Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona stara panna młoda

jak on mógł?!

Polecane posty

Gość co ja mam robić oszaleję
jesteś bardzo pustą osobą, jak cię nie stać to po co bierzesz fotografa za 3tys???tego za cholerę nie zrozumiem, my tniemy koszty maksymalnie, ale zeby ktoś nie miał zapewnionego jedzenia to jest hańba, wstyd że jesteś taka osobą, jak cię nie stać to nie bierz, proste

Gość dziewczyna fotografa
zostal bo byl w pracy,i wiedzial ze musi ja wykonac .bo podpiasl umowe.facet zachowal sie ok w stosunku do szanowej panny mlodej.ale juz w druga stronie nie zadzialalo.byl glodny wiec co mial zrobic.zamowic i jesc gdzies w kiblu,glupia babo.zjadl normalnei jak cywilizowany czlowiek

to jak ci 200zł było szkoda, to trzeba było zrobić wesele na 50osób, a nie na 150 i człowiekowi telerza ciepłej zupy żałować, gdzie takie osoby sie uchowały to ja nie wiem, jak mozna komuś jedzenia żałowac, ty nie spełniłaś warunków umowy on moze ci nie dać zdjec, i oby tak się stało będziesz miała nauczkę, i przekarz mężowi wyrazy współczucia ze ma taką żonę,

d dziewczyny fotografa super napisałam jak cywililizowany człowiek, no niestety o autorce tak powiedzieć nie można,

no niestety autorka to jakas dziewoja zapatrzona tylko w siebie.az sie w emnie gotuje jak czytam jej teksty.az zadzwonilam do sowjego i opowiedzialm mu o tej pannie.on powiedzial ze zrobil by tak samo.zamowil by sobie pizze na sama sale

co ja mam robić oszaleję naucz się ortografii a potem komuś dawaj rady...

był u mnie w domu to dałam mu kawę, ciasto, szynka była itp i powiedziałam mu że ma sobie pojeść

więc nie możecie powiedzieć że mu żałowałam zarcia

autorko widać ze cie nie stać na wesele, a pewnie wszytsko było zrobione dla picu, no niestety to ty narobiłaś sobie wstydu, nie fotograf, wiesz ze ten Pan jak by chciał to by cie mógł podac do sądu???radziłą bym ci ze skruchą go przeprosić za głupotę, i ze mu nie dałaś tego talerza zupy, bosze co za wstyd, ja właśnie dlatego robię małe wesele żeby wszystkiego dla wszystkich wystarczyło, a nie tak jak ty,

Jak mogłaś nie zapewnić fotografowi poczęstunku? Wstyd! U mnie na weselu był osobny stół dla fotografa, kierowcy i muzyków. Zastawiony jak dla gości weselnych (z wódeczką też). Tylko kierowca nie pił. Widać są jeszcze nieobyci, wysrani ludzie, nawet na własnym weselu. Ale obciach!

mam nadzieję, że przynajmniej zdjęcia będą ok, bo kulturą to się nie popisał...

co z tego że był w domu, jak na weselu kilka naście długich godzin głodzony przez ciebie, żałowałaś mu jedzenia bo sama napisałaś ze szkoda ci było tych 200zł, hehehe dobra jesteś był u ciebie w domu i powiedziałaś pojedz sobie pan bo na weselu panu jeść nie wolno, bo mi szkoda kasy na pana żarcie, pewnie jeszcze biedak nic do picia nie miał, to sa tortury na nie przyjecie weselne, bardzo współczuje temu panu, za taką pracę jak u ciebie to mu się nie należy 3tys tylko dużo duzo wiecej

Gość gfdgfdgcwsdff
wspolczucie dla pana mlodego ze sobie taka tepa babe wzia za zone, o matko ,czytam i jestem w szoku,autorko ty jestes niedorozwinieta

Gość Ktoś musi to powiedzieć...
Ja tam nie dyskutuję przy większości tematów, bo w gruncie rzeczy co mnie to, czy prowokacja, czy nie... ale to już przesada. To niby mniejszy wstyd, jakby wyciągnął kanapki? Gdy stoły się uginają? :O Nie sądzę też, aby stała przez dobę na nogach.. .a jak miał gdzie usiąść, to talerz byłby już drobnostką.. :O Ąle ściema..

picia też nie dostał, ale tylko dlatego bo zapomniałam

Gość ULKA 2@
Autorko,ty jestes p o j e b a n a!!!Przeciez fotografa,kamerzyste i orkiestre opłaca sie tak samo jak gości weselnych!Z wiochy jestes czy co??

A orkiestra? Też na stojąco przez dobę, bez butelki wody nawet? Nie wierzę w ten temat..

A na moim weselu było 230 osób i jakoś nie było mi żal tych 200 zeta:):)

Teraz poczytałam resztę wypowiedzi. Ręce opadają. I co się dziwisz- facet bierze 3000 więc stać go na zamówienie jedzenia. Dobrze że nie śmiałaś się mu w pysk gębą pełną żarcia, zanim przyjechał dostawca. A poza tym nie dotrzymałaś warunków umowy. Ktoś tu rzucił pomysł, że fotograf powinien na każdym zdjęciu umieścić dostawcę z jedzeniem- popieram z całego serca. Będzie ci się odbijać weselną oranżadą za kaźdym razem jak popatrzysz na zdjęcia.

Jakby tak jednak zrobiła, to powinna się spodziewać zemsty fotografa... a to żaden problem... troszkę oszpecić państwa młodych .. W końcu z pewnością nie ma w umowie, że mają wyglądać na tych zdjęciach ładnie.. :D

nie wiem ale to dla was takie dziwne że ni miał jeść? bo dla mnie nie... nie muszę mu dawać jeść bo jest w pracy!!! a Wam pracodawca daje jeść? bo mi niee

no i bardzo dobrze zrobił :) o to mu chodziło :) bo powinno ci byc wstyd, że chłop ma na weselu kilka czy nawet kilkanascie godzin bez jedzenia wytrzymac... szczyt chamstwa! tak samo zespół, ewentualnie kierowca autobusu... myślę, że jakby jakis obiad dostali, to bys strasznie nie zbiedniała..

Gość bosze ze tacy ludzie żyją
widzisz kretynko skąpa nikt nie jest po twojej stronie, taktu ani godności to ty nie masz za grosz

Gość powiem Wam, że to nie jest
pojedynczy przypadek!!!!!! Jak podpisywaliśmy umowę z naszymi fotografami to też nam mówili, że byli na takim weselu, gdzie nie dostali nic do zjedzenia i jeszcze nie mieli gdzie siedzieć!!!! więc jak nie robili zdjęć to siedzieli na dworze w aucie. Porażka ;/

Jak pracodawca nie daje jesć to nie ma nic przeciwko, żeby pracownik sobie coś zamówił, np. pizzę podczas przerwy:) Poza tym temat to ewidentna prowokacja.

poza tym co innego biuro, a co innego sala ze stołami uginającymi się od jedzenia... :-0 tego sie nie porównuje

chciałabym aby to była prowokacja....

Gość bosze ze tacy ludzie żyją
a ja bym chciała zeby takich ludzi jak ty nie było na świecie,

dla mnie ludzie ktorzy wymyslaja prowokacje maja nie rowno pod sufitem

Ja co prawda także nie daje pracownikom żarcia, ale też nie żre sama... taka różnica...