Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

świat wypadł mi z moich rąk

Polecane posty

Czas spełnienia, zaczęło się od reise, reise i tak cały koncert obejrzałam. Teraz napierdziela mi głowa, bo zaczęłam dawać pogo :D Wogoole maja zajebiste atrybuty koncertowe, np. ten jakby łuk z którego iskry napierdalają :D A zaraz otworze sobie piwko chcialabym jechac na koncert, ale znajac zycie nie wypali i nie będzie z kim.

byłoby zajebiście :D Kurde jakbym się zdecydowała to na pewno dam znać ! piję piwko i biorę się za jogę a co u Ciebie ? zadzwonilas juz do niego ?

a moze nawet i lepiej, ze sie nie rozpisywałaś. nie warto. w sumie nie chce mi sie tej jogi ćwiczyc dzsiaj, nie mam nastroju do tego, a jak na siebie patrze to mi sie dosłownie rzygać chce i dochodzę do wniosku, ze moje ciało nie warte jest dbania o nie. poklocilam sie dzisiaj z chlopakiem, rozdarł mi sweter i caly czas pieprzyłam jakie to niesprawiedliwe i upokarzające, ze ejstem płaską decha :O

serio, jestem decha, ale zaraz bede miala fajne cycki, nogi i ogolnie zajbeista twarz :)

poprawiny dzisiaj mają i nie mam z nim kontaktu, pewnie dopiero jutro sie stykniemy. tak wogole to spodziewalam sie, ze zostane zwyzywana od kurew po tym co napisalam, jednak są osoby, ktore nie oceniają, przynajmniej na pierwszyy rzut oka

otwarlam okno na oścież i trzese się z zimna, jeszcze jestem w sukience. przydałaby sie jego kurtka, zapierniczylam mu ostatnio koszulke i chyba sobie ją ubiore.

Czas.. a ja wlasnie nawalilam sie piwem i dopadlam z chlopakiem do butelki wina, ciagnelismy z gwinta przy dźwiekach rammsteina i tanczylam, pogo, striptiz i wszystko co mozliwe. kurwa masakra jakas :D

niedziel co sie smucisz? zatancz ze mną !! narazie mam zajebisty humor bo jeszcze alko mnie trzyma

niedziel, zapraszam Cie do mnie, razem sie najebiemy i będzie fajnie, zobaczysz :*

a moj weselny mnie wyciulal i pojechal dzisiaj sam na galerie. jak bylam w drodze do pracy pisze mi smsa, ze dojebal, mial mi powiedziec wczesniej ale mowi 15 minut przed wyjazdem :/ wkruwilam sie troche.

wspolczuje Ci, albo i zazdroszcze. ja prawka nawet nie zaczelam :O moze i lepiej, bo obawiam sie, ze predko moglabym spowodowac jakis wypadek :O

w każdym razie zycze Ci powodzenia i 3mam kciuki, daj jutro znać jak poszlo !

niedziel nie wkurwiaj mnie ! skad TY jestes ?

Na zdrowie wewnętrzny na razie zdany:p zobaczymy w przyszłym tygodniu. Co słychać więcej u Ciebie? Co to jest ten wiecznie dołujący się ''niedziel''?:(

niedziel, który codziennie przegrywa życie. umowilam się z weselnym na piątek. kurwa :(