Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO DUPY nie podobna

Ludzie...Jestem załamana swoim wyglądem!

Polecane posty

Gość DO DUPY nie podobna

dzisiaj faceci na ulicy patrzyli na mnie z obrzydzeniem mijają mnie szerokim łukiem.albo sie ze mnie śmieją wogóle jak widzę te piękne kobiety wszędzie gazeta tv gdzie bym się nie ruszyła tam piękności i jak tu się dziwić że oni nie głupieją jak wszędzie niesamowite modelki i takich panienek oni teraz chcą takich lasek takich szukają .Nawet te przeciętne i ładne już nie są takie zajebiste liczą się tylko piękności A ja ? ja w tym wszystkim nie mam najmniejszych szans na partnera Niedawno spotkałam się z gościem randka internetowa Nazwijmy sprawę po imieniu . Gość pisał sms z karygodnymi błędami aż razi w oczy jak się to czyta. Przyjechał jakąś ruderą . Gruby niższy ode mnie co drugie słowo kurwa ja pierdole. Tragiczny a jakie mniemanie o sobie!!! komentował przy mnie inne że niezła dupa jakich to on nie miał.. jestem skazana na takich prostaków ? tylko przez swoją urodę:(

Gość Krys111
Bez przesady, trafil sie pajac i juz. Nie jestes skazana, niewiem ile masz lat ale trzeba troche poczekac i trafi Ci sie ktos fajny:)

"jestem skazana na takich prostaków ? tylko przez swoją urodę " Tak. Zupełnie jak ci niscy i grubi są skazani na takie jak Ty i to też wielu nawet u takich nie ma szans. 🖐️

jesli naprawde jestes taka brzydka to wspulczuje chociaz czasem trafi sie normalny facet ktory nie ma takich wymagan i pamietaj ze wszystkie 100% zdjec w gazetach sa poprawiane komputerowo

Gość Krys111
pokaz jak wygladasz!

Gość CCC ...
uroda to nie wszystko. poza tym uroda to pojęcie względne, to co jednemu się podoba inny nie zaakceptuje. jest sporo par gdzie jedno nie podobne nawet do diabla a drugie świeci urodą. i nie ma znaczenia czy to kobieta czy mężczyzna. ważne jest wnętrze. nie wybieraj pierwszego lepszego tylko dlatego ze ty jestes gorsza od innych i moze nikt inny sie nie trafi. jak mowią...każda potfora znajdie swojego amator.

Gość DO DUPY nie podobna
aaa czyli taki wulgarny kutafon analfabet ma mieć wymagania ??takie prostackie nasienie dodam że wyglądał jak sto nieszczęść Ja jestem hmm :( niestety brzydka szczupła ciało pokryte cellulitem ,włosy potworne jak kij od miotły . wiem to kwestia zadbania o siebie mam taki zamiar ciało da się wypracować o włosy zadbać ale ten ryj:( ryj sprawia że mi sie odechciewa wszystkiego .chciałabym mieć mały nosek i pełne usta .mam nadzieje ze już niedługo to zmienie w końcu liczy sie tylko uroda nic wiecej trzeba walczyć o dobre imię a liczy się prezencja i charakter . takie tępe ślicznotki śmieją mi się w pysk

Gość Krys111
To juz przynajmniej masz od czego zaczac(wlosow itd), troche make upu i bedzie git;p

Gość DO DUPY nie podobna
myślisz że nie próbowałam.jednak nie mogę sobie namalować ust i pomniejszyć tego kinola

Gość do Krys111
Krys111 ile masz lat?

bardzo sie tym przejmuje, kto mnie zna ten wie co innego 🖐️

Gość a taka jedna głupia
Nie przejmuj sie uroda to nie wszystko,Ja uważam sie za ładną może nie jestem jakaś tam cud piękność ale ładna no ale co mi po tym jak jestem głupia.Uroda przeminie i co mi pozostanie.Wolałabym być brzydka ale inteligentna a wygląd zawsze można jakoś tam poprawic a inteligencji niestety nie:-(:-(

Gość Krys111
20 a co?

nie pozuje, jestem caly czas taka sama. wmawiasz sobie cos,roisz... lecz sie 🖐️

Gość do Krys111
nic ;)

Gość KAmelllo
Znam taka jedna fajna dziewczyne dla mnie jest bardzo ladna ,kobieca, uwodzicielska chcialbym zeby ze mna byla. Ona mowi o sobie podobne rzeczy jak ty a nie ma ku temu podstaw. Moze z toba jest tak samo. Zle sie oceniasz ,widzisz siebie inaczej. Pewnie to ze masz kompleksy.

Gość matroma
Kurwa no znowu topik schodzi na tą pojepaną martvą przecież nie ona go założyła no kurwa no

Jesli w zyciu jestes taka jak na kafe to watpie w "bardzo sie tym przejmuje, kto mnie zna ten wie co innego". Jestes nie mila i skads to sie bierze zwykle z krzywdy wyrzadzonej przez innnych ludzi i ze zlego samopoczucia. Jak ktos jest niemily dla innych bez powodu to znaczy ze ma jakis problem.

moze mam, nie lubie ludzi... z wyjatkiem moich bliskich i przyjciol, tyle 🖐️