Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfhsh

głupia przyszła matka:(

Polecane posty

Gość fdgfhsh

słuchajcie popełniłam straszny błąd: ze znajomymi pojechalisad morze- ja w 7 miesiącu - i tam graliśmy na różnych automatach. i ja sie zapomniałam i 3 razy grałam w ''kosza'', dostaje sie pilki takie jak do kosza no i trzeba rzucać do ruchomego kosza...wiec skakalam, wyciagalam rece i rzucałam...wieczorem zaczęło mnie kłuć i bolec po lewej stronie na wysokosci jajnika...a dzis ledwo moge tam ruszac noga bo czuje ból jak chodze albo sie ruszam...nie wiem czy to jest obolałe czy stało sie cos niedobrego?moja lekarka na urlopie....:(

Udaj sie na izbe przyjec do szpitala i to biegiem moze cos sie dzieje niedobrego nigdy nic nie wiadomo. Moze to poprostu przez wysilek ale lepiej sie upewnic. trzymam kciuki by bylo ok:)

Gość cała prawdaaa
hmmmm.. ja w zaawansowanej ciąży grałam w piłkę nożną, kopałam,biegałam i nic mi nie było.

kurde faktycznie gra w kosza to nie byl najlepszy pomysl. a nie mozesz isc do szpitala? niekoniecznie do swojego lekarza? na izbie przyjec jest ginekolog czy nie nie wiem nie mieszkam w polsce nie oriientuje sie . moim zdnaiem naciagnelas sobie tylko jakies wiazadlo ktore jest juz zreszta naciagniete wazne ze ni krwawisz. a ruchy czujesz?

Gość fdgfhsh
tak ruchy czuje normalnie

pilka nozna to jeszce inna bajka w ciazy ponoc nie mozna rak do gory za bardzo wyciagac

Gość cała prawdaaa
myślę, ze po prostu nadwyrężyłaś wiązadła macicy.

jesli czujesz ruchy jak zwykle i nie krwawisz to moim zdaniem wszystko w porzadku. sprobuj wziasc nospe i wypoczywac a jesli masz okazje to dla wlasnego spokoju mozesz isc do szpitala ale bez paniki. spoko kazda z nas popelnia jakies gafy w ciazy. trzymam kciuki za szcesliwe zakonczenie

Gość fdgfhsh
a to cos powaznego? boli mnie dokladnie tam na dole jakby na samej kosci

jestes w 7 miesiacu teraz brzuszek gwlatownie rosnie i wiazadla sie naciagaja i z tego co wiem moga wystepowac rozne uklucia , uczucie ciagnieca itd wazne ze ne krwawisz i czujesz ruchy

Gość mirelkaa
No nie był to rozsądny pomysł z tym graniem chyba , ale mam nadzieję , że wszystko będzie ok , tego Ci życzę , a jeśli masz mocne bóle i się niepokoisz to lepiej pójść do szpitala- będziesz spokojniejsza , a tu chodzi o zdrowie Twojej dzidzi :) pozdrawiam :)

Gość fdgfhsh
no nisko sam dół brzucha tak ze wyczuwam kość

Gość fdgfhsh
juz sama nie wiem

Gość fdgfhsh
:(

Gość nie bede zarla nic caly dzien
w ciazy nie wolno podnosic rak do gory bo zwieksza sie cisnienie mozna wywolac porod, daltego babki myja okna przed porodem;D

Gość dziwna jakas jestes
zamiast siedziec na kafe jedz do szpitala niech cie zbadaja. Po co ryzykujesz? Moze to nic powaznego, a moze cos sie stalo i potem bedziesz miala do konca zycia wyzuty sumienia, ze wolalas na necie siedziec niz jechac do lekarza

Gość mysle ze bedziesz dobra
mozesz to sprawdzic w szpitalu na wszelki wypadek,ale takie bole to niestety normalka w tym okresie. U mnie tak bolalo podbrzusze i kosci lonowe az do porodu :o

Gość dziwna jakas jestes
i juz nie przesadzajcie z tym podnoszeniem rak, bo wtedy nawet np glowy nie moznaby bylo umyc, czy wyjac cos z wyzszej polki

Gość nie bede zarla nic caly dzien
nie przesadzaj, moze poniesc reke po kubek z szafki ale nie trzymac je dluzszy czas w gorze, albo jestes taka malo rozgarnieta albo udajesz taka :P

Gość rzut do kosza
raczej nie zajmuje pol godziny ::D

Gość fdgfhsh
dzis jeszcze pobolewa...ale juz nie tak mocno

Gość fdgfhsh
ale co jest gorzej?