Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxzxccvxbndfbf

w jakim wieku facet powinien stracic prawictwo?

Polecane posty

Gość obecnie
w XXI.

Gość :):):):):):))
aaa warto zaznaczyć że jednak młodszej a doświadczonej na chwilę obecna nie chce bo mam 19 lat. wstyd posuwać doświadczoną 16 latke w moim przypadku.

Gość oh maj gat :O
miało być nie :D cb również no bo co ty planujesz seks ? będziesz szukał pod te kryteria jak my ci powiemy ? 20latka nie doświadczona a ty bedziesz ze świeczka takiej szukał po klubach ? myslisz,ze zaliczysz ? haha :D

zaliczyć moge praktycznie wszystko, a wskazówki takiej tempej szczały raczej mam w dupie. bardziej chciałem poprostu o kimś z tym pogadac.

,,niedoświadczona" piszę się razem idiotko.

wszystko ? weź sobie nie pochlebiaj zakichany Antonio Banderasie haha :D

jedynie troche głupio by było pieprzyć młodszą od siebie, która ma już doświadczenie. w przypadku starszych (nawet o rok) to już nie ma znaczenia, chodzi o same zasady. najlepiej by było wyruchać taką po 40 stce. jak to mówią, na starej piczy młody chooj sie ćwiczy. :)

tępa się pisze mój ty mysio pysio uhahahah :D

wiara, postaram się, dzięki :)

a zauważyłaś że zamiast ,,strzała" napisałem ,,szczała" a wcześniej napisałem tępa a teraz tempa? Jak myślisz, po co te celowe błędy? ile masz lat pizdo? 16? 17? a może 13?

pizzzda ma lat 19 ,piczko TY :D

nie mam przyjemności z tobą gadać. wal sie. wiara dobrze prawi. tylko pytanie.... jak zaliczyć, jak sprawić by do tego doszło

zaliczyć moge praktycznie wszystko, a wskazówki takiej tempej szczały raczej mam w dupie. " " tylko pytanie.... jak zaliczyć, jak sprawić by do tego doszło " Jedno kochasiu przeczy drugiemu, nie umiesz zaliczyć , OJEJ ;( haha :D fiku miku- no wykradłaś mi to z ust haha :D

oni wiecej będą o tym wiedzieć niż ty. a dlaczego? bo są facetami. facet musi o takie sprawy zabiegać, podczas gdy tamta (niby) 19 letnia picza się poprostu wypnie i po problemie. z resztą, w baby nie musicie w łóżku nic robić, nikt was nie wyśmieje, nie dojdziecie zbyt szybko, a nawet jeśli to mozecie dalej... macie życie jak w madrycie.

znaczenie zdania że mogę zaliczyć ,,praktycznie wszystko" polegało na tym że wszystko mi jedno, moze być ładna i nieładna, młoda, starsza i tak daleeeeej. nie miałem tu na myśli tego że żadna mi się nie oprze. ale po co to tłumacze jak tego nie zrozumiesz głupia szmato :) 🖐️

"spytaj sie jeszcze offermy jak się radzić to specjalistów " Rozumiem, że bycie prawiczkiem pozbawia nas jakiejkolwiek możliwosci wypowiadania się na zadany temat? 🖐️ Obawiam się, że to jednak my wiemy najlepiej, kiedy wkracza się w granice wieku, która jest już nieodpowiednia, a co za tym idzie wiemy równiez który wiek jest odpowiedni. 🖐️

mów mi tak jeszcze, picza, szczało,szmato... no uważaj tylko tak nie palnąć w czasie twojego rzekomego tracenia dziewictwa do panienki bo cię pieldolnie w tą czapę tak jak ja bym ci zakosiła bo chociaż mnie nie wkurzasz, nalezy ci się ostre bitko.

"bo są facetami. facet musi o takie sprawy zabiegać, podczas gdy tamta (niby) 19 letnia picza się poprostu wypnie i po problemie. z resztą, w baby nie musicie w łóżku nic robić, nikt was nie wyśmieje, nie dojdziecie zbyt szybko, a nawet jeśli to mozecie dalej... macie życie jak w madrycie." Dokładnie. Mądry chłop z Ciebie. 🖐️ Ale one nigdy nie będą facetami i widzą swiat ze swojej perspektywy, która w tej sferze akurat jest sielanką w porównaniu z nami. 🖐️

,,...pieldolnie w tą czapę tak jak ja bym ci zakosiła bo chociaż mnie nie wkurzasz, nalezy ci się ostre bitko". Raz, za swoim przyzwoleniem dostałem kontrolowany wpierdziel na treningu od dziewczyny :D Fajnie było. Wkurzona, skupiona, zdyszana i spocona sexi panienka w kimono mnie okładała a ja tylko patrzyłem żeby zmniejszyć dystans i klepnąć a to w cycka a to w tyłek :D Ojj fajnie było.