Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbieram myśli

gra- szubienica

Polecane posty

Gość nie możeeee być
to sobie kup, tylko ,ze razem mieszkacie, wiec co on na to? a co mam zrobic, przyjechac i pomoc?:D:D:D:D chata wolna:D:P

Gość niebieską mam firankę
chce postawić na nogi, kurcze, ile można patrzeć na niego przez lupe?? mieszka sobie ze mną, pod dwiema kołdrami śpimy, pewnie nawet nie usłyszy moich krzyków.... a ja bede stękać głośno !!

nie mam pojęcia co to za słowo, może L?

Gość nie możeeee być
Mysle,ze nim jest jakas blokada emocjonalna, moze ktos go wczesniej skrzywdzil. Ale jak Tym ozesz pozwalac, byscie spali pod dwiema kołdrami? :O nie ma go, to wyrzuc, schowaj jedna koldre. I dzialaj--> lekarz. Bo inaczje jak bede musiala dzialas 2:1 :D

Gość nie możeeee być
firanka, to slowo dla Ciebie,a raczej dla partnera:D:D:D l,nie ma

Gość nie możeeee być
oj, mi sie wydaje,ze albo musi jakies tabsy brac albo leczyc psychike, naprawde. Pewnie o czyms ci nie powiedzial:O

planujemy?? marze o tym odkad go poznałam, nie wiedziałam, ze jest taki, duzo nie gadaliśmy na ten temat, on sie wstydzi tego, chciałby zeby bylo normalnie, chyba powiem zeby sobie zbadał poziom testosteronu. my tu gadu gadu, a słowa dalej nie znamy , może r?

Tak w ogóle to jestem Kinia :) ale móżecie mówić mi firana :D

Gość nie możeeee być
r, nie ma No dzialaj, teraz na gadki juz za poznio, nic nie da. wizyta u lekarza, nie wstydz sie, duzo mezczyzn ma takie problemy. a jak teraz nic nie zrobisz, to bedzie gorzej, on sie totalnie oddali, Ty tez...

Gość nie możeeee być
firana mi pasuje hahahahahaha:D:P

Gość nie możeeee być
hahahahhaaha, firana jest przejetas problemem:d Ja zrozumialam, jeszcze nie ide,jutro sie wyspie:)

nie ma go, mówiłam, ze jest daleko :D mam zamiar to załatwić jak tylko wróci z delegacji... macie racje nie ma co bagatelizować i głaskać po głowie, użalanie nad sobą jeszcze nikogo nie uleczyło!! a jak sie nie da to wpierdol !!

tylko nie umieraj w butach, może jakiś kontakt sobie zostawimy ?? zeby pogadać na jakiejś konferencji ??

No i najlepiej, żeby nie czytał tego forum, jak tu czasem coś żartujemy;p Dla niego to musi być cholerny problem i facetom naprawdę może się walić na psychę przez takie coś. Dlatego najważniejsze jest, żebyś przy nim była i wspierała go :) Ale pewnie wiesz :) Tak tylko się wymondżam :P

Gość nie możeeee być
To bedzie nasz topik:) Jesli p[adasz to idz spac mala:) Firana, dzialaj, zreszta- on sam powinien chciec cos z tym zrobic... Ja sobie nie wyobrazam spania pod 2 koldrami:O nie mzoe tak byc:)

To do zgadania :) Trzymajcie się cieplo :) Firana, powiedz swojemu, że facet na poziomie powinien się trzymać w pionie :P Dobrej nocki :*

Gość nie możeeee być
haha,dziwna dobra rada:) Trzymaj sie kochana, spij dobrze:)

teraz to mi daliście do myślenia....... Dziwna dobranocki klocki, tylko niech Ci się impotent nie śni hihi , moj facet nie sprawdza mi laptopa, nie sprawdza telefonu, mamy zaufanie do siebie, zresztą słusznie, a tu w końcu zapytałam o porade, na pewno nic by sobie z tego nie zrobił,na wszelki wypadek nie bede sprawdzała jego progu tolerancji :D hahah

Gość nie możeeee być
zdradzam haslo: WZWÓD :)

Gość nie możeeee być
no wlasnie, napisalas tu problem,wiec nawet wskazane byloby,zeby to przeczytal:D

nie możeeee być, ja też spinadlam przytulić podusię.... do napisania.....:D Branoc pluszaczki, grało się fantastycznie:)

Gość nie możeeee być
Dzieki male, ja jeszcze zostaje;) Do odezwania sie:D Trzymajcie sie:D

Gość nie możeeee być
dziwna, mialaś już nie pić :D Czesc kochana😘:)