Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beataTYsuko

lubię kiedy kobiety mi stawiają i generalnie kiedy mają kase

Polecane posty

Gość beataTYsuko
Moją rozrywką nie jest siedzenie na kafe... jestem tutaj z nudów i z chęci podzielenia się tym jakie mam wymagania w stosunku do kobiet, moją rozrywką jest boks, który uprawiam, piłke nożną w która grałem pare lat w klubie a teraz co weekend ze znajomymi , moją rozrywką jest również siłownią którą praktykuję no i imprezy weekendowe (zaraz spadam tak apropo... jest sobota dziewczynko, czas się pobawić.. ty pewnie spędzisz ten wieczór tutaj :) )

Gość grkgrgirgji
oczywiscie:) prawiczku

Gość ta wyjątkowa
a ja uważam, że w związku każdy powinien płacić za siebie i mieć na to wystarczająco dużo pieniędzy żeby nie liczyć na partnera :D

Gość grkgrgirgji
wrzuc zdjecia z tej imprezy to uwierzymy 🖐️

Gość beataTYsuko
prawiczku??? nawet nie wiesz jak jesteś śmieszna :)

Gość lubie piwko
gosciu wez kolo i dobrze przypierdol sie w czolo moze styki jeszce pracuja i nie jest za pozno zeby wlazcyc myslenie pozdro....

Gość grkgrgirgji
ja slyszalam o kobietach majacych utrzymankow ale one troche wiekowe raczej

Gość lalalala lalal
chcesz być utrzymankiem?

Gość grkgrgirgji
i tak nigdy nie znajdzie takiej kobiety;) to wzbudzi w nim frustracje i zlosc co skutkuje w ostatecznosci nienawiscia do kobiet i wylewaniem zali na kafee... :)

Gość lalalala lalal
ja twoje wymagania spełniam. Ale wymagam też czegoś w zamian. -dyspozycyjność 24 na dobę kiedy mam na to ochotę -żadnych wyjść z kolegami a o koleżankach to już możesz zapomnieć co ty na to? Zainteresowany?

Gość lalalala lalal
Aha i jeszcze na każdym kroku masz mnie wielbić, kochać i patrzyć we mnie jak w obrazek.

Gość sdsas
Te temat pokazuje jaki hipokrytkami sa kobiety. Wyznaja moralnosc Kalego, Kali ukrasc to dobrze, Kalemu ukrasc to zle.

Gość grkgrgirgji
lalalal wymagasz za malo:o zobacz jaka jest u niego bogata lista:D musisz miec tyle samo podpunktów przynajmniej

Gość Jjjjlecacjjabeafe
Autorze dzisiaj też bierzemy koks?;-) Myślę, że masz zajebistego plusa u wszystkich kobiet w Polsce, które mają na imię beata! Z pewnością nie jedna z nich jest kasiasta ale niestety musisz zapomnieć o sponsoringu! Żałosne prowo!

Tak zgadza się role się odwracają. Coraz cześciej kobiety zapraszają mężczyzn do luksusowych restauracji w szlacheckich dworkach. I wydają tam do 500pln - za posiłek dla dwojga. To symbol ich statusu i sukcesu. Ale muszą zarabiać naprawdę olbrzymią kasę. I dzięki temu nasze życie staje się przyjemniejsze. kobiety nie tylko zarabiaja i sa atrakcyjne ale tez udowadniaja mężczyznom że cos sa dla nich warci. I nie chodzi o wartość w sensie obroncy czy karmiciela, ale wartość jako partner do rozmowy, kumpel. x.u.t.t.p.

Gość beataTYsuko , no
:O

Gość beataTYsuko
jem gówno... na to mnie stać ;)

Gość Kant dopy
Co za palant:O