Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfmnfjknsejk

Jakie znacie naprawde ciekawe/straszne/smieszne strony?

Polecane posty

Gość sfmnfjknsejk

bo mi sie nudzi jakos:P

Gość ghythytjyt
ja tam jak mi sie nudzi to siedze na mistrzach albo na YAFUD :p :D

Gość sfmnfjknsejk
dawajcie od razu linki;)

Gość hehjeeeeeeeeeeeee
demoty pererłkinet nonsopedia moda na sukces

Gość hehjeeeeeeeeeeeee
ridget Forrester- Córka Brooke, kocha Nicka, byłego męża swojej matki, chce z nim być, ale przeszkadza jej Katie, siostra Brooke, jej ciotka. Blondynka. Pracuje jako lekarka. Wiadomo, że za jakieś cztery tysiące odcinków będzie z tym, co chciał poderwać jej drugą ciotką, Donnę Forrester (Logan). Katie Logan- Siostra Brooke i Donny. Kocha Nicka, chce z nim być, ale on jest już zajęty przez jej siostrzenicę. Jednak podczas pewnej upalnej nocy wybrała się Nickiem na wyspę i zaszła w ciążę. Ukrywa to przed wszystkimi. Ma kompleksy i źle czuje się w swym ciele (jak większość bohaterów) Ridge Forrester kanciastogłowy nieumarły, ulubieniec pań, człowiek o twarzy sterroryzowanej przez imadło. Jego ojcem okazał się być kochanek matki, a bratem kochanek żony. 4 razy rozwodził się z Brook, która w dniu ich 5 ślubu uciekła sprzed ołtarza i teraz kręci z jego przyrodnim bratem Nickiem Maronem. Niedawno Ridż wpadł do ognia, ale nie trafił (jak to w serialu) i znowu chce być z Brook. Jednak dostał urazu psychicznego po tym, jak jego żona zadzwoniła do niego z pytaniem, czy może się przespać z jego bratem. Niedawno załapał amnezję, co próbowała wykorzystać, przywrócona na chwilę do serialu, strzyga Morgan. Dostał w łeb podczas wesela swojego przyrodniego brata i byłej przyrodniej siostry chwilę po tym, jak zobaczył tajemniczą kobietę, którą oczywiście była Taylor. Ma częste zaniki pamięci. Brooke Logan Forrester wampirzyca, matka połowy dzieci w serialu. Ma blond włosy i około 30 lat, chociaż wiek jej syna wskazywałby, że ponad 50. Jej IQ wynosi ilość przebytych związków. Tak zwana „żona przechodnia. Obecnie wychowuje swoje dziecko, które ma ze swoim zięciem. Jest żoną Ridge'a, miała romans z nowym bohaterem Nickiem, który został wprowadzony do serialu po to, aby okazał się synem topielca Marona i przyrodnim bratem Ridża. Wszystkie jej wnuki umierają przy porodach. W jednym z odcinków spadła z samej góry wieży Eiffla i przeżyła. Stephanie Forrester kolejna nieumarła, mama Ridge'a. Nie cierpi Brook, bo ta odbiła jej kiedyś ukochanego Ericka. Jak na swój wiek trzyma się nieźle, chociaż życie ją nie oszczędzało: przemiana w zombie, strata pamięci, wałęsanie się po śmietnikach i szukanie mięsa do jedzenia, walka wręcz z topielicą Sheilą itp. Lubi mroczne szaty i intrygi. Jej ulubionym zajęciem jest symulowanie ataków serca. Robi to, żeby Ridge nie był z Brook. Eric Forrester papa Ridge'a (tzn. tylko udaje to przed Ridge'a), kolejny nieumarły. Ojciec własnych wnuków. Lubi Brooke i swoją siwiznę. Zaraz po Brook, przespał się z największą liczbą bohaterów. Taylor Forrester nieumarła z rekordową liczbą zmartwychwstań. Żona Ridge'a Forestera. Co jakiś czas odbija męża z brudnych rąk Brooke. Miała wiele niezwykle fascynujących przygód, jakich nie wydumałby nawet pensjonariusz zakładu zamkniętego w Lublińcu. Została ponownie wskrzeszona i przez pewien czas walczyła z Brooke o Ridge'a, jednak zdecydowała się na życie w samotności, przesypiając się z każdym, kto tylko podwinie się pod jej rękę. Sally Spectra jedyna normalna w tym serialu, strzyga. Jej rozrywkami są głównie zażarte próby zwyciężenia Foresterów, tworząc kolekcję mody z ich projektów i zajmowaniu terenów łowczych nieumarłych. Niespełniona życiowo, straciła firmę, córkę, zięcia, sekretarkę, 3 mężów, majątek oraz figurę, ale nie daje za wygraną i walczy. Niedługo umrze. Amber Moore Forrester kolejna strzyga, Einstein zbrodni, Leonardo da Vinci przebiegłości, Arystoteles chytrości, Newton intryg w jednym. Używa tej samej krwistoczerwonej szminki co Brooke i Taylor. Przebiegła i bezwzględna, wrzuciła Bridget i Ridge'a do starego szybu w górach i kręciła ich ukrytą kamerą w nadziei, że będą ogrzewać się poprzez bzykanie i że będzie mogła naskarżyć o tym Brooke. Tomas Forrester syn Ridge'a i Taylor, który przez długi czas był dzieckiem, a wyrósł na faceta jak tylko odkrył dziewczyny, czyli Kateline, córkę strażaka, a potem Amber. Amber chciała się bzykać, Kateline nie. Teraz będzie flirtował z córką gosposi z domu Forresterów. Na razie jest jeszcze człowiekiem nie ma na koncie żadnych zmartwychwstań. Thorne Forrester płaczliwy mięczak z kompleksem starszego brata, nieumarlak-amator. Dawno temu rzucił swoją żonę dla Broock, która potem zostawiła go dla Ridge'a. Tymczasem Macy miała wypadek i wszyscy myśleli, że umarła, a ona tylko udawała i po kilkaset odcinkach wróciła z nowym mężem Lorencem, a później go rzuciła, gdy okazało się, że nie ma rozwodu z Tornem, ale dostała żyrandolem i zamilkła na wieki. Nie łudźmy się, że nie powróci. Darla Einstein kolejna normalna kobieta, dorywczo zajmuje się modą u Sally. Jest ciotką dla dzieci jakkolwiek spokrewnionymi lub spowinowaconymi z Taylor. Zostaje przejechana przez byłą żonę Ridge'a podczas gonitwy za kołem samochodu Fibi. Nadal oczekujemy na jej zmartwychwstanie. Massimo Marone mistrz zarządzania i interesów, zbawiciel, który wprowadza wolny handel w krajach Afryki, zombie. Na jednym z polowań zapłodnił kiedyś Stephanie i tak powstał Ridge. Założyciel sekty czczącej Ridge'a. Kiedy dowiedział się o romansie żony, dostał wylewu i był sparaliżowany, ale odzyskał sprawność po dziesięciu odcinkach. Dominick Moron kapitan zatopionego statku Morona, syn Dżaki, czarownik. Kręcił z Bruk. Teraz robi to z jej córką i chce się z nią ożenić, nie rezygnując z matki. Twierdzi, ze ojciec powinien opiekować się dziećmi, a nie topić je. Nie upilnował małej Hołp kiedy ta pływała w basenie. Na szczęście Hołp otworzy oczy i już w 4410 odcinku wróci do domu. Macy córka Sali, duch. Umarła, ale przeżyła. Bigamistka, nie rozwiodła się z Thornem, a poślubiła Lorenca. Pewnego razu weszła na scenę i zaczęła tak wyć, że spadł na nią żyrandol. Mark przystojny doktorek, który miałby uczyć Bridget zawodu lekarza, ale woli się do niej dobierać, okultysta. Sheila Carter najbardziej czarny charakter ze wszystkich seriali świata. Zabiła już dwa razy połowę bohaterów mody, ale oni i tak zmartwychwstali, uciekała z każdego więzienia, porywała dzieci, popełniała samobójstwa, pracowała w szpitalu. W końcu musiała odejść, bo wszyscy, łącznie ze scenarzystami, zaczęli się bać o swoje życie. Morgan DeWitt - bardzo podobna do Sheili, tyle, że mniej groźna. Kocha dzieci co jest dość podejrzliwe. Kilka razy miała romans z Ridgem Wytrzymałym. By upodobnić do siebie córkę Taylor, którą porwała, przefarbowała jej włosy na kolor rudy.

Gość odmuwic cały rużaniec
wiocha pl

Gość wq2e1212
Jeżeli chodzi o śmieszne strony to ja uważam, że najlepsze jest http://www.tojedobre.pl/ Zaglądam tam codziennie i nigdy mi się nie nudzi :) Jest baaardzo dużo fajnych filmików. Taka konkurencja dla kwejka.

Gość emi0emi
Jak się nudzę to czatuję na gochat.in, fajna stronka

Gość MissyIssy
www.paczajto.pl

Gość polecam Młodych Wykształconych
https://www.facebook.com/MWizWO 2 przykładowe wpisy: "Kochani, pisaliśmy Wam ostatnio, co myśleć o fashysmie na uczelniach. Musimy dodać jeszcze jedną rzecz, jak pod przykrywką prowadzenia dyskursu podkarpacki system edukacji prowadzi fashystoffskie gierki z ciemiężonymi studentami. Na czym bowiem powinien polegać nowoczesny dyskurs? Każdy mówi, co należy myśleć i mówi to samo, bez zbędnej wymiany opinii, bo to obciążenie i dyskurs na tym traci. Wiadomo: im więcej zdań, tym większe ryzyko jątrzenia, dzielenia i patriotyzmu. Na uczelni zaś, podczas egzaminu, profesor zadaje pytanie nie po to, żeby poprowadzić dyskurs, ani nawet nie po to, żeby się czegoś dowiedzieć, powinien w końcu znać odpowiedzi na pytania, które stawia. Tymczasem studenci są stawiani w sytuacji, w której muszą odpowiadać na podchwytliwe pytania a profesor ich oszukuje i ma z nich bekę, bo on te odpowiedzi zna. A nie można tak zrobić, żeby każdą odpowiedź uznać za poprawną i nie dzielić ich na właściwie i niewłaściwe? Nie można się umówić, że każda odpowiedź jest wartościowa i każdej należy się szacunek? Kiedy wreszcie nasze uczelnie nauczą się tolerancji? :(" "Kochani, ostatnio wciąż podnosi się głosy (spokojnie, nowa maturo - to metafora, tak naprawdę głosu nie da się podnieść, sorki za jątrzenie xD) że powinno powstać Muzeum Historii Polski. Jest to niebezpieczne, ponieważ może urodzić się z tego, jak to na podkarpaciu, jakaś nowa zjadliwa odmiana fashysmu, patriotyzmu, jakiś np. kleropatriofashysm z wąsami. Ale wiecie? My jesteśmy za. Niech to Muzeum Historii Polski powstanie. Tyle tylko, że naszym zdaniem powinno ono być w stodole na pamiątkę wszystkich stodół i ofiar polskiego nazizmu. Nie można mówić o polactwu jako o narodzie zwycięzców. Musimy empatycznie podejść do tematu i wczuć się w rolę dyskryminowanych Rusinów, Niemców, Szwedów i Turków. Czy wiedzieliście, że fashysta Sobieski, ten co pędził wódkę na Wawelu, zatrzymał Turków pod Wiedniem? Przez to młodzi mieszczanie z XIII wieku nie mogli chodzić na kebsa na gastrofazie. I chociaż sami nie jemy kebaba, bo mięso to zwłoki świni z aspiracjami, szanujemy prawo młodych mieszczan do kebsa, bo kebs jest właśnie prawem - nie towarem."

Gość gość
Ja osobiście polecam www.wykop.pl stronka ze wszystkimi tematami ;)

Gość Diablooo
oprócz demotowatorów, kwejka czy wiochy szukałem innych śmiesznych stron i znalazłem taką nową stronkę www.awruko.pl Najlepsze to jak się przeczyta jej nazwę od tyłu. :D LOL

Gość gość
polecam fajna stronkę ze śmiesznymi obrazkami : http://awruko.pl/ świetny zabijacz czasu i można się uśmiać nie źle ;) :D

właśnie weszłam podać hcfor, ale widzę, że niejeden mnie uprzedził ;) przyznam jednak, ze nie wszystko mogę i jestem w stanie tam oglądać :O

Gość maricomar
Ja polecam www.awuko.pl idzie sie pośmiać po ciężkim dniu pracy : )))

Gość marysiek343
ja również polecam www.awruko.pl jest śmiesznie i nie głupio! : )))

Gość gość
nie wchodzcie na hcfor pol dnia wczoraj tam spedzilam, do dzis mi niedobrze, coś strasznego

Gość chatakota
hej, ja osobiście polecam www.facebook.com/pages/I-enjoy-being-a-man , nowa strona, ale wydaje się iść w dobra stronę:) pozdrawiam

Gość gość
Koniecznie odwiedź stronę rusz.pl

Gość gość
rusz.pl chyba link mi się nie wkleił :)