Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

świat wypadł mi z moich rąk

Polecane posty

Gość dolaczam do towarzystwa
U mnie w zwiazku tez wszystko niedlugo szlak trafi.Na pozor wszystko super.a rzeczywistos tragiczna. Moj facet siedzi po nocach i pije piwa lub tutejszy tzw cider potem spi do poludnia i tak wkolko tydzien za tygodniem.Jak widze ze siada do kompa to mam drgawki. i gra w te durne gry. wczoraj sama sie spilam;)) z nudow doslownie.

Gość ilonaaa215
Też się z nudów czasem sama spijam. Nikomu się oczywiście nie przyznam, ale przed Wami mogę. Zresztą sama nie wiem czy to z nudów, czy z poczucia bezsilności, pewnie jedno i drugie...

Gość ilonaaa215
U mnie nadal bezsenna noc, a właściwie już ranek... Lubię tej spokój. Przynajmniej w dzień prześpię to wszystko i nie będę po raz kolejny czekać z nadzieją na telefon lub sms, który nie nadejdzie...:(

Gość ilonaaa215
Jeszcze tylko jakieś 2 godzinki i będę mogła zrobić harmider, tj pobudzić domowników. Narazie jest za wcześnie jak na niedzielę, więc siedzę sobie cichutko, sama ze swymi myślami...

boze, co za pogoda. niby fajnie, bo lubie taką, ale mogloby przestać lać.

Czas.. witaaaaj ! jak samopoczucie ? ja tez wchodze na kwejka, a tam tlyko ciagle o tych cyckach. masakra jakas. a wczoraj siedze z moim na lawce i idzie taki koles, niby normalne, ale szajba mu odbila i mowi "beznadziejna pogoda, kobiety biustow nie wystawiają, nie ma na co popatrzec" mysle sobie tylko "o kurwa" :|

cześć ;) jestem pol przytomna. Ten komentarz jest raczej pocieszający. Normalny facet odkryje u kobiety cos jeszcze lepszego niz biust i nie bedzie robil z tego problemu. Chyba od dzis zaczne sie odchudzać, tzn nie slodzic, nie pic coca coli nalogowo i nie fajczyć :o a moze sie uda :D Postawnawiam od dzis: do konca wakacji zrobię się w środku i na zewnątrz o 50 % lepsza :D ..kto ze mną? http://www.youtube.com/watch?v=Lh4_0mk6L48&feature=related

ja codziennie gadam, że się odchudzam, ale nie wiem czy powinnam, bo wtedy moja klata stanie się z płaskiej wklęsła :O dlatego poki co ćwiczę. dupke przynajmniej muszę mieć fajną :classic_cool: skoro na klacie zero. komentarz rzeczywiście trafny, ale sam temat cycków prześladuje mnie caly czas :/

ale moglabym wreszcie poprawić sposob mojego odżywiania, ktory jest fatalny poki co, a jestem wegetarianką i kompletnie nie dbam diete. prawie codziennie alko, mocne kawy i jakies świnskie jedzenie. a fajki to tlyko z tamtym :D

zza duzo slodze :o liczac dziennie 10 lyzeczek rozpuszczalnej kawy to daje 20 lyzeczek cukru :o kupilabym sobie rolki, podobno swietne do wycwiczenia miesni ud, pupci :D

o matko :D to faktycznie sporo słodzisz. Ja przestałam slodzic juz kilka lat temu i teraz obrzydza mnie herbata z cukrem i za cholere bym nie wypila :D rolki swietna sprawa, nie ma to jak sport na dworze. Jezdzilam namietnie wrecz jak bylam mlodsza i chetnie bym do tego wrocila, ale nie mam z kim jezdzic :( Na tylek polecam cwiczenia tamile weeb "chcę takie posladki" czy cos takiego.

uwielbiam akordeon :) lecę pod prysznic, muszę wyjść do ludzi, przybrać ochronne czarne ubranie. Miłej niedzieli👄 wysłać, czy zadzwonić z życzeniami? Życzyć mu tego żeby urosło mu serce, czy kultury?

tez przydaloby sie spotkac z kims i.. napic rzecz jasna :D wyslij, zeby serce mu urosło. milego dnia

nutki klasa zjadlam wlasnie obiad, nie ma to jak fasolka, sałata ze swojego ogródka i wiejskie jajka. pycha. Ty rozmyslasz nad życzeniami, a ja nad tym czy uprawiał tej nocy z tamtą seks :O

Czas spełnienia, uwierz pojawił mi się uśmiech na twarzy ale chyba masz rację, wydaje mi się, ze tak własnie było. o dziwo nie jestem zazdrosna, zwyczajnie mnie to ciekawi :D a Ty wyslalas te zyczenia ?

Zrob jak uwazasz, tlyko, zeby zdąrzyła przed północą. wlasnie sie gimnastykowalam przy odplatywaniu kabla od glosnikow tak, zeby sobie lezec na lozku i napierdalac glosno muzykę. kocham muzykę.

Czas.. kurwa zajebiste to reise, reise, nie wszystkie ich utwory znam, a ten wypas. wogole swietny koncert, az mi ciary ida. a mialam jechac na scorpionsow i oczywsicie chuja z tego wyszlo ;( tlyko to coś na scenie pokazane z daleka skojarzyło mi się z toy toyami :D