Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regulator kwasowości

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość regulator kwasowości

bardzo proszę o odpowiedź drogie Panie: na ile liczy się dla was wasz własny wygląd? dlaczego obserwuje się tyle kobiet które wręcz rozpływają się nad byle komplementem na temat urody?

Gość karolajjjnaaaa
tak bardzo zważamy na nasz wygląd dla was, dla mężczyzn....bo to wy patrzycie tylko na piękne kobiety, podziwiacie je itd...i własnie wtedy chcemy być takie same jak te "ideały"

Gość :):):):):):))
fiku, skąd wiesz że lubisz dobrze wyglądać?

Gość jak to nie
JA staram sie dbac o siebie w kazdy mozliwy sposob

Dla mnie bardzo, ale jak słyszę komplement to jestem speszona. Poza tym rzadko je słyszę, czyli jestem pasztetem mimo moich starań :classic_cool:

"fiku, skąd wiesz że lubisz dobrze wyglądać?" - głupszego pytania nie mogłeś wymyśleć :D

Gość Nelkaaaaaaaaa
ja dla mojego faceta jestem pasztetem jest ze mna tylko dlatego ze piekne go nie chca

@ Fajnie ,,...czyli jestem pasztetem mimo moich starań" NO TO FAJNIE :D

Gość karolajjjnaaaa
ja dużą wagę przykładam do wyglądu, dzieje się to też za sprawą różnych modelek, kolorowych gazetek itd bo przecież tam wszystkie kobiety sa idealne.

fiku, właśnie nie wiem dlaczego uważasz że to pytanie jest głupie. osoby, które dobrze wyglądają mogą stwierdzić czy lubią dobrze wyglądać czy nie... ale ty na jakiej podstawie miałabyś wiedzieć czy to lubisz czy nie... (kapujesz sarkazm i ironię czy mam bardziej obrazowo??) :D

Ja się często peszę słysząc komplement, jestem cholernie skromna, generalnie ejstem perfekcjonistką i zawsze wydaje mi sie ż emogę być lepsza, więc nie am sie czym zachwycać :D

nie wiesz? - nie jesteś zbyt bystry :O P.S.: Nie próbuj podrywac dziewczyn na poczucie humoru :D szkoda być spalonym na starcie :)

fiku, myślisz i myślisz... a kapujesz ironię? czy za mało rzepakowego w głowie? :D

nie, tylko chodziło o to że ty nie wyglądasz, nie wyglądałaś i nie będziesz wyglądać dobrze, więc skąd miałabyś wiedzieć czy ci sie to podoba czy nie. ale oczywiście skąd mogłabyś się domyśleć tak nieeeeeesamowicie złożonej ironii :P

ojejojej, młody prawiczek śmie podważać urodę fiku miku... straszne :D

wiesz kobito, zwyzywać cie nie zwyzywam, ale muszę jakoś dać ci do zrozumienia że jesteś jedna z tych osób na kafe, których nie lubie... trolliłaś mi w temacie (z resztą nie tylko mi) :P

W sumie to nie wiem, czemu takie kobiety spotykasz. Osobiście wolę, jak ktoś mi powie, że jestem inteligentna albo czymś zaimponuję co zrobiłam. Wystarczy mi, że mam faceta, który jest bardzo przystojny i to jakby potwierdza moją ewentualną urodę (ale nie oznacza to, że się podobam innym osobom i w sumie mało mnie to obchodzi).

go ahead

dobra a z racji że za chwilę przestaniesz się narażać na moje niemiłe wpisy i uciekniesz z forum to ja cie uprzedze i powiem że z tobą już nie pisze :P haha zatkało kakało

Gość w ogole nie przykladam wagi
do wygladu. Ale komplementy to chyba kazdy lubi. Niekoniecznie na temat wygladu :P

jestem pasztetem. Ale ile razy slysze komplement to tylko dziekuje. Nie pesze sie. Czy to zle? Lubie uslyszec cos milego, nawet jak to klamstwo ;)

Gość kazdy lubi.....
komplementy, tak samo kobiety jak i faceci. Ja na przyklad uchodze raczej za osobe atrakcyjna i fakt, mam powodzenie a do tego, mowia ze jestem osoba bardzo inteligentna. Tyle, ze nie z ust kazdego, takie komplementy ciesza. Problem tkwi zupelnie gdzie indziej. Ja sie chce podobac tym, ktorzy mi imponuja. komplementy z ust osob, ktore uwazam za mniej inteligentne od siebie, raczej mnie irytuja niz dodaja pewnosci siebie.....

ja sie az za taka inteligentna nie uwazam. Nawet ostatnio poziekowalam takiemu dziadkowi co pod sklepem piwo pil i powiedzial, ze mam ladne wlosy ;)

a fiku nie słyszała komplementaa (hihihi) :D