Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silverstone8639

Moja dziewczyna chce isc do ginekologa (faceta)

Polecane posty

Gość gość
gościu masz chyba ze sobą problem.FACET GINEKOLOG to taki sam lekarz jak inny.MUSI ZBADAĆ NO I BADA.JA chodzę całe życie i mało mnie obchodzi kto bada aby tylko mi pomógł,trafnie wykrył co mi jest i przepisał leki.TAKIE BADANIE USG U MNIE TRWA GÓRA 3 MINUTY .PO włożeniu sądy do pochwy lekarz patrzy w monitor nie w krocze.WIĘC SIĘ CHŁOPCZE OGARNIJ

Gość gość
Autor tematu ma 100% racje. Jeżeli jego dziewczyna chce iść do mężczyzny to coś z nią nie tak. Nie wiem jak bardzo muszą być naiwne kobiety żeby pisać że to tylko badanie i facet się już naogladal... no chyba ze jesteście stare, grube i brzydkie to rzeczywiście bada was z obrzydzeniem... Każdy zdrowy Mężczyzna widząc nagie ciało pięknej kobiety ma w głowie jedno, i to nie jest badanie...

Gość gość
A JAK TWOJA dziewczyna będzie rodzić dziecko to akurat na porodówce będzie facet ginekolog to co wyjdzie w trakcie porodu i poszuka sobie kobiety ginekologa?NO TO SZUKAJ ZAWCZASU prywatnej kliniki i dobrze zapłać za to by była kobieta przy porodzie.To tak na przyszłość.....

Gość gość
do 9.09 gościu faceci ginekolodzy już w swoim życiu przebadali tysiące kobiet.co sugerujesz że facet się podnieca czyimś stanem zapalnym? ja myślę że jak 30 pacjentka opisuje co ją boli,swędzi piecze to lekarzowi nawet nie chce się myśleć o badaniu i o podniecaniu jak pomyśli że musi zaglądać w pochwę z grzybicą.wy byście się podniecali ??

Gość gość
znasz lekarza? skad wiesz, ze tysiace? lekarz ktory dopiero co otworzyl swoja prywatna praktyke tez juz przebadal 'tysiace'? widzicie nie rozumiecie problemu. czytacie a nie rozumiecie. tu nie chodzi o to ile kobiet przebadal lekarz a o to ilu facetow wpychalo paluchy w jego kobiete. i nie porownujcie tutaj zadnych komisji wojskowych czy tez badania u urologa. porownywanie badania dziury ktora facet sra z wagina ukochanej to chyba nie to samo....chyba, ze wy kobietki tak samo jak my jestesmy zafascynowani waszymi cipkami fascynujecie i calujecie nasze owlosione o***ty.