Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odkochana1989

Chyba już go nie kocham... :(

Polecane posty

Gość Odkochana1989

Jestem z moim facetem od 3 lat. Na początku było cudownie. Pierwsza milosc, szalenstwo, motylki w brzuchu, wzajemna ekscytacja soba nawzajem... Byłam bardzo zakochana. To tak trwało około 1,5 roku, a potem wszystko zaczęło się psuć. Już nie spędzamy ze sobą tyle czasu, co kiedyś. Nie ma między nami takiej czułości. Kiedy mówię mu że chciałabym zeby czasem mnie przytulil czy spontanicznie całował on mowi ze juz z tego wyrosł i ze to juz nie tak jak kiedys. Albo pytam czy moze pojdziemy gdzies razem do kina czy do jakiejs knajpy odpowiada ze jest zmeczony i nie ma czasu. Zdarza nam sie czasami wychodzic ale tez raczej bez szału... ;/ W łózku jest w sumie ok, chociaz mogloby byc lepiej, ale łózko nie jest przeciez najwazniejsze. Chodzi tutaj o moje uczucia. Chyba wygasły. Mam wrazenie ze to było jak petarda ktora bardzo szybko sie zapala i potem wybucha a na koniec gasnie. Nie wiem sama czy go kocham czy nie mam z tym wielki problem. Czy ktoras z was miala podobnie? Moze czas sie rozstac... ??

Gość Odkochana1989
wesprzyjcie

Gość OneTwo
Nie wychodź nigdy za mąż, zmieniaj mężczyznę co trzy lata. To jest recepta. Niektóre kobiety tak mają. Uczciwego wobec Ciebie faceta, zwyczajnie zdradzałabyś, bo nie wygrałabyś z tęsknotą za tymi uniesieniami, czyli tymi insektami w jelitach, czy czymś takim.

Gość ...a coto znaczy...
wspieramy: Co trzy lata to zbyt dugi okres czasu, przyzwyczai sie jak to kobieta a potem moze byc trudno..no chyba:P ze jest wyrafinowanym babskiem nie liczacym sie z nikim..ale nie sadze

Gość do pipppki z taką receptą
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Gość do pipppki z nim!!!
nie CHYBA tylko na pewno go juz nie kochasz..i cale Twoje szczescie:)