Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaa27

samotny Spacer !!!

Polecane posty

Gość kasiaaaa27

Pierwszy raz mi się to zdażyło poszłam dziś na zabawe oczywiście pogoda nie za bardzo ale jednak ludzie się i tak bawili.Na ogół jestem bardzo rozrywkowa lubię się bawić,ale jakoś tym razem było ciężko brat z dziewczyną,siostra z męzem,kuzynostwo w parach a jak ten paluszek .Rozumiem jestem po rozwodzie ,a czemu tak cięzko tym bardziej takiej kobietcce jak ja znaleść normalnego faceta.Powiedziałam w końcu że i dę już do dom i przemyślałam swoje życie i spacerowałam po ulicach w deszczu z łzami jak grochy.Czemu ja czemu jestem zadbaną ładną kobieta a cały czas trAFIAM NA NIE ODPOWIEDNICH FACETÓW:(:(:(

Gość jack ill
a co ma do tego zadbanie i atrakcyjność?

Gość kasiaaaa27
JAK JAK DO TEJ PORY TO TEZ TYLKO SIĘ SPARZYŁAM, oni tylko jedno w głowie mają a ja nie szukam kogoś do bara bara i wyłącznie.....Tylko do życia i bycia razem:(

Gość kasiaaaa27
jack chodzi o to że większość facetów spostrzega rozwódki jako brzydkie nie chciane byle jakie ofermy kobiety gorszej kategorii.A to wcale tak nie jest dlatego chciałam to dodać że nie jest tak ze faceci uciekają odemnie na kilometr!!!!

Gość jack ill
nieprawda jeśli już to mają obawy przecież nie wiedzą, dlaczego tym kobietom nie ułożył się związek czy czasem nie była to ich wina, może coś z nimi nie tak...