Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panniczka młodniczka

jak oceniacie tę suknię ? bo mi się strasznie podoba

Polecane posty

Gość Zonadraculi
mi sie taka beza podoba chcialabym taką kupić:) wprawdzie ślub za rok ale chyba taką bym wybrała...chociaż mam szerokie biodra i nie wiem czy bym w takiej korzystnie wyglądała?;p ta sesja w makach i nad morzem mi sie podoba:)

Gość franca francowata
Przedmiotem aukcji jest nowa, wytworna, elegancka i pełna wdzięku suknia ślubna ANNA z różami. BUHahaaaaaaaaaa ta suknia jest straszna

Gość Zonadraculi
mi ie autorki suknia tak sobie podoba:) ale doradzcie mi gdzie moge ta falbaniasta kupic?

Gość do niby najpiekniejszej
najpiekniejsza i najmadrzejsza! ! chcę cie powiadomic że najpiekniejsza to ty nie jesteś, ba nawet ładna nie mozna o Tobie powiedzieć. Z ta madrościa to tez bym nie przesadzała na Twoim miejscu :))

Gość qwerty123321
no takie obie te suknie

Gość takasiakaiowaka
Fajna, jak Sary z Tańca Wampirów

autorko ty sę nie przejmuj tym co tu wypisują o sukience, która ci się podoba, nie słuchaj też koleżanek bo też NIGDY dobrze ci nie poradzą, kieruj się tym jak wyglądasz w danej sukience i jak się w niej czujesz, nie podejmuj decyzji pod wpływem tekstów wypisywanych na forum bo tutaj dużo zawziętych wrednych bab siedzi, które uważają, że ich gust jest jedyny dobry a one same najmądrzejsze są na świecie, to twój dzień, twoja decyzja, twoja sukienka, powodzenia!!!

Gość obrzydliwe są te kiecki
w stylu Wielkiego Ptaka z ulicy Sezamkowej... laski wyglądają, jakby wpadły pod kosiarkę...

Gość Zonadraculi
heh mi sie takie właśnie podobają, taką sliczną beze można założyć tylko raz a te wasze ,,skromne'' zawsze tyle ze w innych kolorach; ponawiam pytanie czy któras z was miala lub widziala w jakiejs kolekcji taka sukienke z falbanami jak podawalam wyzej w linku, bo ja tylko w demetrios widzialam ale tam niestety kupe kasy ona kosztuje:( link: http://eurydykamaciak.pl/

Gość Zonadraculi
up

Gość ej, pani fotografko
zmykaj stąd, reklama jest płątna!!!! a swoja drogą, Eurydyka Maciak - tak samo śliczne dopasowanie imienia do nazwiska, jak u "słynnej" Dolores Miednicy ;) a swoja drogą, odkąd nastroszona kokosze są śliczne??? bo takie kiecki jak ta cichopkopodobna, to nawet ze szczupłej dziewczyny zrobia przysadzistego babona z wielkim zadem

rozumiem, że nie każdemu musi ię podobać dana sukienka ale nie rozumiem dlaczego obrażacie dziewczyny, które chcą ubrać sukienkę tego typu, z jakiego powodu uważacie, że to WASZ gust jest lepszy? z tego co ja wiem to o gustach się nie dyskutuje. Jej się podoba, wam nie, ok, ale chyba można to napisać w kulturalny sposób a nie "nawet gdyby mi zapłacili ...", "o matko chyba cie poj....", "jaka tandeta i bezguście" - ale powiedzcie mi dlaczego??? Każdy ma inny gust i chyba swoim powinien się kierować, czulibyście się dobrze gdyby wam ktoś mówił jak macie się ubierać bo jesteście pojebanymi bezguściami?

szkoda ,że nie ma TWOJEGO autorko zdjęcia z przymiarki albo coś bo -nie ważne jest jak sukienka wygląda na kimś tam tylko jak TY wyglądasz w tej sukni-.Jeżeli jest ok -podkreśla to co ma być podkreślone i czujesz się w niej dobrze to bierz śmiało ;) jedna wezmię suknię długą druga krótką inna prostą suknię a jeszcze któraś hiszpankę i co która z tych panien młodych będzie najpiękniejsza?

Gość szmataszmatexu
okropne te zdjecia z tej strony od tej fotogrfki i te panny mlode w ogole okropne, brzydkie fryzury zeby laski nawet na slub nic ze soba nie zrobily...ehhhe

Gość janosica
hahaha beka z was jest podniecacie sie jakas zwykla szmata

mnie się z poduszką skojarzyła :D No, ale to Twoja suknia.

Gość eurydykamaciak
:-) z własnego doświadczenia piszę, bo widziałam sukienkę na własne oczy! jest Booska.. i nie brudzi się jak pozostałe kiecki po brodzeniu po polach ;P .. wody też się nie bała.. a myślę, ze i z wypraniem w domu nie byłoby problemu.. bo nie mam naszytych cekinków i innych dupereli ;-) pozdrawiam zacięte forumowiczki.. ;-)

Gość Prinzesska27
Nie jest zla ale wg moje gustu jest taka ni to waska ni to na kole. Takaj ma racje-ty musisz sie w niej dobrze czuc.

Gość ale się czepiacie babole
jak jej się taka podoba to ok JEJ SPRAWA trzeba to tłumaczyć jak dziecku w przedszkolu? Niby same najmądrzejsze najpiękniejsze tu siedzą a w słowie pisanym czyste szambo i zero poszanowania wobec drugiego człowieka. Autorko , przymierz i zobacz jak na tobie leży. Powodzenia

Gość tandeta jakna studniowce
w latach 90-tych

Gość Mekkin
każda suknia u Tej fotografki www.eurydykamaciak.pl, ma coś w sobie.. nie każdy wygląda dobrze w tym samym... mi się jednak kilka z nich podoba osobiście...

Gość zależy jak bardzo po 30tce
ale wiocha, ja piernicze :O

Gość judithhyt
Ta z falbanami u fotografki faktycznie ładna, ale nie wiem jaką trzeba mieć figurę żeby w takim czymś korzystnie wyglądać