Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

świat wypadł mi z moich rąk

Polecane posty

Czas spełnienia Ja mojemu mowilam to samo. On mi. Krzyczelismy, ze sie nienawidziemy, a dalej ze soba jestesmy. Nie pozbedziesz się uczuć, o tak. Sęk nie w tym, że jesteś ślepa, tlyko w tym, ze go kurwa kochasz.

latajacy dywanik Alladyna wydaje mi się, że tak własnie się zaczyna. A pozniej jest raczej coraz gorzej. No chyba, ze obydwoje będziecie szli na kompromisy. Wowczas moze się wam udac. Nie wiem w czym rzecz, wiec nie potrafię ocenić, pomóc.

Czas spełnienia i szczerze Ci współczuję. Bo ja nie wiem czy we mnie są jeszcze jakiekolwiek uczucia.

dodal tez zebym go znienawidzila, nazwala frakerem, wykorzystywaczem czy czymkolwiek najgorszym. Żalosne jest to, ze nie umiem nawet tak pomyslec! zastanawiam sie czy .. 'odreagowanie' z innym facetem by mi pomoglo [ i czy bym w kluczowym momencie nie wygonila go z lozka]

Gość latajacy dywanik Alladyna
we mnie tez chyba coraz mniej...

Czas spełnienia Nie da się z dnia na dzień kogoś znienawidzić, nawet jeżeli Ciebie rani. On mysli, ze co ? Ze nagle wyrzygasz milosc ? Z reszta co ja mowie.. Tak naprawdę nie mam pojęcia czym jest milosc. eh... Próbuję się jednak wczuć w Twoja sytuacje.

latajacy dywanik Alladyna uwierzcie mi, takiej suki jak ja chyba nie spotkałyście nigdy. jestem zła, wyrzuciłam do kosza na śmieci zasady moralne :( a jednak kiedy tamten mnie przytula czuję się tak wspaniale i tak za tym tęsknie.. jak to jest ?

Czas spełnienia chora obsesja jest wtedy kiedy trwa zwiazek, w ktorym dwie osoby ponizaja siebie nawzajem, bija i wyklinają. pluja na siebie.. i nadal ze soba są. kłaniam się nisko.

MM slucham czasami, ale teraz jak pojebana w kółko napierdzielam Myslovitz i Bartosiewicz.

nawet najgorsza suka potrzebuje czulosci, moze od tamtego to czujesz.

żeby on tylko był teraz ze mna to by mial jak w niebie .. czego on chce? co to za jebane wytlumaczenie 'n=nasz zwiazek/ na wakacje jest bezsensowna''. Niech się pieprzy. Tylko niech spróbuje chocby zadzwonic czy napisac

a on ma dziewczyne/ zone czy kogokolwiek innego?

:o

Czas.. ze tlyko na wakacje jest bez sensu ? Masakra. Nie daj się i wybacz za wyrażenie, ale pierdol go jezeli tlyko odezwie sie do Ciebie, aby wrócić, byc z Tobą lub chcieć od Ciebie czegokolwiek.

To i tak dobrze. W moim przypadku ten który daje mi prawdziwą czułośc i szacunek jest "tak jakby zajęty", nie wspomnę o sobie. 6 lat w związku :|

jestem posrana.

Czas spełnienia Witaj w gronie płaskich desek. Własny facet po cyckach mnie nie maca, a tamtem tak. Tyle, ze moj powiedział dawno temu "jestes plaska jak deska, bede sie ciebie wstydzil przed kolegami" :) nienawidze go za to. dlatego nigdy mnie już nie dotknie.

wez go rzuc:O

latajacy dywanik Alladyna dlaczego tak myślisz ?

bo to czas na rozstanie, a ja nie umiem. to jest straszne.

latajacy dywanik Alladyna My się nigdy nie rozstaniemy. Mozemy się lać po ryjach nawet. Z resztą ja próbowałam z nim się rozstać, uświadamiam mu, że to nie ma sensu. I nic. Powiedział, ze nigdy mnie nie zostawi. A tamtych słów żałuje. Wiem o tym doskonale, bo cholernie mnie przepraszał. Jednak mi uraz pozostał.

z reszta byliśmy wtedy gówniarzami, a ja bylam bardzo chuda i wciaz sie odchudzałam. Miałam początku zaburzeń odżywiania. latajacy dywanik Alladyna Dlaczego więc się z nim nie rozstaniesz? Kochasz go ? A może boisz się zmian ?

ale w zwiazku sa dwie osoby, a nie jedna. Nie mozesz z nim byc na sile.