Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona kluska

No i bach.

Polecane posty

Gość zauroczona kluska

Jak "oduroczyć się"?... Pracuję z fantastycznym facetem. No i wpadłam jak śliwka w kompot. Stan zauroczenia utrudnia mi trochę normalne funkcjonowanie w pracy... Ktoś z Was też tak ma/miał?... Poproszę o jakieś rady.

Gość i ja jjestem sliwka
zauroczylam sie w facecie po 3 tygodniach znajomosci starszym o prawie 20 lat, i niestety tez poczytam dobrych rad bo cholernie mnie trzyma do tej pory...

Gość zauroczona kluska
No to czekajmy:) Moża jakaś wróżka sprzeda nam przepis, na "zapomnienie".

Gość allladynka
obrzydzaj go sobie, musisz naprawde tego chcieć żeby się oduroczyć.. nie sliń się na niego, nie patrz o ile to mozliwe, wyobrażaj go sobie w dziurawych majtkach, że dłubie w nosie itd... :D mam nadzieję,ze pomogłam :D

Gość zauroczona kluska
Wyobrażam go sobie we wszelkich możliwych sytuacjach. Z "katarem" do pasa włącznie. Facet jest wolny. Chyba mnie lubi, ale ja nie chcę czekać już dłużej jakiś krok z jego strony. Ja jestem straszny ckm w stosunkach z facetami. No i schnę :) Tragedia.

Gość zauroczona kluska
No i co ja mu powiem? Słuchaj, podobasz mi się i albo idziesz ze mną na piwo/wódkę/spacer albo się ogarnij i a kysz? Ja mam powyżej 30 lat, a zachowuję się jak szubak... To doprawdy męczące... Może jakiś lek jest na to?

Gość i ja jjestem sliwka
na to nie ma lekarstwa. moj luby dal mi tyle razy do zrozumienia ze nic z tego ze juz dawno powinnam byc na drugim koncu swiata, aale tak sie nie da, poprostu nie da, ja tez mam ponad 30 lat... i usycham z tesknoty a schudlam juz 6 kg, tak za nim tesknie

Gość zauroczona kluska
Trudno tak. Obiekt moich westchnień daje mi oznaki sympatii. Ale ja za cholerę nie wiem, jaki rodzaj sympatii on czuje. Chyba chlapnę coś i normalnie muszę się przekonać. Nosi mnie:)

Gość zauroczona kluska
Hahahaha. Sexu nie szukam:) Najpierw muszę teren wybadać. I albo w lewo, albo w prawo.

Gość i ja jjestem sliwka
do autorki jesli on nie dal tobie znac ze nie jest toba zaiteresowany to kobieto na co czekasz, zycie jest tylko jedno, szkoda czasu na marnowanie go na kafe :)

Gość zauroczona kluska
Ale jak to zrobić? Jakiś pomysł poproszę. Przecież nie zaproponuję mu randki... Kompletnie się w tych sprawach nie potrafię odnaleźć...