Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranorlanyy

odstęp miedzy nogami, podobają sie?

Polecane posty

Gość ffacet
Zgrabne nogi powinny być PROSTE i nie ma to związku z wagą. Jak krzywonoga z trójkatem między udami przytyje, to DALEJ BĘDZIE MIAŁA TEN BRZYDKI TRÓJKĄT bo jest krzywa.

Miedzy kolanami to ten odstep nie powinien byc za wielki :) maks. 4cm, bo powyżej tego jest szpotawość kolan, choć u kobiet raczej rzadka, częściej u mężczyzn - piłkarzy... a pomiedzy udami odstep wynika z budowy miednicy, a po drugie z ilości tkanki tłuszczowej - im mniej, tym większa przerwa.. to samo pomiedzy łydkami.. :)

Gość ffacet
Paszteciara wmawia nam że krzywe jest piękne :D

Gość tretyey
idealny przykład! ona ma 3 odstępy. zgadzam się ;D

Gość Vandikia
przez was wracam do starych kompleksów a tak dzielnie udawałam że jestem zadowolona z życia :(

Gość jbsfddfjkdfhh
"Paszteciara wmawia nam że krzywe jest piękne" Jeśli już to paszteciarz :)

Gość ffacet
Niestety nie da się ukryć że krzywe jest brzydkie i mężczyźni zawsze woleli i wolą proste nogi.

Gość jbsfddfjkdfhh
"Niestety nie da się ukryć że krzywe jest brzydkie i mężczyźni zawsze woleli i wolą proste nogi. " Idź sobie zakompleksiona dziewczynko :)

Gość Vandikia z Warszawy
co ja teraz zrobię? chciałam pokazać mężowi ten wątek, sama go napisałam uzywając różnych nicków ale się rypło a on już od slubu wypomina moją brzydote i zakrzywienia :(

mężczyźni nie znają się na nogach :) to znaczy przecietny mężczyzna :) chyba że co nieco zna się na anatomii, to wie, jakie warunki musza byc spełnione, aby nogi były proste :) prosta puszczona z kolca biodrowego przedniego górnego powinna spadać przez podstawę rzepki na 2 palec stopy :) kto zrozumiał, to pozdrawiam :)

jbsfddfjkdfhh - może są minimalnie koślawe, ale mieszczą się w normie :P

Gość ffacet
jestem mężczyzną a kompleksy to ty leczysz na forum, krzywa dziuro jbsfddfjkdfhh :D bo ja powodu do kompleksów nie mam.

Gość jbsfddfjkdfhh
" jestem mężczyzną a kompleksy to ty leczysz na forum, krzywa dziuro jbsfddfjkdfhh bo ja powodu do kompleksów nie mam" Oj tam oj tam ;) Widać po postach, że jesteś smutną, zakompleksioną kobietą ;) Co to za faceta masz, że tak się czujesz? Przy mnie byś rozkwitła :)

Gość jbsfddfjkdfhh
Poza tym nie odpowiedziałaś na pytanie i nie wrzuciłaś zdjęcia :)

Gość ffacet
och tak, nie znaja sie na nogach bo ty powiesz że brzydkie jest ładne i my mamy w to wierzyć :D ciesz się babo że złapałaś frajera i trzymaj go pazurami, bo odszejdzie do jakiejś ładnej prostej laski. ostrzegam cie jako facet.

Gość hahahahahahahahahah
hehe ffacet daj sobie spokoj bo wszyscy wiemy ze jestes laska. mezczyzni tak nie pisza :O

Gość ffacet
musze ci uświadomić jbsfddfjkdfhh, że ładne kobiety NIE MAJĄ KOMPLEKSÓW, w przeciwieństwie do brzydkich i krzywych, czyli takich jak ty.

Gość Vandikia z Warszawy
ffacet, potwierdzam :(

Gość ffacet
w zyciu nie spotkałem faceta któremu by się podobała dziura między udami, ty odrażający pasztecie.