Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gry4y64y6

czego w sobie nie lubicie?

Polecane posty

Gość gry4y64y6

ja w sobie nie cierpie skrajnego obżarstwa-zabilabym za lody, chipsy itp lenistwa unikania ludzi pocenia sie:o zwlaszcza pod pachami

Gość gry4y64y6
nie jestes glupia;) tylko ostrozna

Gość OneTwo
Chamstwa i prostactwa, a także prymitywizmu i tego neandertalczyka, który siedzi we mnie.

Gość OneTwo
KR ja też, ale tego nie lubię.

Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia :classic_cool: Hmm.. ja chyba też zbyt często żyje przeszłością.. i obgaduje :O Co prawda nie jest to nigdy nic czego nie powiem komuś prosto w oczy bo mówię zawsze, ale niestety puszczam też swoje opinie dalej w obieg :O

Gość gry4y64y6
nie martw sie ja tez nie jestem inteligetna:o wrecz przeciwnie mam problem z nauka zero-z matmy koncze pedagogike-i nie lubie dzieci:o ech

Gość musisz znalezc
to czemu konczysz pedagogike? :O

Gość gry4y64y6
moje wady tak mnie przygnebiaja ze doprowadza mnie to do zachowan autoagresywnych:o

Gość gry4y64y6
a co mialam konczyc jako malo uzdolniona?? kiepsko kumajaca itp??a musialam isc na studia bo jestem nieoeklnosprawna i nie moge fizycznie pracowac ech

W moich "wadach" dopatruje sie zalet. Wiem że w życiu nie ma cudów. Nikt nie przeżyje swojego zycia tak jak pragnie akurat :O

Gość Ondiine
Nie lubię swojej figury. Nie lubię swojego nosa, cery.

Gość puni puni puci
-wygladu -chamstwa -nieumiejetnosci wyrazania uczuc -zarozumialstwa -aspolecznosci

Gość gry4y64y6
akurat chamstwo to dobra cecha przydatna w tychczasACH

też zdarza mi się obgadywać niestety. Nie, no napiszę szczerze: obgaduje notorycznie, ale tylko osoby, które migają się od pracy i próbują swoje obowiązki zepchnąć na mnie.

Moja największa wada to... brak wad!:D ahah żart:P LENISTWO to moja zmora:O ale całkiem nawet przyjemna:D

Gość kama 22
Nie lubię w sobie uczciwości, ugodowości, starości. chorób, miłego obejścia z ludżmi, tego że myślę najpierw o innych zamiast o sobie. Są to ewidentnie wady mojego "ja" bo z tym trudno żyć , co nie znaczy że jestem ofiarą losu. Po prostu tak mnie wychowano i był to błąd a teraz za póżno jest się zmienić

Gość Mems
-nieśmiałości -wrażliwej skóry -uczuleń -tego, że ciągle chcę wygrywać, a kiedy coś mi nie idzie, jestem wielce zdziwiona

Kama22.. to nie muszą być przecież wady. Z tego co napisałaś wynika, że masz dużo empatii, ciepła.. Tak na to patrz:)