Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreseczka rozowa

Co porabiacie, jakie macie plany na dzisiaj?

Polecane posty

Gość kreseczka rozowa

ja ugotowalam obiad, zrobilam kawe ale jeszcze nie pije goraca, no i nuda, ani gdzie isc, nawet na podworko straszna pogoda, poza tym znajomi za daleko, brak kasy brak faceta :) ale nie ma co plakac, tylko nudno jest ;)

ściągnęłam sobie płytę zespołu, muszę przesłuchać, wieczorem przyjedzie siostra więc szykuje się awantura z szerokim spektrum wyzwisk potem sen.

Gość kreseczka rozowa
szybkiego powrotu do zdrowia, olesia. b-movie hehe ciekawie

Gość ona stąd
a u mnie ładna, słoneczna pogoda :)

Więc ja przyszykowałam obiad, sałatkę a teraz trochę kafe i internet. Ok. 14 pójdę robić obiad, po południu kawa jakieś ciacho i wieczorkiem znów internet bo Mój luby nie przyjedzie dziś. Więc tak mija mi sobota :)

Gość alauind
agawa TEN pies jest paskudny

Pracuję do 19, później walnę się na kanapę i zagram w karty na kurniku, nałożę kremy na twarz i pójdę spać. Kocham cię życie.

ten pies jest cudny:) ale rozumiem twoje zniesmaczenie TĘ rase albo się kocha albo nienawidzi:)

Gość Kamillo Durake z TVN
mnie to psa nie przypomina :O

No ja tez sie zaczałem zastanawiac co sie stalo z tym prosiaczkiem :P

hmm....wiecie,że ja przywykłam do takich reakcji nie powiem sa różne ze skrajności w skrajność ale i tak kocham tę bestie i zamierzam się dokupic mu kobietę równie paskudna jak i on

Gość Tosiaaa
Ja pakuję się, bo jutro lecę na Kanary :D

Ja dopiero za 2 tygodnie :( na costa del sol. Do tej pory praca dzień w dzień. Ech.

Gość alauind
Agawa - mądra dziewczyna:)

Osobiście wole angielskie ale ten tez jest fajny :) Jedyna rasa psa, której nie toleruje to Yorki. takie szczekające chuj wie co :D Świnka morska czy cus :classic_cool:

Gość kurdemolkA
A JA MAM DZIS 2 IMPREZY RODZINNE, JEDNA TO IMIENINY PRZYSZŁEJ TEŚCIOWEJ A DRUGA IMIENINY MOJEJ CHRZESTNEJ I NIE WIEM GDZIE IŚĆ... WOGOLE MI SIE NIE CHCE W DODATKU STRACIŁĄM PRACE I NIE WIEM CO IM KUPIC ZEBY NIE ZBANKRUTOWAC:(

Gość aąbcćdeęfghijk
agawa, a mi sie kotek podoba :) fajny ma pyszczek - pol jasny, pol ciemny- niezly egzemplarz z niego :)

Gość aneczka.o.
ja posprzątalam, zrobilam pranie.. teraz siedze na necie, ogladam tv, a zaraz ide sie kąpac, myc włosy zrobie demakijaz moze jakis krem na mordke !! chce mi sie kawy wiec tez zrobie i czekam na mojego faceta ktory wroci z pracy nie wiadomo o ktorej godzinie :(

Gość mydestinationnnn
hmmm a do mnie ma przyjaciółka wpaśc i mamy zamiar coś porobić no ale pogoda jest do niczego, że nie wiemy co wymyślić :O szlag by to trafił w tygodniiu jak do pracy to pogoda super a jak mam wolne to ehhh...masakra. :O

Gość Kitty 29
Byłam na zakupach,teraz trochę gotuję,trochę ogarniam dom, zaglądam na kafe i chyba jakieś cappuccino zaraz robię. U mnie jesień za oknem wiatr, deszcz brrr Dwa dni temu kupiłam świece zapachowe,na dzisiejszy jesienny wieczór będą jak znalazł :-)

Gość Tosiaaa
No ja za dwa tygodnie to już we Włoszech będę. Przyznam, zaszalałam w te wakacje :D