Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona stara panna młoda

jak on mógł?!

Polecane posty

Ale się wkurzyłam na własnym ślubie... Przez fotografa to był najgorszy dzień w moim życiu. Wiecie co mój szanowny fotograf zrobił? Zamówił sobie na moje wesele jedzenie! No normalnie bawię się w najlepsze a tu mi wchodzi jakiś facet z żarciem. Myślałam, że zapadnę się pod ziemię. Co prawda nie zapewnialiśmy jedzenia fotografowi, ale wywinąć taki numer?? Jak on mógł!!! Porozmawiam sobie z nim jak odbiorę zdjęcia. OSTRZEGAM PRZED FOTOGRAFAMI TO OSZUŚCI I CHAMY!!!! Boże jaki wstyd przy gościach

Gość musisz znalezc
straszne. wyluzuj 🖐️

no ja nie widzę problemu to on zrobił, mógł wziąć kanapki

Gość Wkurzona na stara panne
Moglas mu dac cos zjesc, to by nie zamawial. A co, mial chlopina o glodzie pracowac? Dobrze zrobil!

Ale ja mu płacę grube pieniądze... Mam mu jeszcze żarcie płacić? pffff bez przesady może wódeczkę jeszcze na stół?

WIELKI SZACUN DLA FOTOGRAFA. słusznie, ze ci było wsyt bo zachowałas sie jak najgorszy ciul. Masz człowieka na imprezie, zatrudnionego na pare nascie godzin, siedzi przy stołach i nie dajesz mu jedzenia??wiocha!! podziwiam go za ten ruch, bardzo dobrze zrobił. Ale w Twoim mniemaniu pewnie powinien sie cieszyc, ze krzesło dostał, bo przeciez miał byc w pracy a nie siedziec...qwa, zeby panna młoda robiła z siebie taka idiotke za pare złotych, Facet powinien ci jeszcze nawtykac co o tym mysli i tak miał mase taktu, ze zamówił jedzenie. Szczyt chamstwa z Twojej strony. zycze zeby ciebie ktos tak potraktował!!

Cóż, na każdym weselu na jakim byłam kamerzyści i osoby z orkiestry miały oddzielny stolik, mieli normalnie obiad, płytę zimną, alkohol. Wydaje mi się, że to normalne.

on mi powiedział potem czy się nie wstydzę... powiedział mi to przy mojej kuzynce... Ja mu kurwa nawytykam jak przyjadę do niego po zdjęcia

Gość głupia jsteś jak but
stać się na fotografa, a nie stać cię aby zapewnić mu coś do jedzenia? bardzo dobrze zrobił!!! a ty powinnaś się wstydzić że przez twoje skąpstwo chłop musiał jedzenie zamawiać będąc na weselu

nie lubie obrazac ludzi ale jestes zeniujaca i wogóle nie umiesz sie zachowac ( pewnie u ciebie mówic sie "umisz' wiec tłumacze ze to znaczy to samo tylko poprawnie) tobie ktos powinien nawtykac i powinnas Fotosa przeprosic za to. I zrozum, ze korona by ci nie spadła jakbys go karmiła, czyli postapiła zgodnie z dobrymi zasadami. CHAMSTWO!

ja Was nie rozumiem chyba każda z Was robi wesele i chce na tym trochę przyoszczędzić ja płacę 3000 zł za te zdjęcia ro chyba mógł sobie wziąć swoje żarcie... Poza tym nie dam mu tych 3000 jak zrobił mi taki obciach. Będę się targować

Gość cóż wykazałaś
to on ci nie da zdjęć... normalne na jego miejscu w albumie umieściłabym tego dostawcę z żarciem, aaa i przypatrz się butom, czy ci słoma z nich na zdjęciach nie wystaje

praca w usługach jest nie dla mnie bo czasem mam ochote zabic tak ograniczonych ludzi jak ty. wesele to nie sposób zarabiania, utartym jest ze facet je normalnie. DJ czy orkiestre tez głodziłaś?? nienormalne! a jesli juz masz takie podejscie to tzreba mu było o tym powiedziec przy pisaniu umówy. I sory, ale stawke znałas i zadnego spuszczenia z ceny nie powinno byc. powtarzam powinnas go przeprosic za to jak go potraktowałs. jestem zdziwiona ze ktokolwiek tak mysli jak ty. WSTYD!

Gość dziewczyna fotografa
TY KRETYNKO!!!!!!NA kaydzm weselu fotograf cyz orkuestra ma oddzielny stolik.on pracuje kilkanascie godzin ,i co myslala ze nie bedzie glodny .wy sie obrzeracie a on miaal patrzec.baaardzo dobdze ze sobie zamowil.WIEKSZOSC GOSCI PEWNIE O TOBIE ZLE POMYSLALA NIE O NIM BRAW DLA FOTOGRAFA.WSYTD DZIEWCZYNO

w sumie to nie chodzi mi o niego, tylko o to że przy gościach mi wstyd... Takiego wstydu mi narobił, że szok...

Gość a co za różnica
przecież za to które zamówił chyba nie kazał ci płacić. Wielu ludzi zamawia sobie jedzenie do miejsca swojej pracy.

założyłam temat na ogólnym bo mi się pomyliło...

on tobie??!! co za tupet! ja sie dziwie ze on z toba chce miec cokolwiek wspolnego..dawno czegos takiego nie widziałam! Polak to jednak potrafi byc bezczelny, ale ze młoda kobieta? no nic tylko sie załamac. Fotografa juz lubie

kazał zapłacić, ale nie dostał złamanego grosza. CHAM jeden

alez ty jestes tempa!!!!!! ludzie ci wrzucaja a ty dalej sowje.smieszna jestes dziewczyno.powinien twoje zdjecia spalic.i nie beidze pamiateczki

nie może spalić bo jest umowa... A swoją droga teraz czytam, że na umowie jest też zapewnienie jedzenia...

jesli na umowei jest to w takim razie ty nie spelnilas warunkow umowy.moj chlopak jest fpotografem i robi baaardzo duzo wesel ale o takim czyms nigny nie mowil.a pracuje juz 10 lat

bez przesady 3 koło ulicą nie chodzi więc tego się nie obawiam, jakby był aż taki obrażony (nie wiem o co) to wyszedłby, a on jednak został do końca

Gość co ja mam robić oszaleję
było ci szkoda tych 200zł na jedzenie dla niego??na moim weselu jedzenie będą mieli zapewnione, zespół, dj, foto nie mamy,

Tak było mi szkoda, bo 200 zł przy 150 osobach robi robotę