Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostownica

jakiej używacie prostownicy?

Polecane posty

Gość prostownica

Planuje kupic nową prostownicę. Cena nie ma znaczenia, chodzi o to, żeby była dobra. Jakie prostownice macie ;) ? Którą warto kupić :) ?

Gość blackflower
tez mam zamiar zakupic ale do ok 100zł słyszałam ze z remigtona są faj e i z bybyllis.. czy jakos tak

ja mam z remingtona ;) mam juz ponad rok, uzywam codziennie i jest nadal w idealnym stanie ( dodam ze czasem zdarzalo mi sie ją zaostawiać wlaczonom na pare godzin);p

Gość prostownica
babyliss miałam i nie byłam do konca zadowolona. Chociaż kupiłam ją około dwa lata temu więc moze teraz są lepsze. Mam włosy już troche podniszczone wiec szukam dobrej prostownicy bo po tej co mam teraz jak wyjdę tylko na dwór robi mi się szopa od wilgoci. Planuję przeznaczyc tak do 400 zł

ja mam philipsa hp 4668, jest świetna, szybko się nagrzewa, z powłoką ceramiczną, temp maksymalna 210 stopni, wyłączą się sama po godzinie, jest extra, polecam gorąco, ja dałam za nią jakieś 180 złotych w zeszłym roku

Gość joaśka23
Mam remingtona... kupiłam go jakieś może 4 lata do tyłu, nadal działa, wygląda jak nówka a jest na prawdę często używana...

Gość prostownica
drzewko82 a jaki model masz?

Gość joaśka23
Niestety, ale włosy niszczą się zawsze po prostownicy, czy jest droga czy tania... od tego są produkty ochronne, żeby włosy jak najmniej cierpiały

Gość prostownica
a jeżeli chodzi o prostownice fryzjerskie? używa może któraś z Was? gdzie mogę nabyć taką prostownicę? nie chciałabym przez allegro zamawiać ;)

Gość kubek z kawą
moja kolezanka podpatrzyła prostownice u fryzjera, bo tak zajebiscie prostuje a ona ma mega kręcone włosy. poszukała w necie i zamówiła. to prostownica typowo z akcesorii dla salonow fryzjerskich, raczej trudnodostepna, wlasnie mozna zmaowic ja w necie. firmy gama bodajże

Gość jest super , ja mam
GHD najlepsze !

witam ja mam prostownice zelmera szybko sie nagrzewa mozna regulowac temperature od 130 do 210 stopni prostowanie zajmuje chwile chociaz ja osobiscie staram sie nie prostowac zbyt czesto bo mam juz strasznie rozdwojone koncowki ale jesli trzeba to ona jest niezawodna ;-)