Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona stara panna młoda

jak on mógł?!

Polecane posty

Gość lalalalja34344343443434
żałosne...ale niestety zdarza się co raz częściej- gdy my podpisywaliśmy umowę z zespołem, to próbowali podpytać, czy dostaną jeść, bo... ostatnio grali na weselu, gdzie siedzieli przy pustym stole... o szklance wody! i po paru godzinach w desperacji jedna osoba juz jadła sucha bułkę...

Gość xzzzzzxc
wkurzona - nie słuchaj oburzonych. na moim weselu fotograf, kamerzysta i orkiestra nie mieli podanych posiłków. Zrobił z Ciebie pośmiewisko i masz prawo się wściekać. Miał zapewnione jedzenie bo jadł wcześniej u Ciebie, a jak był głodny później to nie Twój problem! Ci ludzie są w pracy i tylko od Twojej dobrej woli zależy czy poczęstujesz ich weselnym tortem, rosołem czy wódką! To był TWÓJ dzień i ten człowiek za wielką kasę miał sprawić, że będziesz się tam dobrze czuła. Nie odwrotnie. To jest pracownik a nie rodzina.

Gość taka sama klasa i wyczucie
jak szefowie w korporacjach, co zarabiają po 30 tysi na miesiąc, a swoim asystentom (pensja 1500) każą kupowac sobie kawę; oczywiście zwrotu kasy brak... to norma, że zespół/DJ, fotograf mają opłacone jedzenie - często w formie skrokniejszej, niż goście weselni, ale obiad, potem zimna płyta i ciepły posiłek po północy to minimum a dziś wiele przyzoitych firm zapewnia pracownikom gratisowe lub bbb tanie posiłki, napoje sa wręcz zapisane w ustawie - jeśli jest gorąco, dostarczenie wody to psi obowiązek pracodawcy!!! więc buracka PM z wątku popisała się klasą conajmniej równą Lepperowi :) pogratulować :-p

Ale prowokacja,nie wierze ze ktos jest tak glupi i sie nie domyslil ze trzeba dac mu jesc.

Dobrze że chłopak wpadł na taki pomysł i zamówił sobie jedzonko. Inaczej podbierał by gościom.To byłaby strata. Przecież jak się siedzi czy pracuje w towarzystwie gdzie ktoś je to samemu przychodzi ochota by coś przekąsić. Ciesz się że sam zapłacił bo ja bym to zrobiła na twój koszt.

Gość megaberta
jeszcze niech się nie cieszy że sam zapłacił bo może jej wręczyć rachunek przy odbiorze zdjęć. Skoro miał w umowie zagwarantowane wyżywienie a sam musiał je sobie organizować to rachunek chyba powinni pokryć państwo młodzi w takiej sytuacji. O ile dobrze mi się wydaje to w umowach jeśli jest napisane o wyżywieniu to na pewno jest też napisane w zdaniu "podczas wesela" czyli kanapki w domu panny młodej to jeszcze nie jest podczas wesela. Jak ja brałam ślub to mi się w głowie nie mieściło żeby nie dać ludziom z obsługi jeść, a teraz widzę że to się robi coraz powszechniejsze, tak że te osoby muszą sobie to w umowach dopisywać. Autorko napisz koniecznie co działo się podczas odbierania zdjęć

Gość trzeba było wziąć tańszego
fotografa i już dać mu jesć niż drogiego i żałować i żałować przysłowiowej miski zupy, i szklanki wody

Gość megaberta
jeszcze coś dopiszę. Skoro niektórym tak zależy na tym żeby zaoszczędzić na jedzeniu dla obsługi, to przecież nie widzę problemu żeby się z nimi dogadać przed podpisaniem umowy. Założę się że ci ludzie inaczej by podeszli do sprawy gdyby ta kwestia została wyjaśniona wcześniej, może by zeszli z ceny nawet, bo przecież tez chcą zarobić. A tak, przychodzi człowiek do pracy ma w umowie zagwarantowane wyżywienie i siedzi całe wesele o suchym pysku. Każdy by się wnerwił, jakby wiedział że nie będzie wyżywienia to by się może jakoś przygotował, zrobił chociaż te kanapki, albo przynajmniej jakoś dyskretnie zamówił to jedzenie tak żeby "nie robić młodym wstydu".

xzzzzzxc Dzięki przynajmniej jedna

Gość xvideos
Ale z Ciebie pusta idiot** to ze byc moze ty sie odchudzasz by wcisnąc tyłek w suknie ślubną to nie oznacza że fotograf ma chodzic jak robot bez jedzenia. Powinnas zrozumiec ze to tez człowiek!

ja pierdole... ale on jest w pracy!!!!może jeść ale nie moje i tyle

Gość megaberta
przecież twojego nie jadł, zamówił, zapłacił ze swoich

Gość megaberta
a sorry. Poczęstowałaś go jedzeniem w domu

tak ale po co od razu zamawiać?! mógł przynieść swoje

Gość xvideos
hahah ale problemowa kobieta z ciebie. Ciekawe czemu ten Twoj facet jeszcze z Toba wytrzymał:D Kiedy rozwod:D?

autorko jak bym się modliła na twoim miejscu aby cię nie podał do sądu albo nie zespuł ci zdjec, nie wiem co gorsza, niedotrzymanie umowy, to jednak dość duży występek, to tak samo jak byś wzieła kredyt i miała gdzieś go spłacac, chciała bym cie zrozumieć bo też robię wesele i tez chcemy zaoszczędzic, bo nas nie stać na wesele na 150osób, mamy podpisaną umowę z zespołem, nie ma tam ze mamy zapewnić jedzenie, to co mam im nie dać jeść??trochę honoru, rozumiem twoje zdenerwowanie bo ty uważasz inaczej, ale twoje zdanie jest bardzo błędne, ale wesele masz już za sobą i tego nie odwrócisz, twój temat jest przestrogą dla innych panien młodych aby nie szczędzali za obsłudze, a swoja drogą dlaczego nie przeczytałaś umowy przed podpisanien przecież ten gość mógł mieć napisane w umowie Bóg wie co, czyta sie takie dokumenty, zamim sie podpisuje, proste, ja sobie nie wyobrażam takiej sutacji, nie stać mnie na wesele to takiego duzego nie robię, autorko, a powiedz jak twoja rodzina uważa??jest po twojej stronie czy też uważa że postapiłaś bardzo nietaktownie

Gość megaberta
no ale skoro miał w umowie napisane że ma wyżywienie zapewnione to po jaką cholerę miał przynosić swoje jedzenie. Jezu czy myślenie aż tak strasznie boli niektórych?

To nie jest śmieszne! Ludzie na weselu pomysleli ze jestem jakas idiotka! Zniszczył mi pół wesela! Ale zaplaci mi za to! Obleje mu twarz kwasem!

jak miał wziać swoje jedzenie, jak w umowie miał zapewnione wyżywienie??co to kuźwa jasnowidz??się czyta paiery któe sie podpisuje,

Autorko, uwierz mi goście na pewno nie pomyśleli że jesteś idiotką. Pomyśleli że jesteś skończoną idiotką :-) a Twoja rodzina na pewno jest po stronie fotografa. Składam tylko kondolencje szanownemu mężowi i założe się że niedługo na kafe założysz temat " fotograf zepsuł mi małżeństwo " albo" rozwód przez fotografa "

to chyba prowokacja :D a jeżeli nie, to bardzo się cieszę że w moim otoczeniu nie mam takich osób wśród znajomych. a orkiestra też grała ze skurczami żołądka?

Gość megaberta
ja na miejscu pana fotografa doliczyłabym ci przynajmniej rachunek za to sushi co sobie zamówił

Gość megaberta
to zostań fotografem.

tak napewno rodzina jest po twojej stronie, snoby i tylko tyle, 3tys a wiesz idiotko ile kosztuje sprzęt, obróbka, on połowe musi tego oddać, to jak cie nie stac na te 3tys to po co brałaś takiego drogiego??bo tego nie rozumiem, ja biorę fotografa tylko plenerowego za 800zł, a jest bardzo ceniony w swoim towarzystwie, autorko czy ty jesteś aż tak pusta czy co???