Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alulululu

KTORĄ WYBRAC?

Polecane posty

Gość ssssssssssssssssssssssssikam n
obie ohydne, wiesniackie

Gość alulululu
kwestia gustu, widocznie moj jest wiesniacki

Gość alulululu
w Twoich oczach. Byc moze Twoj w moich wydalby sie beznadziejny. Ja jednak pytam osoby ktore maja gusty podobny do mnie: ktora ladniejsza?

Gość alulululu
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

mnie sie kremowa bardzo podoba

Gość sfmnfjknsejk
primark to swietny sklep, jezdzilam do glasgow i tam kupowalam w primarku ciuchy i wszystko. no doskonaly..ja bym wybrala ta jasna:)a Ty gdzie masz tego primarka?

Gość oligierka
biała zdecydowanie

ta kolorowa jest brzydka :O biała jest ładna, ale faktycznie brudiz się, trzeba ja czyscic co jakiś czas

ta ktora napisala, ze primark to szajs nie ma chyba pojecia o ciuchach z tej sieci :) ja mam ciuchy z primarka jeszcze sprzed kilku lat i nic sie z nimi nie dzieje. Torebki autorko nie podobaja mi sie.

Gość takasiakaiowaka
numer 2

Gość alulululu
Moja trzecue wypowiedz nie jest moja wypowiedzia ;) choc kazdy sie przywyczail do takich podszyw.. Torebki: :) primark jest dobra firma! oczywiscie maja szmaty ale ktory sklep ich nie ma? top shop ? - to same szmaty za ktore niektorzy lansiarze płaca duze sumy.. Teraz kupuje na allegro bo nie moge na miejscu a mieszkalam kilka lat za granica i kupowalam / heh zreszta pracowalam w PENNEYSIE (ten sam sklep, inna nazwa bo w Irlandii) te torby sa sweitne, byly tam te kilka lat temu i nadal sa i sie sprzedaj a(tylko co rusz nowe wzory) wiem nawet ile kosztowaly na miejscu 2 lata temu: 9 euro wiec nie duzo chcą za nie na allegro. Podoba mi sie kolorowa a ta biala - tzn jasniejsza nie wiem czy mi bedzie pasowac do wszytskiego czy bede musiala uwazac co zakladam zeby nie gryzło sie..

Gość alulululu
tzn 4 wypowiedz ta o srajacych golebiach ;) Co do linka ktory dostalam: :/ nie w moim stylu, zreszta widzisz co lubie - takie "wiesniackie" wzory w kwiatki :) no i ta torba jest duza a ta Twoja mala i calkiem w innym stylu, rozumiem ze chcesz sprzedac bo tylko 4 godziny zostaly :] hehee