nie jesteś chrzestną nie znaczy że prezent za 20 zł masz dać:)( ja bym się wstydziła... a na ślub co dasz??? Bombonierkę czy kupisz cos w sklepie po 4 zł??

no tak widze ze tu staropolskie obyczaje "zastaw sie a postaw sie" autorka chyba wyraznie napisała ze jest zaproszona na slub i wesele, a prezent dla dziecka kupuje symboliczny, podejrzewam ze chrzciny sa niejako "przy okazji" slubu nie wiem czy wy zapraszacie luidzi tylko dla prezentow? to biedniejszych znajomych nie prosicie w obawie ze kupia prezent za 20zł? chyba liczy sie gest.. do autorki- ja mam 20mc corcie i mysle ze taka lampka by ja zainteresowała, a nawet podejrzewam ze moj 8-letni syn chetnie by na nia patrzył:)

Gość cachechach27
mamusieńka - bez komentarza, żenada. Tok myślenia pustej nastolatki co leci na kase...

Gość kasztyk33
świetna lampka ! Sama bym chętnie przy takiej zasypiała